takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

takas var mı?.....

Eklentiler

• $20140207_182657_1391791112511_1.JPG
    10,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $20140511_205319_1399831711476_2.JPG
    8,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $20140511_205938_1399831637130_5.JPG
    7 KB · Görüntüleme: 28

Merhabalar, mavi-beyaz çizgili elbise, son fotoğraftaki sanırım asker yeşili bluz ve sanırım krem rengi kısa-yarasa kol v yaka bluz ün bedenlerini öğrenebilir miyim? İyi uykular :) çok uzun bir mesaj olmuş bileydim alıntı yapmazdım.

Son düzenleme:

canımyarasa kolu noır arkadas aldı.mabıbeyaz elbise 5tl yesıl olan saf yun ıncecık bırsey cokkalıtelı oda 7 olur ıkısı 12

canımyarasa kolu noır arkadas aldı.mabıbeyaz elbise 5tl yesıl olan saf yun ıncecık bırsey cokkalıtelı oda 7 olur ıkısı 12

Yarasa kolu kaçırmışım desene, asıl onu istiyordum. bir de bedenleri yazmamışsın canım? ve siyah deri çanta, kareli çanta ve riviera'nın fiyatları nedir?
bir de takas yapalım ne olur.....
iki konum var biri kitap/takas bölümünde biri burada :)

Son düzenleme:
canım benım begedıysen bana link at cokuyguna verırım.bırdesende gosterdıgım cantalarla takasda yapabılırız hadıyapalım

tamam canım yapalım sen benim ürünlere bak istediğini söyle yapalım takasımızı birde sen gündüz pek nete girmiyorsun galiba saat kaç gibi girersin konuşuruş karşılıklı

canım beyaz spor ayakkabı ile kırmızı spor ayakkabının fiyat ve numarası nedir canım

canımbyaz nike orjinal.38numara amaben38gıyıyorumbanakucukgeldiövırıkı gıydımçvırkerede yıkadım
kırmıı reebokorjınal 38bucukçbutam oluyorbana.cokrahattır kusgıbı.ama yıpranık yerlerı var

canım nike ve robereek sporların fiyatı nedir kırmızı olan çok yıpranmış sanırım birde cüzdan varmı sende

Canim takas yapicaz nasilolsa.reeboklari hediye edeyim begenmezsen bana geri kargolarsin.ben oderim kargosunu.
kalanlar 100.sayfa 68ve69da takilarim var.birde large xlarge butigim var orayada bak belki ordan begenirdin.ysnliz srnin coj ssyfN var ben nerden begenicem cantalar falan nerde?link ativer bana.siyahcuzdanid koydum sana.hirka sstilmadiysa onuda koyucam.

canım hediyen için teşekkür ederim geri göndermek ne demek aşk olsun ben beğendim onu o dediğim hırkada bana olurmu birde siyah uzun çizme var 38 olan düz olan onuda ayırırmısın bana canım

Canim napiyosun.topik link at bana krem canta tamam.ben sana ikisporu cizmeyi cuzdani ayirdim.benim kizs gorede olabilir 7 8 yas giyiyor.

canım iyiyim sağol çok şükür nette karşılıklı buluştuk diğer çantayı sana başka yerden göstereyimmi hani bir arkadaş 5 tlye çanta satıyor ya onun 3. sayfasında dur ben o sayfayı öne çıkarayım şimdi

Ok canim.benim kiza gore varmi birseylerin.7 yas giiyo 8de llur.122.128 beden diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…