- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 43
Ben de bunu söyleyecektim. Gayet de kullanışlı oluyorKolezeti kırmadan dışarıdan, tuvaletin yanından bağlanan fıskıyeli musluklar var. Duş fıskıyesi gibi, ama daha küçük bir başlığı var. Onlardan bağlatın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu söyleyecektim. Gayet de kullanışlı oluyorKolezeti kırmadan dışarıdan, tuvaletin yanından bağlanan fıskıyeli musluklar var. Duş fıskıyesi gibi, ama daha küçük bir başlığı var. Onlardan bağlatın.
Hayir yani durumumuz yok diyorsunuz da kac lira bir musluk? Hamilesiniz yiyecek alabiliyor musunuz bari durumunuz yokken? Kafamda deli sorular
Hayir yani durumumuz yok diyorsunuz da kac lira bir musluk? Hamilesiniz yiyecek alabiliyor musunuz bari durumunuz yokken? Kafamda deli sorular
Evet iste ben de onu sordum zaten uzuldugum icin. Yurt disinda yasayan pek cok tanidigim sonradan alinip takilanlardan aldi kullandi, 20 liraya bile var. Hani ona bile durumu yoksa hamilelik nasil olacak?Üşenmedim, internetten baktım fiyatlara. 200 TL'ye bile var, üstelik 9 taksit. Yani, ayda yaklaşık 20 TL ödemeli bir klozet almak mümkün ama konu sahibinin durumu o kadar mı kötü acaba?
noopcum baglantisi vardir herhalde , bir evde banyo yapilirkrn su tesisatinin hazir olmamasi bana pek mumkun gelmiyoriyide bağlantı?
delincek duvar kırılcak sade muslukluk iş değil ki.
Duvar delmeye gerek kalmiyormus ya,sonradan yandan fiskiye seklinde takilabiliyormus,en pahalisi 35-40 lira. Kendin bile takabiliyorsun ondan seyettimiyide bağlantı?
delincek duvar kırılcak sade muslukluk iş değil ki.
yahu yurtfisinda alaturka tuvalet nasil olsun , konu sahibi yurtdisinda olamazEvet iste ben de onu sordum zaten uzuldugum icin. Yurt disinda yasayan pek cok tanidigim sonradan alinip takilanlardan aldi kullandi, 20 liraya bile var. Hani ona bile durumu yoksa hamilelik nasil olacak?
Konyadaymışyahu yurtfisinda alaturka tuvalet nasil olsun , konu sahibi yurtdisinda olamaz
Duvar delmeye gerek kalmiyormus ya,sonradan yandan fiskiye seklinde takilabiliyormus,en pahalisi 35-40 lira. Kendin bile takabiliyorsun ondan seyettim
bende hic gormedim ama insaat yeni bitmisken aldilarsa musluklar falan takilmamis olabilir aklima o geldi , yeri hazirdir zaten sadece alip takacaklarKonyadaymış
Taharet musluksuz klozet mi var canım burada
Hiç görmedim
Konyadaymış
Taharet musluksuz klozet mi var canım burada
Hiç görmedim
Sen bir tane al fazladan bulunsunhe okudum şimdi öyleside varmış.
ben bir kere otelde denk gelmiştim çok zor olmalı sürekli yaşamak.
Bi kovaya su doldurun, icinde de tas olsun, klozetin yaninda dursun, o sekilde halletmeye calisin, yapacak bi sey yok..4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak . Cok bunaldim
Bi kovaya su doldurun, icinde de tas olsun, klozetin yaninda dursun, o sekilde halletmeye calisin, yapacak bi sey yok..
Cok rahatsiz olursaniz belden asaginizi yikarsiniz duşta..
+1 milyon diyebilirim ama konu o kadar polemige acik ki hic girmek istemedim bu konuyaBu taharet muslugu takıntısını bir tek ben anlamıyorum sanırım, bebeklerin altını ıslak mendille silen insanlar taharette taharet diye tutturuyor. Günde zaten bir kez anca tuvalet kullanılır, vücut onu bile düzene koymuş hatta. Sen de düzene koy, tuvalet kağıdı kullan tuvalette, sonra da banyo yap.için daha da rahat etsin diyorsan ıslak mendil de koy banyoya.