Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelmiş canim ama ben suan sadece takas düşünüyorum benimkilerde hiç kullanılmamış ürünler var para verecek durumum olsa alırdım yine de tesekkur ederimBende lohusa pijamasi var ama hic kullanilmamis oldugu icin takas dusunmuyorum sabahlikli takim dusunur musunuz.lohusa taci da mevcut
Arkadaşlar lohusa terligi tacı ve lohusa pijamasi arıyorum erkek bebek için takas yapabilirim konum var her türlü ürün mevcuttur düşünen arsa yazsın lütfen
bendeki burdaki mint yesilinden canm buna uygun terlik ve tac da varArkadaşlar lohusa terligi tacı ve lohusa pijamasi arıyorum erkek bebek için takas yapabilirim konum var her türlü ürün mevcuttur düşünen arsa yazsın lütfen
Benim vatsapim yok ki canim telefonumda parayla düşünmüyorum ama takas düşünüyorum ben yazı da da belirttim canimbendeki burdaki mint yesilinden canm buna uygun terlik ve tac da var
Eki Görüntüle 1823587
Takas olarak buhar makinası lazm bana varsa olutBenim vatsapim yok ki canim telefonumda parayla düşünmüyorum ama takas düşünüyorum ben yazı da da belirttim canim
Canim kıyafetler var bende sadece 1 er kez giydigim makyaj malzemesi var sıfır eşofman falan var neye ihtiyacın oldugunu soylersen ona göre yardımcı olurum sanaMerhaba bende bebek mavisi 3 parca sabahlik askili ic ve alt pijama takim olarak var.. dogumda giymek icin aldim ama hic giymedim..
Lacivert gecelik ve sabahlik var birda onu da doun icin almistim.. dusunurseniz? Ve takas urunleriniz neler?