Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mal desem bu adama kibarlik bozulur di mi demedim ama
Ayrica bayanlar sut icmeyin kalsiyum deposu olmasina ragmen vucut bu kalsiyumu alamiyor aksine depolardakini de bosalttiriyor brokoli yiyin ostrojen deposu
Arapca niye bilelim ki, Arabistanda mi yasiyoruz? Anamiz, atamiz mi Arap? Ithalat ihracat agirligimiz mi onlarla? Ne sebepten Arapca bilmemiz lazim? Bu Arap hayranligi da son yillarin modasi.. Karsit goruste olanlara bati hayrani derler, ama ellerinde bati icadi telefonlarla veya bilgisayarlarla bati icadi internete girerek...
Bugünki program saglik icin yaziyor herhalde ama program mi bilmuyorum cunku cok yanlis yazmis ben cumlenin gidisatina göre cikardim. Yani acayip bi sey yazmış
Saglik yazmis mesela sağlık degil. Ayınla yazmış gayinla yazmaliydi. Programa hic deginmiyorum. Yazmis da duzgun yazabileydi eyiydi