• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil sonuçları (alerji için gittim endokrine yönlendirildim)

Ah canım biraz geç oldu biliyorum ama adımı görünce dayanamadım.
Çok şükür karaciğer değerlerin yüksek değil.
Gerçekten korkmuştum.
Allah'ım beterinden korusun inşallah ilaçlarını düzenli alırsan, kontrollerini aksatmazsan her şey yoluna girer elbet.
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Yaşadığım için ne kadar zor olduğunu iyi bilirim kasimaktan bütün vücudum yara olmuştu bütün kıyafetlerimde kan lekesi.
Benim stres ve karaciğer yorgunluğu çıkmıştı sebebi. Enginar ekstrati kullanmıştım diğer ilaçlara ilaveten.
İnsallah sende bi an önce kurtulursun.
Aynen bende de oluyor heryer yara :silah: İnş. Canım çok sağol :KK15:

Aa Bibibella Bibibella bugün banlanmamış:-)
Onlar nası sonuç öyle borsa gibi:63:
Az dikkat eder insan kendine

Tiroidi ciddiye al sonuçları çok daha kötü olabilir
İlaçları düzenli kullan

B12 kabuledilebilir bir değerde çok etkisi olmaz sana belki yorgun hissi olur unutkanlık yapacak kadar düşük değil

Yanlız okuyam herkeze söylüyorum
Zorunlu kalıp illaki ilaç kullanıyoruz
Ancak yararı kadar zararı var ilaçların
Özellikle karaciğerde metabolize olanlar

Düzenli ilaç almak zorundaysanız
Günlük bir kase yoğurt yada bir bardak ayran / kefir tüketin lütfen

Ah canım biraz geç oldu biliyorum ama adımı görünce dayanamadım.
Çok şükür karaciğer değerlerin yüksek değil.
Gerçekten korkmuştum.
Allah'ım beterinden korusun inşallah ilaçlarını düzenli alırsan, kontrollerini aksatmazsan her şey yoluna girer elbet.
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun.
Sağol canım evet karaciğer şimdilik iyi :KK53: 3 5 ilaç içmek hiç bana göre değil ama artık yapacak birşey kalmadı gibi :KK47:
Autoimmune disorder olabilir mi bibibella. Bunun icin biraz daha kasinman gerekecek. :KK53:
Ya o ne ki bak tıp dilinde konuşuyor benimle ezikliyor beni bu gadın goşun hanımlar :mapus::KK50:
Aa Bibibella Bibibella bugün banlanmamış:-)
Onlar nası sonuç öyle borsa gibi:63:
Az dikkat eder insan kendine

Tiroidi ciddiye al sonuçları çok daha kötü olabilir
İlaçları düzenli kullan

B12 kabuledilebilir bir değerde çok etkisi olmaz sana belki yorgun hissi olur unutkanlık yapacak kadar düşük değil

Yanlız okuyam herkeze söylüyorum
Zorunlu kalıp illaki ilaç kullanıyoruz
Ancak yararı kadar zararı var ilaçların
Özellikle karaciğerde metabolize olanlar

Düzenli ilaç almak zorundaysanız
Günlük bir kase yoğurt yada bir bardak ayran / kefir tüketin lütfen
Sorma canım bencede yararından çok zararı var ama mecbur kalınca kullanıyor insan ki 35 yaşındayım nerdeyse hiç ilaç kullanmamaya çalısıyorum yoğurt ayran kefir aklımda olsun thanks :KK15:
Boşuna banlı ve libidolu yazmadı :KK53::olamaz:

Ya o ne ki bak tıp dilinde konuşuyor benimle ezikliyor beni bu gadın goşun hanımlar :mapus::KK50:

Laf aramizda ezmeyi cok severim. Ozellikle zeytin ezmesini. Bi de gecen gun nutella gordum ama beyaz cikolatadan yapilmis mutlaka almam gerek. :KK45:

Vucudun bagisiklik sisteminin daha once aldigin bi maddeyi yabanci gorup vucuduna saldirmasi. Kimininki kasinti ile basliyor ilerliyor gibi.

