- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
- #1.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar birazdan 1kez giyfiim 38beden yazlik elbiseler koyycam.optum herkesi
Hayırlı işlerrr müşterileri kaçırmaya geldim benim beğendiklerimi kimse almasın diyeCanım bu elbise mi? Kumaşı ne fiyatın ne olur mu bana ve en önemlisi takasa açık mı acaba?
Eki Görüntüle 1183848
Duruuor bitanem.endonezyadan geldi el isi.10tl olur.hic terletmiyen bir iple orulmus.ederinde bir urunle takas olur.70tl civari satisi var.
son sayfalara bakamadım su ürünler duruyor mu acaba?
Eki Görüntüle 1183865 Eki Görüntüle 1183866 Eki Görüntüle 1183867 Eki Görüntüle 1183868 Eki Görüntüle 1183869
canım bunları begendim umarım duruyolardırv:18:
sayfalara baktıkca görüyorum bunlar da var mı?
Canim tuzlukla neon satildi.digerleri duruyor.babeti aldigimda hafif magaza yipranikligi vardi.onu belirtmek isterim.cok begendiim icin o haliyle almistim.
tamam canım sorun değil babeti ayır bana muhakkak, bi de kaç no ? cüzdanla mumlukları da tabineona çok üzüldüm çok güzelmiş
bi tane daha tuzluk vardı kuzum eger o satılmadıysa o da olabilir![]()
Butun tuzluklarsatildi.diger 3 urunu ayirdim sana.yatiyorum artik yarin bakarim sayfans .link atrmisin topikini.
Ikiside duruyor canim.seni beklemisler demekki.
Butun tuzluklarsatildi.diger 3 urunu ayirdim sana.yatiyorum artik yarin bakarim sayfans .link atrmisin topikini.
Eki Görüntüle 1159430 Eki Görüntüle 1159467
Bir de ahmet Ümit'in kitabı
Merhaba, satıldılar mı acaba? Satılmadılarsa kumaşları ve bedenleri hakkında bilgi alabilir miyim?
Teşekkürler