- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Öncelikle geçmiş olsun canım. Bu durumda önlem almak için illa evli olman gerekmez. Ayrıca amh değeri bitkilerle kürlerle ilaçla vs yükselmeyen bir değer. Sadece var olan yumurtalarının daha kaliteli olmasına yarayabilir. Tavsiyem öncelikle ille de evlenmem gerek diye panikleyip yanlış karar almaman. Yumurtalarını dondurursan ileride evlendiğinde çocuk konusunda sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum. Tüp bebek işlemi gibi ama sadece döllenme olmadan yumurtalarını saklıyorlar. Hayırlısı olsun.25 yaşındayım bekarım erken adet görüyorum diye doktora gittim sonuçlar dün çıktı doktorum bir hafta şehir dışında döndüğü zaman görüşeceğiz, ama anladığım kadarıyla çok kötü özellikle amhdaha yaşım bu değer için çok genç ne yapacağım ben henüz evli bile değilim. Dr saraçoğluna yazdım üç tane kür önerdi
Testere dişli Aslanpençesi
Prof. Saraçoğlu tüylenmeye, Adet düzensizliğine, Östrojen hormonu yükseltici, İltihaplı eklem romatizmasına Erken menopoza , Hormon dengeleyici, İshal şikayetlerine, Prolaktin yüksekliğine, Jinekomastiye, Polikistik over sendromuna, Hamile kalmayı kolaylaştırıcı, Vertigoya, Mesane zayıflığına, Yüksewww.profsaracoglu.com
Civanperçemi, Testere aslan pençesi, Sarı kantaron Doğal Bitki Karışımı | 80 g. | Doğal Bitkiler
Civanperçemi testere dişli aslan pençesi, sarı kantaron doğal bitki karışımı Prof Saraçoğlu yöntemlerine göre özel oranlarda hazırlanmıştır.www.profsaracoglu.com
Bunları alayım mı size sormak istedim.Hayıt Tohumu
Prof. Saraçoğlu Hormon dengeleyici, Erken menopoza, Adet söktürücü, Kadınlarda cinsel isteksizliğe, Rahim kistlerine, Göğüs büyütmeye, Sperm sayısı azlığı ve morfolojik bozukluğa, Adet sancılarına, İshale karşı yardımcı ve destekleyicidir.www.profsaracoglu.com
Acil evlenmem mi lazım dünden beri kafayı yiyecegim düşün düşün evli olsam bir an önce çocuk yapmak için yollara başvurdum tüp bebek vs. Ne zaman evleneceğim de belli değil ne yapsam çok moralim bozuk sağda solda kimsede yok kimle evleneyimÇocuklarda o kadar çok seviyorum ki ya hiç anne olamazsam
Yok zaten doktorun verdiği ilaçlarla bunlarda kullanılıyor canım çok üzgünüm. Ya bu arada benim değer 0.38 ya normal değeri 0.17-7 göstermiş normal değerin altında mı yoksa normal değer aralığında mı kafam karışıyorMoralini bozma hemen strese girme bu amh değerinin altında olup hamile kalan çok var hem tedavi ile hem de normal yollarla. Doktorunla görüştüğünde en doğru ilaç yönlendirmesini o yapar gerekli görürse şimdiden birşeyler alıp deneme derim.
Kaç tane yumurta alırlar kigeçmiş olsun bir kaç kez yumurta dondurma işlemi peşpeşe yapsanız o kadar iyi olur ki.sizin genç yaşınız la yumurtalarınız sağlıklıdır.amh değeriniz 0,38 kötü bir sayı malesef.1 in altına tüp bebek tavsiye ediliyor.bence iyi bir merkez bulun istanbuldaysanız çok iyi yerler var bahçeci fulya ve şişli memorial gibi
Kaç tane yumurta alırlarÖncelikle geçmiş olsun canım. Bu durumda önlem almak için illa evli olman gerekmez. Ayrıca amh değeri bitkilerle kürlerle ilaçla vs yükselmeyen bir değer. Sadece var olan yumurtalarının daha kaliteli olmasına yarayabilir. Tavsiyem öncelikle ille de evlenmem gerek diye panikleyip yanlış karar almaman. Yumurtalarını dondurursan ileride evlendiğinde çocuk konusunda sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum. Tüp bebek işlemi gibi ama sadece döllenme olmadan yumurtalarını saklıyorlar. Hayırlısı olsun.
