İlacı içmeye başlarsan herşey normale döner..Tiroid hormonların beyni ,onda problem olunca vücutta bazı şeyler aksıyor...Nefes darlığı,çarpıntı,stres,depresyon daha neler neler yapıyor..Ben 15 yıldır kullanıyorum.İlacı ara ara 2-3 ay bıraktığım oluyor.O sırada bile bir sürü sıkıntı yaşıyorum....ya neden böyle ama kendimi bildim bileli d.kontrol hapı içtiğiden ilaclardan tiksindim ve hiç birşey içmemeye çalışıyorum şeker troid için ilaçlar kaç kere verildi en fazla 3 gün içtim unuttum kaç gun sonra aklıma geliyor aa ben ilaçları içmiyorum diye oda psikolojik heralde beyin unutuyor bana regliden hiç bahsetme olmuyorum ki zaten
Evet canım heryerim şişiyor çok fena birşey, dr troidden oluyor dedi büyük ihtimalle en dokrine gidicem işte ondan sonra gene devam ederse drları gezmeye devam alerji testlerinden sonuç alamıyoruz simdi maalesef dokunsalar şişiyorAnnemin mayalı hamur gibi , arı sokmuş gibi şişiyordu , kaşına kaşına yara oluyordu valla , Ege Üniversitesi ne git istersen bi de .
Sonuçları ekledim canım karaciğerde biraz yağlanma var dedi ama oda normalmiş kiloluyum diye alerji için net birşey diyemiyorlar derim herşeye tepki veriyor şuanda alerji ilacı kullanmazsam kalemle koluma yazdıkları yerler bile şişiyorİlacı içmeye başlarsan herşey normale döner..Tiroid hormonların beyni ,onda problem olunca vücutta bazı şeyler aksıyor...Nefes darlığı,çarpıntı,stres,depresyon daha neler neler yapıyor..Ben 15 yıldır kullanıyorum.İlacı ara ara 2-3 ay bıraktığım oluyor.O sırada bile bir sürü sıkıntı yaşıyorum....
Allerji benimde var...O ayrı bir dert zaten
Peki kaşıntı allerjiden mi?Yoksa karaciğer problemi falan olabilir mi?Ast-Alt problemi var mı?
Baktım testlere,tiroid bayağı yüksek,nasıl dayanıyorsun.Çok fena daraltır...Sonuçları ekledim canım karaciğerde biraz yağlanma var dedi ama oda normalmiş kiloluyum diye alerji için net birşey diyemiyorlar derim herşeye tepki veriyor şuanda alerji ilacı kullanmazsam kalemle koluma yazdıkları yerler bile şişiyor
Baktım testlere,tiroid bayağı yüksek,nasıl dayanıyorsun.Çok fena daraltır...
O testi bende yaptıramıyorum..Kabardığı için sonuç alamıyorum..Kanda çıkıyor sadece
Karaciğerde problem yoksa iyiAma ilaçları kullanmazsan gidip gelmelere devam edersin Yani ilacı 1-2 ay düzenli iç daha sonra düzene girer...Birde spor yapabilirsen çok iyi geliyor..Spor hormonları harekete geçiriyor...
Tiroid ,folic asit ve D vitamini eksikliği kilo yapıyor..Bunların ilaçlarına başlar düzene sokarsan,birde diyet ve spora başladın mıZaten her gün diyet spor aklımdaşimdi endokrine gidince elime vericek listeyi kesin inş. Düzenli yapmaya çalışıcam takimlara mı girsem napsam
Tiroid ,folic asit ve D vitamini eksikliği kilo yapıyor..Bunların ilaçlarına başlar düzene sokarsan,birde diyet ve spora başladın mıÇok hızlı bir şekilde kilo verirsin..Kilolu olmak önemli değil ama inan kilo problemi hep bu sıkıntılardan oluyor...Sağlık için kilo vermek gerekiyor..Takımlar çok iyi olur..Motivasyon çok önemli...Yazın ara verdim,biraz düzene girince bende spora başlayacağım
Endokrine git dedi canım aslında onceden verildide ben kullanmıyorum
Olabilirgıcık oluyorum hepinize
Tabi canım ağırlığı bacaklar taşıyor,sonra ağrı sızı başlıyor...Evet bundan sonra spor yapmak çok iyi oluyor...Gözüm(üz)üzerindeBende özellikle dizlerim yüzümden vermek istiyorum zorlanıyorum yazın zaten insan pek yapamıyor sıcaktan en iyisi sonbahar kış
Kullanmıyordun diyiceksin canımNe vermişti de kullanıyordun ?
Kullanmıyordun diyiceksin canımglukofen bide troid ilacı adını hatırlamıyorum
Bende hipotiroidi , anemi ve b12 düşük hastasıyım. .
b12 içinde sınırda dedi ah bu ben
Öyle birşeydi canım baktım bulamadım zaten genelde hepsi aynıeuthyrox ?
Öyle birşeydi canım baktım bulamadım zaten genelde hepsi aynı
Benim bu sitede tanıdığım en meşhur doktor aysenaz93
Bu arada aklıma hamilelikte yaşadığım kaşintı geldi :/ öyle bir durum var mı senin açından bilmiyorum ama...
İnşallah en kısa sürede çaresini bulursun. Geçmiş olsun tekar canım.
Bu çok önemli. .
Nefes darlığı yapıyor. .
Kilo yapıyor. .
İstersen hipotiroid yaz araştır . .
İlaçlarını düzenli iç . .
Ben 2 yıldır falan içiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?