- Konu Sahibi topmodelgirl
-
- #1.021
Ok canim.benim kiza gore varmi birseylerin.7 yas giiyo 8de llur.122.128 beden diolar
canım 7 yaş olabilir belki boy ve kilo söylersen daha iyi olur o arkadaşın sayfasını öne alıyorum oraya bak tatlım
canım 7 yaş olabilir belki boy ve kilo söylersen daha iyi olur o arkadaşın sayfasını öne alıyorum oraya bak tatlım
Canim sen linkleri yolla.ben yaticam sabah is var.sevgiler bitanem.yarin bitiririz takasimizi.
canım bu linkte kız kıyafetleri var 7 yaşa olabilecek 9 ve 10 parça kıyafet var olabilecekleri sayfadan yazarım sana
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725442
Canim mavi askili tulum 7yasa uyarmi.birde gri mickey mouse lu sweatshirt?uyar dersen ikisi kablosuz mouse birde iki canta begenmistim.bunlari gonder bana.bende sana nike ayakkabj reebok ayakkabi baska ne istersin?elimde large xlarge gore kiyafetlerde var o topikimdende secebilirsin.canta falan ne istersen bak tatlim bu hafta biyirelim takasimizi.birde 38 numara asrin cizmeyi yollayacagim sana.
Yolla tatlim mouseuda.benim oglan tamir eder.canım tulum 7 yaşa olur .....gri mickey sweat 3 yaş için ..kablosuz mouse de dediğim gibi temassızlık var galiba bazaen çalışıyor bazen duruyor gönder dersen gönderirim canım yalan söyleyipte kul hakkına girmek istemem
Yolla tatlim mouseuda.benim oglan tamir eder.
Yolla tatlim mouseuda.benim oglan tamir eder.
canım ben 10 gün sonra memlekete gidiyorum takas yapacakmıyız ben senin istediklerini hazırladım bana dönüş yaparsan sevinirim
canım bu çantan duruyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?