Tahlil sonuçları (alerji için gittim endokrine yönlendirildim)

İlacı içmeye başlarsan herşey normale döner..Tiroid hormonların beyni ,onda problem olunca vücutta bazı şeyler aksıyor...Nefes darlığı,çarpıntı,stres,depresyon daha neler neler yapıyor..Ben 15 yıldır kullanıyorum.İlacı ara ara 2-3 ay bıraktığım oluyor.O sırada bile bir sürü sıkıntı yaşıyorum....
Allerji benimde var...O ayrı bir dert zaten
Peki kaşıntı allerjiden mi?Yoksa karaciğer problemi falan olabilir mi?Ast-Alt problemi var mı?

Annemin mayalı hamur gibi , arı sokmuş gibi şişiyordu , kaşına kaşına yara oluyordu valla , Ege Üniversitesi ne git istersen bi de .
Evet canım heryerim şişiyor çok fena birşey, dr troidden oluyor dedi büyük ihtimalle en dokrine gidicem işte ondan sonra gene devam ederse drları gezmeye devam alerji testlerinden sonuç alamıyoruz simdi maalesef dokunsalar şişiyor

Sonuçları ekledim canım karaciğerde biraz yağlanma var dedi ama oda normalmiş kiloluyum diye alerji için net birşey diyemiyorlar derim herşeye tepki veriyor şuanda alerji ilacı kullanmazsam kalemle koluma yazdıkları yerler bile şişiyor

Baktım testlere,tiroid bayağı yüksek,nasıl dayanıyorsun.Çok fena daraltır...
O testi bende yaptıramıyorum..Kabardığı için sonuç alamıyorum..Kanda çıkıyor sadece
Karaciğerde problem yoksa iyiAma ilaçları kullanmazsan gidip gelmelere devam edersinYani ilacı 1-2 ay düzenli iç daha sonra düzene girer...Birde spor yapabilirsen çok iyi geliyor..Spor hormonları harekete geçiriyor...

Zaten her gün diyet spor aklımda şimdi endokrine gidince elime vericek listeyi kesin inş. Düzenli yapmaya çalışıcam takimlara mı girsem napsam

Zaten her gün diyet spor aklımda şimdi endokrine gidince elime vericek listeyi kesin inş. Düzenli yapmaya çalışıcam takimlara mı girsem napsam
Tiroid ,folic asit ve D vitamini eksikliği kilo yapıyor..Bunların ilaçlarına başlar düzene sokarsan,birde diyet ve spora başladın mıÇok hızlı bir şekilde kilo verirsin..Kilolu olmak önemli değil ama inan kilo problemi hep bu sıkıntılardan oluyor...Sağlık için kilo vermek gerekiyor..Takımlar çok iyi olur..Motivasyon çok önemli...Yazın ara verdim,biraz düzene girince bende spora başlayacağım

Bende özellikle dizlerim yüzümden vermek istiyorum zorlanıyorum yazın zaten insan pek yapamıyor sıcaktan en iyisi sonbahar kış

@nananais görüp ağzıma ıslak terlikle vurmasa bari

Bende özellikle dizlerim yüzümden vermek istiyorum zorlanıyorum yazın zaten insan pek yapamıyor sıcaktan en iyisi sonbahar kış
Tabi canım ağırlığı bacaklar taşıyor,sonra ağrı sızı başlıyor...Evet bundan sonra spor yapmak çok iyi oluyor...Gözüm(üz)üzerinde O ilaçlar içilecek,o kilo verilecek

@__BADE__ canım sen hemşireydin galiba
@nameaver kimleri etiketlesem dr arkadaşları bilenler etiketlesin bi zahmet bak bütün arkadaşlarımı etiketlerim ha

Benim bu sitede tanıdığım en meşhur doktor aysenaz93

Bu arada aklıma hamilelikte yaşadığım kaşintı geldi :/ öyle bir durum var mı senin açından bilmiyorum ama...

İnşallah en kısa sürede çaresini bulursun. Geçmiş olsun tekar canım.

Ayyy onu etiketlemem konum için hayırlı olmaz hamilelik söz konusu değil cağol canım

Geçmiş olsun. Yaşadığım için ne kadar zor olduğunu iyi bilirim kasimaktan bütün vücudum yara olmuştu bütün kıyafetlerimde kan lekesi.
Benim stres ve karaciğer yorgunluğu çıkmıştı sebebi. Enginar ekstrati kullanmıştım diğer ilaçlara ilaveten.
İnsallah sende bi an önce kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…