takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

Canim sen linkleri yolla.ben yaticam sabah is var.sevgiler bitanem.yarin bitiririz takasimizi.

tamam canım ben elimde olanların linklerini birazdan atacam sayfana ayrıca kızımın kıyafetlerini tekrar gözden geçiririm fazla birşeyler bulursam resim eklerim yarın gece görüşürüz yine tatlım bendende sevgiler...

canım bu linkte kız kıyafetleri var 7 yaşa olabilecek 9 ve 10 parça kıyafet var olabilecekleri sayfadan yazarım sana

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725442

Canim mavi askili tulum 7yasa uyarmi.birde gri mickey mouse lu sweatshirt?uyar dersen ikisi kablosuz mouse birde iki canta begenmistim.bunlari gonder bana.bende sana nike ayakkabj reebok ayakkabi baska ne istersin?elimde large xlarge gore kiyafetlerde var o topikimdende secebilirsin.canta falan ne istersen bak tatlim bu hafta biyirelim takasimizi.birde 38 numara asrin cizmeyi yollayacagim sana.

Canim mavi askili tulum 7yasa uyarmi.birde gri mickey mouse lu sweatshirt?uyar dersen ikisi kablosuz mouse birde iki canta begenmistim.bunlari gonder bana.bende sana nike ayakkabj reebok ayakkabi baska ne istersin?elimde large xlarge gore kiyafetlerde var o topikimdende secebilirsin.canta falan ne istersen bak tatlim bu hafta biyirelim takasimizi.birde 38 numara asrin cizmeyi yollayacagim sana.

canım tulum 7 yaşa olur .....gri mickey sweat 3 yaş için ..kablosuz mouse de dediğim gibi temassızlık var galiba bazaen çalışıyor bazen duruyor gönder dersen gönderirim canım yalan söyleyipte kul hakkına girmek istemem

canım özel msj kutun dolmuş msj atamadım ben istediğim ürünleri belirledim sende belirlediysen yarın göndereyim kargonu msj kutusunu temizleyince haber ver bende istediğim ürünleri yazayım sana görüşürüz sevgiler...

Back