• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tahminlerinizde isabetli misiniz

EsmerYarim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
1.340
67
0
Diğer
acaba yaptığınız tahminlerde nekadar isabetlisiniz test edin öğrenin

Tahminlerinizde isabetli misiniz?

bana çıkan test sonucu
HER TÜR TAHMİNDE TAM İSABET Duygularınıza teslim olmadığınız için gaza gelme gibi şeyler size çok uzak. Mantık ve sağduyunuz çok gelişmiş olduğundan, tahminler sizin için basit bir matematik işlemi kadar kolay.Yanılmıyorsunuz.

a.s a.s

Test Sonucu:
HER TÜR TAHMıNDE TAM ıSABET Duygularınıza teslim olmadığınız için gaza gelme gibi şeyler size çok uzak. Mantık ve sağduyunuz çok gelişmiş olduğundan, tahminler sizin için basit bir matematik işlemi kadar kolay.Yanılmıyorsunuz

Test Sonucu:
HER TÜR TAHMİNDE TAM İSABET Duygularınıza teslim olmadığınız için gaza gelme gibi şeyler size çok uzak. Mantık ve sağduyunuz çok gelişmiş olduğundan, tahminler sizin için basit bir matematik işlemi kadar kolay.Yanılmıyorsunuz.

Eeee, bana da aynısı çıktı ama ben zaten tahmin etmiştim böyle çıkacağını :delphin:

Test Sonucu:
TAHMıN YOK HEDEF VAR Tahminle filan hiç işiniz olmuyor ki! Sizin için arzu ile hedef arasındaki yolda tahmine hiç yer yok. ıstiyor ve elde ediyorsunuz. Şanssızlık mı? O, başkalarının başına gelen bir şey!

bana çıkan bu...
ıstiyorum , elde edicem di mi :lepi: Allahım yardım et!

Son düzenleme:
HER TÜR TAHMıNDE TAM ıSABET Duygularınıza teslim olmadığınız için gaza gelme gibi şeyler size çok uzak. Mantık ve sağduyunuz çok gelişmiş olduğundan, tahminler sizin için basit bir matematik işlemi kadar kolay.Yanılmıyorsunuz. diyor test öyle valla.

HER TÜR TAHMıNDE TAM ıSABET Duygularınıza teslim olmadığınız için gaza gelme gibi şeyler size çok uzak. Mantık ve sağduyunuz çok gelişmiş olduğundan, tahminler sizin için basit bir matematik işlemi kadar kolay.Yanılmıyorsunuz.

TAHMıN YOK HEDEF VAR Tahminle filan hiç işiniz olmuyor ki! Sizin için arzu ile hedef arasındaki yolda tahmine hiç yer yok. ıstiyor ve elde ediyorsunuz. Şanssızlık mı? O, başkalarının başına gelen bir şey!

Test Sonucu:
KÖTÜ HABER TAHMİNCİSİ Aklınızda hep en kötü olasılık var! Ve siz bu konuda eksper haline gelmişsiniz. Olumlu ya da güzel şeyler düşünmeye hiç alışık olmadığınız için iyi şeyleri tahmin etmede çuvallıyorsunuz. Ya da şöyle söylemeli: Hiç olumlu beklentiniz yok ki!

kesinlikle doğru. :1closedeyes:

KÖTÜ HABER TAHMıNCıSı Aklınızda hep en kötü olasılık var! Ve siz bu konuda eksper haline gelmişsiniz. Olumlu ya da güzel şeyler düşünmeye hiç alışık olmadığınız için iyi şeyleri tahmin etmede çuvallıyorsunuz. Ya da şöyle söylemeli: Hiç olumlu beklentiniz yok ki!

süprizzzzz

TAHMİN YOK HEDEF VAR Tahminle filan hiç işiniz olmuyor ki! Sizin için arzu ile hedef arasındaki yolda tahmine hiç yer yok. İstiyor ve elde ediyorsunuz. Şanssızlık mı? O, başkalarının başına gelen bir şey!
dogru valla

HER TÜR TAHMİNDE TAM İSABET Duygularınıza teslim olmadığınız için gaza gelme gibi şeyler size çok uzak. Mantık ve sağduyunuz çok gelişmiş olduğundan, tahminler sizin için basit bir matematik işlemi kadar kolay.Yanılmıyorsunuz. :smiley-cool:

acaba yaptığınız tahminlerde nekadar isabetlisiniz test edin öğrenin

Tahminlerinizde isabetli misiniz?

bana çıkan test sonucu

a.s a.s

HER TÜR TAHMİNDE TAM İSABET Duygularınıza teslim olmadığınız için gaza gelme gibi şeyler size çok uzak. Mantık ve sağduyunuz çok gelişmiş olduğundan, tahminler sizin için basit bir matematik işlemi kadar kolay.Yanılmıyorsunuz.:1rolleyes:

Test Sonucu:
istedigimi elde ederim:lepi:

Back