- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 33
- Konu Sahibi ilhytzehra
Merak etme seeen olur tek spermle bile döllenen yumurtalar var inan o kadar çok hikaye o kadar çok başarı videosu izledim kiKesin olur mu ya o yumurtalar boşa giderse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme seeen olur tek spermle bile döllenen yumurtalar var inan o kadar çok hikaye o kadar çok başarı videosu izledim kiKesin olur mu ya o yumurtalar boşa giderse
İnşallah bi doktorumla konuşayım. Bunun için bahçeci iyi diyorlar oraya giderim olmadıMerak etme seeen olur tek spermle bile döllenen yumurtalar var inan o kadar çok hikaye o kadar çok başarı videosu izledim ki
Evet doktor doğru yorum yapmış Benim mesela 8 yumurtam gorunuyordu.Fsh 7 idi. Baska merkezde tekrarla bakalım ona göre hareket edersin.Evet doktor çok iyi dedi gayet sağlıklı görünüyor falan. Fsh bu görüntüye göre 5 falan çıkar dedi
Baktıracam bu ayki adet döneminde ablaEvet doktor doğru yorum yapmış Benim mesela 8 yumurtam gorunuyordu.Fsh 7 idi. Baska merkezde tekrarla bakalım ona göre hareket edersin.
Çaresiz durumda değilsin. Üzülmek, stres daha zararlı.Baktıracam bu ayki adet döneminde abla
Doğru diyorsun da kimi nasıl bulayım. Öğretmenim okuldakiler ya evli ya da yaşlı bende de öyle arkadaş sevgili tarzı şeyler yoktur. Ha çirkin miyim değilim fiziğim çok güzel ne giysem ne yapsam çok yakışır çık bakımlıyımdır. Ama doğru insan çıkmıyor ki ya da nasıl bulayım inan dünden beri düşünüyorum nasıl bulunur evlenecek kişi. Erkek olsam anneme derdim gider kız bakardı şimdi kendim nasıl bulayım kiŞuan tıp çok ilerledi Allah nasip.ederse her şey mümkün. Hayıt tohumu falan bunları içebilirsin çok faydasını görenler var. Ama çocuk düşünüyorsan çok vakit kaybetmeden hayırlı kısmetini bul derim çünkü amh değeri yaş ilerledikçe düşen bir şey. Ama bunların da hep çaresi var çok şükür bence çok kasmadan iyi bi doktorla görüş
Canım annene seni soran eden yok mu illaki çevrede oğlu moğlu olan vardır bence. sen bi evlenmeye niyet et allah karşına çıkarır merak etmeDoğru diyorsun da kimi nasıl bulayım. Öğretmenim okuldakiler ya evli ya da yaşlı bende de öyle arkadaş sevgili tarzı şeyler yoktur. Ha çirkin miyim değilim fiziğim çok güzel ne giysem ne yapsam çok yakışır çık bakımlıyımdır. Ama doğru insan çıkmıyor ki ya da nasıl bulayım inan dünden beri düşünüyorum nasıl bulunur evlenecek kişi. Erkek olsam anneme derdim gider kız bakardı şimdi kendim nasıl bulayım ki
Bu arada sizede geçmiş olsun, kendi derdime düşmüş gibi oldu25 yaşındayım bekarım erken adet görüyorum diye doktora gittim sonuçlar dün çıktı doktorum bir hafta şehir dışında döndüğü zaman görüşeceğiz, ama anladığım kadarıyla çok kötü özellikle amh daha yaşım bu değer için çok genç ne yapacağım ben henüz evli bile değilim. Dr saraçoğluna yazdım üç tane kür önerdi
Testere dişli Aslanpençesi
