• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil sonuçları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Bunun için aile hekimine gitmiştim hiçbir sorun yok dedi. Hemotoloji doktoru ise tahlil yaptı sonuçlar düzgün çıktı şaşırdım. Bir gün yine aile hekimim kan tahlili yaptı yine biri düşük biri yüksek çıktı. Ben panik yapınca da merak etme kanser değilsin dedi. 3 4 aylık bir süreydi anlattıklarım bana göre uzun süre öyle olmaması gerekiyordu ama bilemedim.
Sizin durumunuzda hiçbir sorun yok kan kaybetmişsiniz o yüzden böyle. Pekmez ve kuru üzüm yiyince aradaki fakı görüsün. Allah şifa versin inşallah

Kürtaj sonrası üç beş gün hafif lekenme oldu. Kürtajdan sonra 28.gün yani normal adet döngümde adet oldum. Ama aşırı bir adet kanaması oldu. Lisedeyken böyle olurdu. Sancılı falan. Ama normal süresinde bitti.Sanırım normal adet döngüme kavuştım
üç-beş gün lekelenme aynen normal.kürtajdan sonra 40 gün içinde adet olunmalı siz zaten normal zamanda olmuşsunuz erken ya da geçe kalmadan.yoğunluğu ve uzunluğu değişkenlik gösterir ilk adette.sonrakilerde normale dönmüş olacaktır.yazdıklarınız çok normal kürtaj sonrası.korkulacak anormal bir şey yok :KK16: dediğim gibi koyduğunuz tahlil normal , hatta bende anemi olduğundan benim normal zamandaki değerlerim daha kötü:spor:

Ay saçmalama kuzum. yükseklik ve düşüklük seviyelerin çok ama çok az. O kadarı bazen cihazdan bile kaynaklanıyor. Bu seviyelerden hiç bir hastalık çıkmaz için rahat olsun.

Bunun için aile hekimine gitmiştim hiçbir sorun yok dedi. Hemotoloji doktoru ise tahlil yaptı sonuçlar düzgün çıktı şaşırdım. Bir gün yine aile hekimim kan tahlili yaptı yine biri düşük biri yüksek çıktı. Ben panik yapınca da merak etme kanser değilsin dedi. 3 4 aylık bir süreydi anlattıklarım bana göre uzun süre öyle olmaması gerekiyordu ama bilemedim.
Sizin durumunuzda hiçbir sorun yok kan kaybetmişsiniz o yüzden böyle. Pekmez ve kuru üzüm yiyince aradaki fakı görüsün. Allah şifa versin inşallah
İçim rahatladı çok teşekkür ederim. Bu ay yine hamilelik deneyeceğiz. Biraz da ondan sıkıntı oldu bende

üç-beş gün lekelenme aynen normal.kürtajdan sonra 40 gün içinde adet olunmalı siz zaten normal zamanda olmuşsunuz erken ya da geçe kalmadan.yoğunluğu ve uzunluğu değişkenlik gösterir ilk adette.sonrakilerde normale dönmüş olacaktır.yazdıklarınız çok normal kürtaj sonrası.korkulacak anormal bir şey yok :KK16: dediğim gibi koyduğunuz tahlil normal , hatta bende anemi olduğundan benim normal zamandaki değerlerim daha kötü:spor:
Pazar pazartesi yumurtlama günüm. Hamilelik deneyeceğiz biraz da bu yüzden sıkıntı duydum. Şimdi rahatlafım

Pazar pazartesi yumurtlama günüm. Hamilelik deneyeceğiz biraz da bu yüzden sıkıntı duydum. Şimdi rahatlafım
kürtajdan sonra ilk 3 ay içinde hamileliği tavsiye etmem.komplikasyon ihtimali oldukça yüksek.rahmin kendisini toplaması gerekiyor sağlıklı bir hamilelik için.doktorunuz yönlendirmedi mi sizi bu konuda?

kürtajdan sonra ilk 3 ay içinde hamileliği tavsiye etmem.komplikasyon ihtimali oldukça yüksek.rahmin kendisini toplaması gerekiyor sağlıklı bir hamilelik için.doktorunuz yönlendirmedi mi sizi bu konuda?
Bugün sordum sıkıntı yok denemeye devam dedi. Kürtajdan sonra ultrasonda baktı, rahim tertemiz dedi

Buradaki sonuçlara göre değerlerinizde bir sklıntı yok. Düşük olan değerlerin çok bir anlamı Yok yani önemli şeyler değil. Hb değersinizin eski sonucu varsa karşılaştırma yapılabilir kan kaybınız önemli miktarda mı diye. Bu değerlerden wbc hb plt neu yazanlar önemli neu yüzde olarak düşük çıkmış ama sayısı 2,78 (2780) olduğundan normal sınırlarda yani onun bir önemi Yok. Sonuç olarak değerlendirilse bir sıkıntı görünmüyor

Kan tahlilin normal canım ama tabiki sen bir hekime gorun rahatsizligin varsa bu sekilde bir cozum e ulasmaya calisman cok yanlis

Kan tahlilin normal canım ama tabiki sen bir hekime gorun rahatsizligin varsa bu sekilde bir cozum e ulasmaya calisman cok yanlis
Rahatsızlığım yok. 1,5 "ay önce kürtaj oldum. Onun sonrası rutin kontroller. Diğer sonuçlarla bir doktora göstereceğim onlarda 15 gün sonra çıkacak. Ama benim pazar pazartesi yumurtlama günüm ve değerlendirin dedi doktor. Sıkıntı varsa hiç denemeyelim diye düşünüp panik oldum

Back
X