Ilgınc olan ultrasonda 10 yumurtasi görünüyor.Cozemedimgeçmiş olsun bir kaç kez yumurta dondurma işlemi peşpeşe yapsanız o kadar iyi olur ki.sizin genç yaşınız la yumurtalarınız sağlıklıdır.amh değeriniz 0,38 kötü bir sayı malesef.1 in altına tüp bebek tavsiye ediliyor.bence iyi bir merkez bulun istanbuldaysanız çok iyi yerler var bahçeci fulya ve şişli memorial gibi
Yeniden başka yerde baktıracağımCanım ahm yanlış olabilir. Ultrasonda 10 yumurta görünur mu amh 0.3 te. Dediğim gibi üzülmek yerine bu kadar yumurta çıkıyor ne güzel git dondur kafan rahat etsin üzme kendini lütfen.
Evet aynı kalite tabiki. İyi bı merkeze gitmen yeterli.Kaç tane yumurta alırlarBirde diyelim şimdi dondurdum beş yıl sonra evlendim ilk günkü kalitede mi kalıyor
Öncelikle tüp bebek yaptırmış birisi olarak söylüyorum . İlaçlar kullanacaksın yumurta geliştirici ilaçlar bunlar ve bunların sonucunda kaç tane yumurta olursa o kadarını alıp dondurursun bekar kizlar da yaptirabiliyor bu işlemi karından ufak bir delik açıp basitçe halledilebilir bir işlem olduğunu bir doktorun videosundan görmüştümKaç tane yumurta alırlar ki
Evet doktor çok iyi dedi gayet sağlıklı görünüyor falan. Fsh bu görüntüye göre 5 falan çıkar dediIlgınc olan ultrasonda 10 yumurtasi görünüyor.Cozemedim
Kaç olacağını bilmem ama zaten olabildiğinde çok olması için uyarıcı ilaçlar veriyorlar. Sanırım 10 yıla kadar dondurulabiliyor. Sen dondurmadan önce olabildiğince kaliteli olması için uğraşmalısın. En az üç ay önceden inositol, selenyum, coenzimq10 ve omega3 almaya başla. ben bunları kullanmaya başladıktan 4 ay sonra hamile kalabildim. Özellikle coenzim q10 yumurtanın yaşlanmasını engelliyor.Kaç tane yumurta alırlarBirde diyelim şimdi dondurdum beş yıl sonra evlendim ilk günkü kalitede mi kalıyor
Maşallah canım Rabbim bana da tez zamanda iyi bir insanla yuva kurmayı nasip etsin sonrada bebekKaç olacağını bilmem ama zaten olabildiğinde çok olması için uyarıcı ilaçlar veriyorlar. Sanırım 10 yıla kadar dondurulabiliyor. Sen dondurmadan önce olabildiğince kaliteli olması için uğraşmalısın. En az üç ay önceden inositol, selenyum, coenzimq10 ve omega3 almaya başla. ben bunları kullanmaya başladıktan 4 ay sonra hamile kalabildim. Özellikle coenzim q10 yumurtanın yaşlanmasını engelliyor.
İyi bir merkezde muhakkak tekrardan yaptir testi çünkü merkezden merkeze sonuçlarda değişiklik olabiliyorKIZLAR BİRDE BEN ÖZEL KLİNİĞE GİTTİM HASTANEYE DEĞİL. KANIMI PAZARTESİ VERDİM PERŞEMBE İŞLEME SOKMUŞLAR YANİ 3 GÜN SONRA ACABA DİYORUM KAN BEKLEDİ DİYE SONUÇLAR YANLIŞ OLABİLİR Mİ? BAŞKA YERDE DE YAPTIRCAĞIM
Kesin olur mu ya o yumurtalar boşa giderseYumurtaların istediğin zamana kadar dondurulabilir bu tamamen senin isteğine bağlı evlendigin zaman ister doğal yollarla denersin olmadı donmus yumurtalarinla eşinin spermleri buluşup sağlıklı sağlıklı bebislerin olur hiç üzülme sadece doktorunla görüş önce
Ya Buda çok iyiydi 4-5 tahlile 550 tl verdimİyi bir merkezde muhakkak tekrardan yaptir testi çünkü merkezden merkeze sonuçlarda değişiklik olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?