Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum Kısaca kocası böyle olan varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Takıntılı koca terörü
- Konu Sahibi annemm1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynı şeyi bende dedim kendisine ama kendisi öyle düşünmüyormuşKendisinin her gördüğü kadına ağzının suyu akıyor demekki .
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
Neden böyle bir adam anlatsana biraz?Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum Kısaca kocası böyle olan varmı
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Zaten genellikle öyle olur. Evdekini bastırırlar dışardakilere ağızlarının suyu akar sapkın pisliklerAllah sabır versin size....
Kişi kendinden bilir işi. Demek ki o dışarıda ki kadınlara böyle gözle bakıyor ki, herkesi kendi gibi görüyor.
Bu adamla ömür geçmez cnm, ya düzelecek ya da defolup gidecek.
Hayat bu öküzlerle ugrasamayacak kadar kısa.
- 4 Şubat 2015
- 6.033
- 12.247
- 248
Kişi kendinden bilir işi derler. Benim eşim karışmaz bana sevmiyormu ya da kıskanmıyor mu alakası yok.( Haaa bana karışacak şekilde giyinmem orası başka.) eşiniz bence başkasına halleniyor. Ya da erkek ortamında çalışıyorum bazen çok güzel kadın geçince iş arkadaşlarımın bakışlarını birbirlerine bakış atmalarını yakalıyorum. Biz olmasak belki de neler derler. Ortamda duydukları da rahatsız edebilir
Bende basta oyle okudum ama yazim hatasiUlan o... mu dedi? Ne iğrenç evlilikler bunlar ya
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Aynı şeyi bende dedim kendisine ama kendisi öyle düşünmüyormuş
O zaman kocanız erkek değil.erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş
Böyle bir insan artık benim eski kocam olurdu herhalde.
- 7 Kasım 2022
- 945
- 1.719
- 28
Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum Kısaca kocası böyle olan varmı benim ex sevgili böyleydi üstüne kısa giyme, uzun giy dar olmasın dinlemedigim için çok kavga ediyorduk kisitliyodu. En sonunda rujuma bile müdahale etmeye başlamıştı cinnet geçirmiştim sonra rahat olcaz demişti ama hiç değişmedi bu kafadaki adamlar malesef ruh hastası oluyor.
Kendisi sapkın cunku. benim ex sevgili böyleydi üstüne kısa giyme, uzun giy dar olmasın tayt giyme o bu derken dinlemedigim için çok kavga ediyorduk kisitliyodu. Ve kisitlanirim diye hiç ailemle tanistirmadim iyi yapmışım. En sonunda rujuma bile müdahale etmeye başlamıştı cinnet geçirmiştim sonra rahat olcaz demişti ama hiç değişmedi bu kafadaki adamlar malesef ruh hastası oluyor. Değişir mi diyorum ama sanmıyorum. Erkeklerin hepsi aynı dusunmuyor içleri pis kendileri her haltı yiyor kadını kısıtlamaları bu yüzden. Benden ayrildi iyi yaptı yoksa ben hiç kopamayacaktim. Ruj suruyorum diye her yere makyaj ypmak zorunda değilsin demişti bak bak hayvana bak kimsin sen? Başkalarını dediğinde banane der ama kendi bakar ve seni aldatır. Alalh yardimcin olsun kız kardeşim sanıyorum ki Rabbim beni kurtarmışMerhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum Kısaca kocası böyle olan varmı
Artık kendimi her konuya boşayın derken buluyorum ama gerçekten bu nedir yaa çekilecek dert değil. Eşiniz 2 takı takıp pant tişört giyenlere bile nasıl bakıyor Allah korusun yanından etek elbise vs giyen biri geçse neler olacak demek ki. Gerçi bunun kılık kıyafetle de ilgisi yok eşinizin içi pis.
- 7 Kasım 2022
- 945
- 1.719
- 28
Yalan. Bende öyle dediğimde asla değil diyodu hajaja sapiklarAynı şeyi bende dedim kendisine ama kendisi öyle düşünmüyormuş
- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
İnanın siteye ilk geldiğim zamanlar niye herkes boşanın diyor diyordum. Artık ben de aynısını diyorum yani şimdi bu konulara ne desin insanlar gerçekten çıldırmalıkArtık kendimi her konuya boşayın derken buluyorum ama gerçekten bu nedir yaa çekilecek dert değil. Eşiniz 2 takı takıp pant tişört giyenlere bile nasıl bakıyor Allah korusun yanından etek elbise vs giyen biri geçse neler olacak demek ki. Gerçi bunun kılık kıyafetle de ilgisi yok eşinizin içi pis.
- 9 Ekim 2020
- 5.731
- 7.667
- 148
- 12 Ekim 2022
- 1.686
- 4.211
- 63
Kocam böyle olsaydı kocam olmazdıMerhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum Kısaca kocası böyle olan varmı
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Geçen gün bir apla bana kızdı her konuda ayrıl diyormuşum Sıkıysa sen boşan dedi. Ben de yok ki dedim.İnanın siteye ilk geldiğim zamanlar niye herkes boşanın diyor diyordum. Şimdi ben de aynısını diyorum yani şimdi bu konulara ne desin insanlar gerçekten çıldırmalık