Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERHABA ARKADAŞLAR EVİMDE TAHTA KURUSU DENEN İLLET LE MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYORUM VE BİR TÜRLÜ BİTMEDİ BİR ÇOK İLACLAMA ŞİRKETLERİYLE ANLAŞTIM AMA FAYDA ETMEDİ COK ÇARESİZİM BİLGİNİZ VARSA LÜTFEN BENİMLE PAYLAŞIR MISINIZ
FOTOĞRAFTAKİ dehşet dolu ifadeye bakıp, yeni bir korku filmi anlatacağımı sanmayın. Gördüğünüz resim, şu anda New York’taki durumun özeti ve eminim bugüne...
MERHABA ARKADAŞLAR EVİMDE TAHTA KURUSU DENEN İLLET LE MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYORUM VE BİR TÜRLÜ BİTMEDİ BİR ÇOK İLACLAMA ŞİRKETLERİYLE ANLAŞTIM AMA FAYDA ETMEDİ COK ÇARESİZİM BİLGİNİZ VARSA LÜTFEN BENİMLE PAYLAŞIR MISINIZ
Canım eczaneden asit borik al patates haşla önce her yeri dip baş temizle sonra asit borigi bir kaç patatesle karistir çıkan yerlere koy daha gelmezler denemiş olarak diyorum dene