Tahmini doğum 1Temmuz24 ve kilo vermeye hemen hazırım

dimen

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
482
496
30
Merhaba,
Şu an 32+5 günlük hamileyim. 🤰 2.gebeliğim ve kilo vermeyi canı gönülden istiyor, doğumdan hemen sonrasında kendimi hazır hissediyorum. Şimdiden bu topiği açmak istedim. Kilom canıma tak etti. 😬 İlk gebelikte 83 ile hamile kaldım 97.5 ile doğuma girip 95 ile çıktım. Bebeğim erken ve 1 kg doğdu.😞 Bir yılda yaklaşık 15 kg verdim.
Neyse ki 2. Gebeliğime 82 ile başladım şu an 94-95 arasıyım. 🤰🤰🤰🤰
Boy 168. 📏

Doğuma kaç ile girip-çıktığımı yazacağım. 🥳🎉🤰

Süt etkilenir laflarına aldırış etmeyeceğim çünkü emziren diyeti de uygulamayı düşünüyorum. İlk bebeğim de sütüm etkilenmedi. Aksine bebeğim için daha faydalı bir süt elde etmiş oldum. 13-14 aya kadar emzirdim. 🤱
Bu sefer de öyle düşünüyorum. Ama bu kez daha erken başlamak istiyorum. Hedefim xxl bedenden m-l bedene düşmek. 🤪😍 (70kg)

Giydiklerim kendi tarzımı yansıtmıyor ve yakışmıyor. Rahatsız edici. 😞

Hadi bakalım. Önce kafada bitsin olay 😉

Son düzenleme:
Ben doğum yapınca uzun bir süre hoşaf yapıp içtim bol bol süt oldu. Doğuma 64 le girdim 2 ayda 49 a düştüm. Şimdi 22 haftalık hamileyim 62 kiloyum doğuma kaçla giderim bilmiyorum

Ben doğum yapınca uzun bir süre hoşaf yapıp içtim bol bol süt oldu. Doğuma 64 le girdim 2 ayda 49 a düştüm. Şimdi 22 haftalık hamileyim 62 kiloyum doğuma kaçla giderim bilmiyorum
Kontrollü giderseniz az alırsınız
Ben dikkat etmedim

Bugün aç karna 95 kiloydum 🤰 yürümede zorlanıyorum 😂 iştahım feci açıkkkkk

Dün itibarıyla 97 yi görmüş bulunmaktayım 😁 al al kiloları nasıl vereceksen

Doğum tarihi de aldım 1 Temmuz. Beklerse 7 temmuza sarkıtmayı düşünüyorum
Bakalım 🤔

Merhaba,
Şu an 32+5 günlük hamileyim. 🤰 2.gebeliğim ve kilo vermeyi canı gönülden istiyor, doğumdan hemen sonrasında kendimi hazır hissediyorum. Şimdiden bu topiği açmak istedim. Kilom canıma tak etti. 😬 İlk gebelikte 83 ile hamile kaldım 97.5 ile doğuma girip 95 ile çıktım. Bebeğim erken ve 1 kg doğdu.😞 Bir yılda yaklaşık 15 kg verdim.
Neyse ki 2. Gebeliğime 82 ile başladım şu an 94-95 arasıyım. 🤰🤰🤰🤰
Boy 168. 📏

Doğuma kaç ile girip-çıktığımı yazacağım. 🥳🎉🤰

Süt etkilenir laflarına aldırış etmeyeceğim çünkü emziren diyeti de uygulamayı düşünüyorum. İlk bebeğim de sütüm etkilenmedi. Aksine bebeğim için daha faydalı bir süt elde etmiş oldum. 13-14 aya kadar emzirdim. 🤱
Bu sefer de öyle düşünüyorum. Ama bu kez daha erken başlamak istiyorum. Hedefim xxl bedenden m-l bedene düşmek. 🤪😍 (70kg)

Giydiklerim kendi tarzımı yansıtmıyor ve yakışmıyor. Rahatsız edici. 😞

Hadi bakalım. Önce kafada bitsin olay 😉
Şimdiden başarılar diliyorum size verirsiniz hiç merak etmeyin

Doğum günü ve saati
1 Temmuz pazartesi - 09.57
Tahminim 98 kg ile girdim doğuma
Bir süre tartı bulamayacm, bulduğum an güncellerim

İlk kez tartıldım dün 11-12 kg arası vermişim. Bebek 3.5 doğdu. Şu an 87 civarı

Bugün aç karna 85.5
Ama dün yemediğim için. Yemek yemeyince sütüm azalıyor
Bebiş çok çırpınıyor:KK43: mama veriyorum
Kendime bir şeyler hazırlamaya yetişemiyorum. Sürekli aç,gazlı,kucak istiyor. Zor günleri atlatsak hızlıca

Dün Yamuna korseye başladım üstüne yamuna termal kısa kol ceket de giyiyorum. Bugün 2.gün
Dün belin en ince kısmı 90cm
Göbek deliğinin 2 parmak altı 113 cm.
Toplam 4 saat taktım korseyi. Dikişlerim ağrıdığı için 6-8 saate tamamlayamadım. Umarım bugün asgariye tamamlarım.

Ay sonu yine bi ölçüm yapalım bakalım. Şu an k göbeğim sarkık ve yumuşak.

X