- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
-
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Sağol canım ya inşallah tek sorun budurKuzum
Lh yumurtlama en yüksek 10 olmalı seninki 9 yani sınırda testi yaptırdığın güne göre değişiklik gösterebilir
Fsh yumurtalık rezervin şuan normal görünüyor 10 u geçerse hamile kalma şansın azalır.
Prolaktin süt hormonu bununda en yüksek 29 olması gerekiyor hamile olmayanlarda seninkisi gayet normal yükseldikçe sorun teşkil eder.
Dheas böbrek üstü bezlerle alakalı aynı zamanta estrojen (kadınlık hormonu) üretimini sağlar vücudunda kıllanma sesinde kalınlasma vs varsa bununla ilgilidir bu değerde değerin 3.1 olduguna eminsen çok düşük çünkü en az 18 olmalı bir tek sorun bunda var gibi görünüyor
Daha önce lh yülsekti 18di kilo verdim 5 kg kadar düşmesine sevindi çünkü direkt tüp bebek dediler
Canım bence gayet normal çıkmış adet düzensizliğin var mıBenimde test sonuclarina bakabilirmisiniz fsh 5.86 lh 4.67 prolaktin 9.98 e2 59.59 tsh 1.51 asilama yaptirdik ama tutmadi
yaa yazdığınızı okuyunca kafam karıştı benim dheas en son 185 çıkmıştı çok yüksek değil mi arkadaşın 3,1 çıkmışKuzum
Lh yumurtlama en yüksek 10 olmalı seninki 9 yani sınırda testi yaptırdığın güne göre değişiklik gösterebilir
Fsh yumurtalık rezervin şuan normal görünüyor 10 u geçerse hamile kalma şansın azalır.
Prolaktin süt hormonu bununda en yüksek 29 olması gerekiyor hamile olmayanlarda seninkisi gayet normal yükseldikçe sorun teşkil eder.
Dheas böbrek üstü bezlerle alakalı aynı zamanta estrojen (kadınlık hormonu) üretimini sağlar vücudunda kıllanma sesinde kalınlasma vs varsa bununla ilgilidir bu değerde değerin 3.1 olduguna eminsen çok düşük çünkü en az 18 olmalı bir tek sorun bunda var gibi görünüyor
yaa yazdığınızı okuyunca kafam karıştı benim dheas en son 185 çıkmıştı çok yüksek değil mi arkadaşın 3,1 çıkmış
O zaman sorun yok 39 yaşındayım ben sağolunCanım yaşa göre değişiyor ama genelde 18 ila 29 arasında olması gerek diye biliyorum. 30 yaş üzerinde 37 ila 270 arası olması gerekiyor. Ama yinede doktor değilim tabi kesin birşey söyleyemem. Bir hekimin görüşünü almanda fayda var
Gebe kalabildinizmi benimde 12.97 mlu çıktı nedeni istiyor acaba 12.97Selam kızlar ben adetimin 10. Günü kan tahlili verdim. lh 9.8
fsh 7
prolaktin 7.5
dheas 3.1 çıktı ne demek oluyor var mı sıkıntı acaba bebek istiyoruz...referans aralığı verilmemiş