Gebeliğe Hazırlık tahlil sonuçlarımı yorumlayabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

brckrcr88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
88
20
8
31
A2488061-0C1B-4E2E-A157-3F730EE8A373.jpeg
merhaba tecrübelilerden bilgi almak istiyorum doktora gösterme fırsatım olmadı yarın gidicem fakat sonuçları pek anlayamadım yardımcı olurmusunuz

Eki Görüntüle 2137525 merhaba tecrübelilerden bilgi almak istiyorum doktora gösterme fırsatım olmadı yarın gidicem fakat sonuçları pek anlayamadım yardımcı olurmusunuz
Değerler güzel. Bi progesteron düşük ama büyük bi ihtimalle tahlil adetliyken yapıldığı için normal o da.

Bence fsh biraz yüksek. Tabi yaşınıza da bağlı. Fsh 0 a yaklaştıkça yumurta rezervinizin iyi olduğunu gösterir. 10 dan sonra, rezerv değerlendirilmeli.
İlk kez mi baktırdınız ?

Bence fsh biraz yüksek. Tabi yaşınıza da bağlı. Fsh 0 a yaklaştıkça yumurta rezervinizin iyi olduğunu gösterir. 10 dan sonra, rezerv değerlendirilmeli.
İlk kez mi baktırdınız ?
Onun engel olduğunu bilmiyordum. Bende 9'la hamile kaldım. 25 yaşındayım. Ve doktor rezervlerimin iyi olduğunu söylemişti. Sınırda mıyım o zaman. Amh falan da bakıldı güzel çıktı sonuç.

Onun engel olduğunu bilmiyordum. Bende 9'la hamile kaldım. 25 yaşındayım. Ve doktor rezervlerimin iyi olduğunu söylemişti. Sınırda mıyım o zaman. Amh falan da bakıldı güzel çıktı sonuç.
15 ten sonra menopoz riski var. Yaş ilerledikçe, baktırmak gerekiyor. Direk etkili olmasa bile rezervler konusunda bilgi veriyor. Size de hayırlı olsun

Eki Görüntüle 2137525 merhaba tecrübelilerden bilgi almak istiyorum doktora gösterme fırsatım olmadı yarın gidicem fakat sonuçları pek anlayamadım yardımcı olurmusunuz
Kuzum sen hamile degilmiydin?????? Son 4 nu soyluye bilirim cok cok tecrubeliyim onlar konusunda mashAllah cok guzel cikmish prolaktin ve ashagidakilar

Kuzum sen hamile degilmiydin?????? Son 4 nu soyluye bilirim cok cok tecrubeliyim onlar konusunda mashAllah cok guzel cikmish prolaktin ve ashagidakilar
yok canım benim ne hamileliği allah ağzından işitsin diyelim inşallah uğraşıyorum işte son 1 aydır baya baya tahliller ultrasonlar falan ciddiye aldık herşeyi bugün adetimin 15. günü yumurtam olgunlaşmamış o biraz canımı sıktı cuma günü tekrar bakılıcak ona göre yol çizicez ama benim son 5 6 aydır çok düzensizleşti adeti doktor olgunlaşmamasıno ona bağladı yani yumurtlamanı yakalamıyoruz dedi

yok canım benim ne hamileliği allah ağzından işitsin diyelim inşallah uğraşıyorum işte son 1 aydır baya baya tahliller ultrasonlar falan ciddiye aldık herşeyi bugün adetimin 15. günü yumurtam olgunlaşmamış o biraz canımı sıktı cuma günü tekrar bakılıcak ona göre yol çizicez ama benim son 5 6 aydır çok düzensizleşti adeti doktor olgunlaşmamasıno ona bağladı yani yumurtlamanı yakalamıyoruz dedi
InshAllah olur kuzum merak etme

4CFD0C72-8E7E-432F-A79B-8456CD09B084.jpeg
evet ilk kez baktırdım 25 yalındayım
Bu arada benim düşük ama ben 1 senedir kalamadım. Doktorunuz size söyler.
Yani düşükle kalınır, yüksekle kalınmaz diye birşey Yok. Ben gördüğüm değeri yorumladım.
Allah yardımcımız olsun.

BASO%
WBC(LÖKOSİT)
%NEU
NEU#
Değerlerinin yüksek olması neden olur

Back