Laf aramizda ezmeyi cok severim. Ozellikle zeytin ezmesini. Bi de gecen gun nutella gordum ama beyaz cikolatadan yapilmis mutlaka almam gerek. :KK45:

Vucudun bagisiklik sisteminin daha once aldigin bi maddeyi yabanci gorup vucuduna saldirmasi. Kimininki kasinti ile basliyor ilerliyor gibi.

Benimki bayağıdır var canım en az 6 ay diyelim tabi böyle şiddetli değildi arttı:KK12:
Beyaz çikilatadan nutella mı?:ruh::silah: nerde nerde :kk77:

Süper olan Hgb değerini nutella'ya mı borçlusun yoksa. :KK53:

Nutella kim ben kim demeni beklerdim. :110:

İçindekileri ve besin değerlerini okuyunca insanın yiyesi gelmiyor yahu. :KK51:
Bak olabilir sonuçta tatlı kan yapar :27: değerleri okuyup yemeyi istememek çok değişik canımın çekmesi okumakla gecse keşke :70:

Bak olabilir sonuçta tatlı kan yapar :KK53: değerleri okuyup yemeyi istememek çok değişik canımın çekmesi okumakla gecse keşke :KK70:

Hehe. :KK48:
Beraber market alışverişine gidelim istersen. :))

Aslında gözünün önünde olmazsa canında çekmez. Hiç eve sokmamak en iyisi.
( ben böyle derken; evinizde bir tane açılmış 750 gr.lık. Aynısından bir tanede yedekte oluyormuş. :KK48: :KK48:)

Vardı böyle bir arkadaşım, bari en küçüğünden bir tane al değil mi. Sonra kilo veremiyorum diyordu. :KK51:

Hehe. :KK48:
Beraber market alışverişine gidelim istersen. :))

Aslında gözünün önünde olmazsa canında çekmez. Hiç eve sokmamak en iyisi.
( ben böyle derken; evinizde bir tane açılmış 750 gr.lık. Aynısından bir tanede yedekte oluyormuş. :KK48: :KK48:)

Vardı böyle bir arkadaşım, bari en küçüğünden bir tane al değil mi. Sonra kilo veremiyorum diyordu. :KK51:
Yok şu anda :) kusura bakma cam tencere kapağı kırıldıda onunla uğraşıyordum milyonlarca parça :KK11:

Alerjiye gittim iki gun once dr beni resmen kovdu. Neymis biseyim yokmus neye gelmisim... oyle dedi.bende zaman zamn yaptiriyorum dedim. Nutellaya gelince icindeki palm yagini oku bidaha yemezsin.yuzde 25 varmis nutelada

Alerjiye gittim iki gun once dr beni resmen kovdu. Neymis biseyim yokmus neye gelmisim... oyle dedi.bende zaman zamn yaptiriyorum dedim. Nutellaya gelince icindeki palm yagini oku bidaha yemezsin.yuzde 25 varmis nutelada
Birşeyin yokken mi test yaptırıyorsun o_O palm yağı derken?

Annemde oldugu icin korkuyorum.gecen yilda diyetisyen icin gida alerjisi yaptirmistim.onu gordu sistemden.
Palm yagi bitkisel yag.hemen herseyde var.ama en cok nutellada.
Hiç bir belirti yokken test yaptırmak garip geldi çünkü alerji başka hastalıklar gibi değil hemen belli eder kendini ;)
Benim alerjim var mı bir test yapın demek komik gerçekten :KK48:

Kan testi yaptirdim.sadece alerjiye bakmiyorki. Hersey cikiyor. Mesela bende d vit eksikligi var.bunun belirtisini onceden vermiyorki vucut.illa kan verince cikti. Bende onlem almaya basladim vb.
Bu benim fikrim tabiki.

Back