Tahret musluğu olmayan klozet çözüm . Hamileyim

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.433
895
34
4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak :KK43: . Cok bunaldim :KK43:

Kücük pet şişe doldurup klozetin üstünde olsun. Biz yurt dışına gittiğimiz de malum klozette taharet musluğu yok öyle yaptık. Ya da bir kova bekletip içinden tasla su alarak yaparsınız. Nasıl olsa geçici bir durum.

O zaman tuvalet ibriği diyorum doldurup bırakın klozetin yanına. Şöyle bir şey mesela;

10-0941-ibrik-500x500.jpg

Bir programda izlemiştim. Kadın yabancı! Tuvaletin yanına küçük bir sabun ve pet şişe bırakmış. Açık açık göstermiyordu ama ben böyle kullanıyorum diyordu. Taharet yeri de mi yok? Siz bağlatsanız çeşmeyi.

Ayrı satılıyor diye biliyorum. İnternetten bakın. Hem günah hem mikrop kaparsınız Allah korusun.

Hayir yani durumumuz yok diyorsunuz da kac lira bir musluk? Hamilesiniz yiyecek alabiliyor musunuz bari durumunuz yokken? Kafamda deli sorular

Klozeti komple değiştirmenize gerek yok,sadece taharet musluğu taktiracaksiniz ne kadar para tutabilir ki.

X