- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Haha kıyamam sanki kendimi gördüm.Okulda kısmet çıkmıyor gercekten.Ya yaşlı ya evli yada tip olarak begenemezdimDoğru diyorsun da kimi nasıl bulayım. Öğretmenim okuldakiler ya evli ya da yaşlı bende de öyle arkadaş sevgili tarzı şeyler yoktur. Ha çirkin miyim değilim fiziğim çok güzel ne giysem ne yapsam çok yakışır çık bakımlıyımdır. Ama doğru insan çıkmıyor ki ya da nasıl bulayım inan dünden beri düşünüyorum nasıl bulunur evlenecek kişi. Erkek olsam anneme derdim gider kız bakardı şimdi kendim nasıl bulayım ki
Haklısın abla ama elimde değil, daha yaşım bu değer için çok genç bende herkes gibi anne olmak istiyorumÇaresiz durumda değilsin.Üzülmek, stres daha zararlı.
İnşallah canım Rabbim büyükBu arada sizede geçmiş olsun, kendi derdime düşmüş gibi oldu
Bende yeni yaptırdımda çok bi fikrim yok
Yorum yapmısken arkadaslar bende sorayım dedim
Ama bildiğim kadarıyla amh ilaçla vs yükselen düşen bi değer değil
Yapcağınız hersey kaliteli yumurtalar olusması için
Rabbim ol derse hersey olur
Şimdiden bunları stres yapmayın, karsınıza hayırlı vakitte hayırlı bi insan çıkar umarım ve güzel güzel bebişleriniz olur
Haha kıyamam sanki kendimi gördüm.Okulda kısmet çıkmıyor gercekten.Ya yaşlı ya evli yada tip olarak begenemezdimAma illaki insanın karsisina çıkıyor. Yaşın küçük bunları düşünme.
Atanmış öğretmeni el üstünde tutuyor millet. Bulamama gibi bı durum olmaz.inşallah menapoza girmeden çıkarda
Atanmış öğretmeni el üstünde tutuyor millet. Bulamama gibi bı durum olmaz.
İnternetten bende tanışmak istemem açıkçası. Arkadaşlarının tanıdığı yok mu? Evlenmeyi düşündüğünü falan şöyle çevrendekilereAbla herkes bu dediğini söylüyor ama neden benim karşıma düzgün bir insan çıkmıyor.Bak instagramda ekleyenlerin haddi hesabı yok ama internetten bulmakta istemiyorum
Canısı amh için adeti beklemene gerek yok herhangi bir gün baktirabilirsinCanım şimdi korona var ya bir de ben küçük bir şehirde yaşıyorum devlet hastanesinde doktor kalmamış izin almışlar istifa etmişler hep bir de âdetin üçüncü günü test yapılacağı için randevu vermiyorlar hemen
Evet canım öyle ama hani diğer hormonlar adetin 3. günü ya bi defadan gitmişken ona da baksınlar dedim ama tek başına amh yine baktırıcam devletteCanısı amh için adeti beklemene gerek yok herhangi bir gün baktirabilirsin
Öyledir insallah, teşekkürler yorum yaptığınız içinCanım sonuçların iyi gibi anladığım kadarıyla
Hepsi mi yüksek genel olarak yokaa fsh için mi diyosunuz sizdeSenin de değerler yüksek canım çok değil ama
Amh a iyi dedi herkesAmh çok iyi. Bu amh ye göre biraz fsh yuksek ama oda normal değerlerde görünüyor.
Evet bu amh ye göre fsh 5-6 falan olur. genelde. Bende bilmiyorum. Doktora sordun mu?Amh a iyi dedi herkes
Bu fsh neden yüksek biraz strese sıkıntıya bağlı olabilir mi
Yok hayır henüz gidemedimEvet bu amh ye göre fsh 5-6 falan olur. genelde. Bende bilmiyorum. Doktora sordun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?