S serrasul Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2015 288 183 103 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi serrasul #1 Arkadaşlar nihayet tahlil sonuçları açıklandı üc haftanın ardından Doktora gitmem için bir kaç gün daha var Anlayanlar yorum yapabilir mi Daha fazla beklemek istemedim Şimdiden herkese teşekkürler arkadaşlar Eklentiler Screenshot_2016-12-21-11-42-23-1.png 74,9 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar nihayet tahlil sonuçları açıklandı üc haftanın ardından Doktora gitmem için bir kaç gün daha var Anlayanlar yorum yapabilir mi Daha fazla beklemek istemedim Şimdiden herkese teşekkürler arkadaşlar
kirmizigitar Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2011 10.375 11.989 498 İstanbul 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi serrasul #2 Normal gorunuyor tahlillerin canim konunu bilmiyorum ama
S serrasul Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2015 288 183 103 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi serrasul #3 Çok teşekkür ederim canım........ Doktor normal hormon testi istemişti... Bu testin sonuçların çıkmasi uç haftayı bulur demişti bende merak ettim bu kadar geç çıkan test ne ile alakalı diye Geçen aylarda dört aylık bir dusuk yaşadım sonra denemelerimize rağmen hamile kalamadom Acaba dedim dusuk ile ilgili bir şey mi Yani sebeb olarak bu hormon olamaz değil mi Ne ile alakalı bir hormon acaba...
Çok teşekkür ederim canım........ Doktor normal hormon testi istemişti... Bu testin sonuçların çıkmasi uç haftayı bulur demişti bende merak ettim bu kadar geç çıkan test ne ile alakalı diye Geçen aylarda dört aylık bir dusuk yaşadım sonra denemelerimize rağmen hamile kalamadom Acaba dedim dusuk ile ilgili bir şey mi Yani sebeb olarak bu hormon olamaz değil mi Ne ile alakalı bir hormon acaba...
kirmizigitar Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2011 10.375 11.989 498 İstanbul 22 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi serrasul #4 Baktigi degerler cok rutin kontrollerde yapilan hemen 1-2 gune cikan sonuclar neden bu kadar abartmis doktorunuz anlamadim. Vardir bir bildigi:)
Baktigi degerler cok rutin kontrollerde yapilan hemen 1-2 gune cikan sonuclar neden bu kadar abartmis doktorunuz anlamadim. Vardir bir bildigi:)