Normal insanlar gibi soz nisan olur.Taki istemez o yore kardese bilezik takar herkes sizde bilezik takin yada hatira kolye kupe.
O olmasi gerekenSiz takı istemez demişsiniz de geçenlimoncu28 ev isterler demişti
Düğünde tek adet vardır o da altın takmak..Öncelikle iyi akşamlar aslında dert değil ama kk hanımlarının tecrübelerine ihtiyacım var.
Kardeşim evlenmeyi düşünüyor.Biz iç anadoluluyuz gelin adayı trakyalı merak ettiği şeyler var.Trakyada genel olarak kız isteme söz nişan düğün adetleri nelerdir? Düğünde sizce ne takmalıyım ?Şimdiden hazırlık yapmak istiyorum.
Siz takı istemez demişsiniz de geçenlimoncu28 ev isterler demişti
Saka yapiyoruz bakmayin ev muhabbetine :)ev var şükür.
Düğünde tek adet vardır o da altın takmak..
eve önem verdiklerini düşüyorum ev işi olmadan evliliğe daha mesafelilerdiSaka yapiyoruz bakmayin ev muhabbetine :)
Alinabiliyorsa alinmali tabiki ama yoksa ne yapsin insanlar.eve önem verdiklerini düşüyorum ev işi olmadan evliliğe daha mesafelilerdi
ev isterler demedim ev olur zaten dedim trakyada oglunu öyle ic guveysi gibi evlendiren yoktur sen istemesende yapılıcaklar yapılır yapmayan varmıdır vardır ama bınde birSiz takı istemez demişsiniz de geçenlimoncu28 ev isterler demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?