Tahret musluğu olmayan klozet çözüm . Hamileyim

Yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım. Türkiyede pek rastlanmaz çünkü taharetsiz klozete.
Yurtdışı gezilerinde ben sadece otel odasında tuvalete girmeye gayret ederdim ,işim bitince duşa girip belden aşağısını yıkardım.
Sizde duşa girebilirsiniz büyük tuvaletinizi yaptıktan sonra. Alafranga tuvalette ibrikten yada şişeden hamile halinizle arkaya uzanıp su akıtmak zor olur sizin için.

Hayir yani durumumuz yok diyorsunuz da kac lira bir musluk? Hamilesiniz yiyecek alabiliyor musunuz bari durumunuz yokken? Kafamda deli sorular

Üşenmedim, internetten baktım fiyatlara. 200 TL'ye bile var, üstelik 9 taksit. Yani, ayda yaklaşık 20 TL ödemeli bir klozet almak mümkün ama konu sahibinin durumu o kadar mı kötü acaba?

internetten baktim merak edip
20 liraya musluk 20 liraya da klozete takilan aparati var
takmasi falan 50 lirayi bulur sanirim
siseyle falan ugrasacaginiza alip taktirin olsun bitsin

Üşenmedim, internetten baktım fiyatlara. 200 TL'ye bile var, üstelik 9 taksit. Yani, ayda yaklaşık 20 TL ödemeli bir klozet almak mümkün ama konu sahibinin durumu o kadar mı kötü acaba?
Evet iste ben de onu sordum zaten uzuldugum icin. Yurt disinda yasayan pek cok tanidigim sonradan alinip takilanlardan aldi kullandi, 20 liraya bile var. Hani ona bile durumu yoksa hamilelik nasil olacak? :KK43:

iyide bağlantı?
delincek duvar kırılcak sade muslukluk iş değil ki.
noopcum baglantisi vardir herhalde , bir evde banyo yapilirkrn su tesisatinin hazir olmamasi bana pek mumkun gelmiyor
oraya sadece musluk takmak gerekir diye dusunuyorum
herkes yurtfisinda sanmis konu sahibini ama yurtfisinda alaturka tuvalet olmasi mumkun degil esas
bence evi sifirdan aldilar turkiyedeler aparati takacaklar sadece

Duvar delmeye gerek kalmiyormus ya,sonradan yandan fiskiye seklinde takilabiliyormus,en pahalisi 35-40 lira. Kendin bile takabiliyorsun ondan seyettim

he okudum şimdi öyleside varmış.
ben bir kere otelde denk gelmiştim çok zor olmalı sürekli yaşamak.

4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak :KK43: . Cok bunaldim :KK43:
Bi kovaya su doldurun, icinde de tas olsun, klozetin yaninda dursun, o sekilde halletmeye calisin, yapacak bi sey yok..
Cok rahatsiz olursaniz belden asaginizi yikarsiniz duşta..

Bu taharet muslugu takıntısını bir tek ben anlamıyorum sanırım, bebeklerin altını ıslak mendille silen insanlar taharette taharet diye tutturuyor. Günde zaten bir kez anca tuvalet kullanılır, vücut onu bile düzene koymuş hatta. Sen de düzene koy, tuvalet kağıdı kullan tuvalette, sonra da banyo yap.için daha da rahat etsin diyorsan ıslak mendil de koy banyoya.

Bu taharet muslugu takıntısını bir tek ben anlamıyorum sanırım, bebeklerin altını ıslak mendille silen insanlar taharette taharet diye tutturuyor. Günde zaten bir kez anca tuvalet kullanılır, vücut onu bile düzene koymuş hatta. Sen de düzene koy, tuvalet kağıdı kullan tuvalette, sonra da banyo yap.için daha da rahat etsin diyorsan ıslak mendil de koy banyoya.
+1 milyon diyebilirim ama konu o kadar polemige acik ki hic girmek istemedim bu konuya

Ayri taharet musluklari satiliyor tuvalete takiliyor onlardan aliverin bir tane. Ille tuvaleti kirdirmaniza gerek yok ki

X