ÇILGIN vali değil mi bu ?,
hani asansörü 3. kattan baslatan
çaylara şekeri azalttıran vs
osmanlıca da mı biliyor maşallah
Tabii tabii bol bol süt icsinler. süt tozlu sütler de ne sağlıklı olur ya!
Ben mi yanılıyorum yoksa bu yazı arapça mı ?
Farkını bilen var mı ?
bana da öyle geldi ama bilgim yok, 1. sınıflar ne anlayacaksa...
mesajı 1. sınıflara vermiyorlar ki
inceden gönderme yapıyorlar bağlılık yeminleri bu şekilde onların
chess konu tekrarı olmuş. senin konun dün açılmış. ben yeni konuyu kibledim. tekrar diye. eski kural tekrar geçerli. tekrar olan konuları ya elif e yazın kapasın yada kibleyerek haber verin
ne komik diyologlar dönmüştür kimbilir çocuklar arasında, amca sen türkçe bilmiyo musun falan diye
çılgın mıymış bilmiyorum valla
Şöyle bir çılgınlığı olmuş valinin
Giresun Valiliği süresince halkın büyük tepkisini çeken “resmi kurumlarda kepekli ekmek zorunluluğu”, “restoranlarda şeker ve tuzun azaltılması/kaldırılması” gibi projelerinin yeni versiyonlarını Edirne’de de uygulamaya başlayan Vali Şahin, Edirnelileri şimdiden çileden çıkarmış gibi görünüyor :)
Şeker tüketiminden kaynaklanan hastalık riskinin azaltılmasını önlemek amacıyla kahvehane, kıraathane, çay bahçeleri, kafe, çay ocakları gibi ticari işletmelerde çay ve bazı sıcak içeceklerin yanında verilen şeker sayısı bire düşürme projesini bu kez de Edirne’ye duyuran Vali Şahin, Giresun’da gördüğü tepkilerin aynısını Edirne’de de almaya devam ediyor.
böyle çatlak adamlara bayılıyorum ya.norveçli de yazmış asansörü 3.kattan başlatmış :) ama Osmanlıcası sanki olmamışŞöyle bir çılgınlığı olmuş valinin
Giresun Valiliği süresince halkın büyük tepkisini çeken “resmi kurumlarda kepekli ekmek zorunluluğu”, “restoranlarda şeker ve tuzun azaltılması/kaldırılması” gibi projelerinin yeni versiyonlarını Edirne’de de uygulamaya başlayan Vali Şahin, Edirnelileri şimdiden çileden çıkarmış gibi görünüyor :)
Şeker tüketiminden kaynaklanan hastalık riskinin azaltılmasını önlemek amacıyla kahvehane, kıraathane, çay bahçeleri, kafe, çay ocakları gibi ticari işletmelerde çay ve bazı sıcak içeceklerin yanında verilen şeker sayısı bire düşürme projesini bu kez de Edirne’ye duyuran Vali Şahin, Giresun’da gördüğü tepkilerin aynısını Edirne’de de almaya devam ediyor.
Ben mi yanılıyorum yoksa bu yazı arapça mı ?
Farkını bilen var mı ?