• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil sonucuma bakar mısınız

almanyalibirgelin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
101
89
48
2 yıldır cocugumuz olmuyor. 2 klomenden sonra doktor femara verdi onu kullaniyorum. Polikistik over var biliyorum ama lh fsh oranı diyorlar tam da bilmiyorum ama oranı çok mu fazla sizce? Ne yapabilirim bitkisel vs. Tavsiyede bulunur musunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-26-12-56-24-20_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f_1.webp
    Screenshot_2021-01-26-12-56-24-20_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f_1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 32
2 yıldır cocugumuz olmuyor. 2 klomenden sonra doktor femara verdi onu kullaniyorum. Polikistik over var biliyorum ama lh fsh oranı diyorlar tam da bilmiyorum ama oranı çok mu fazla sizce? Ne yapabilirim bitkisel vs. Tavsiyede bulunur musunuz?
erkeklik hormonu zaten kadınlardada olur ama sizin ki biraz yüksek testesteron ve andojen (dhea denen) bu engel
benimde prolaktin yüksek 30-40 arası oda engel 25in altında olmalı
birden fazla hormonda sorun var o yüzden doktorunuzn verdiği ilaçlar dışında bitkisel kür uygulamayın daha berbat olur hormonlar

Hayır polikistik overe göre lh ve fsh değeriniz gayet iyi prolaktin bir tık yüksek ve tsh değeriniz de 2.5 altında olmadı

Back
X