Prof. Saraçoğlu tüylenmeye, Adet düzensizliğine, Östrojen hormonu yükseltici, İltihaplı eklem romatizmasına Erken menopoza , Hormon dengeleyici, İshal şikayetlerine, Prolaktin yüksekliğine, Jinekomastiye, Polikistik over sendromuna, Hamile kalmayı kolaylaştırıcı, Vertigoya, Mesane zayıflığına, Yüksewww.profsaracoglu.com
Civanperçemi, Testere aslan pençesi, Sarı kantaron Doğal Bitki Karışımı | 80 g. | Doğal Bitkiler
Civanperçemi testere dişli aslan pençesi, sarı kantaron doğal bitki karışımı Prof Saraçoğlu yöntemlerine göre özel oranlarda hazırlanmıştır.www.profsaracoglu.com
Bunları alayım mı size sormak istedim.Hayıt Tohumu
Prof. Saraçoğlu Hormon dengeleyici, Erken menopoza, Adet söktürücü, Kadınlarda cinsel isteksizliğe, Rahim kistlerine, Göğüs büyütmeye, Sperm sayısı azlığı ve morfolojik bozukluğa, Adet sancılarına, İshale karşı yardımcı ve destekleyicidir.www.profsaracoglu.com
Acil evlenmem mi lazım dünden beri kafayı yiyecegim düşün düşün evli olsam bir an önce çocuk yapmak için yollara başvurdum tüp bebek vs. Ne zaman evleneceğim de belli değil ne yapsam çok moralim bozuk sağda solda kimsede yok kimle evleneyim Çocuklarda o kadar çok seviyorum ki ya hiç anne olamazsam
canım devlette hepsini ücretsiz yaptırabilirdinYa Buda çok iyiydi 4-5 tahlile 550 tl verdim
Canım sonuçların iyi gibi anladığım kadarıylaRica etsem bilenler benimde tahlillerimi değerlendirebilir mi fikir olması açısından henüz doktora gidemedim
Yasım 30 adetimin üçüncü günü yaptırdım testlerimi
Niyet varda kimse yok pek kimseyi tanımayız biz bende yeni atandım afyona hiç çevrem yok. İnternetten de bulmak istemiyorum Bakalım hayırlısı olsunCanım annene seni soran eden yok mu illaki çevrede oğlu moğlu olan vardır bence. sen bi evlenmeye niyet et allah karşına çıkarır merak etme
Senin de değerler yüksek canım çok değil amaRica etsem bilenler benimde tahlillerimi değerlendirebilir mi fikir olması açısından henüz doktora gidemedim
Amh çok iyi. Bu amh ye göre biraz fsh yuksek ama oda normal değerlerde görünüyor.Rica etsem bilenler benimde tahlillerimi değerlendirebilir mi fikir olması açısından henüz doktora gidemedim
Cok da mütevazıymissinDoğru diyorsun da kimi nasıl bulayım. Öğretmenim okuldakiler ya evli ya da yaşlı bende de öyle arkadaş sevgili tarzı şeyler yoktur. Ha çirkin miyim değilim fiziğim çok güzel ne giysem ne yapsam çok yakışır çık bakımlıyımdır. Ama doğru insan çıkmıyor ki ya da nasıl bulayım inan dünden beri düşünüyorum nasıl bulunur evlenecek kişi. Erkek olsam anneme derdim gider kız bakardı şimdi kendim nasıl bulayım ki
Canım şimdi korona var ya bir de ben küçük bir şehirde yaşıyorum devlet hastanesinde doktor kalmamış izin almışlar istifa etmişler hep bir de âdetin üçüncü günü test yapılacağı için randevu vermiyorlar hemencanım devlette hepsini ücretsiz yaptırabilirdin
Doğrular valla şimdi aday yok desem millet çirkinsin herhalde diyecekCok da mütevazıymissin
Ama amh iyi gerisi bi şekilde hallolur takma kafayaRica etsem bilenler benimde tahlillerimi değerlendirebilir mi fikir olması açısından henüz doktora gidemedim
Nazar degdirme kendi kendineDoğrular valla şimdi aday yok desem millet çirkinsin herhalde diyecek