Tahlil sonuçları (alerji için gittim endokrine yönlendirildim)

Bibibella

Pro Üye
20 Ocak 2010
45.997
163.799
1.123
43
Evet arkadaşlar bir konum vardı kaşınıyorum çıldırıcam diye şimdi uzun uzun yazayım neler yaptım

İlk olarak dermotolag a gittim hiç bir test yapılmadan nemlendirici krem ve bir alerji hapı verdiler gönderdiler (kesinlikle derimle alakalı olmadığını biliyordum) neyse ilacı içince kaşınmıyorum içmessem öteki gün kaşınmalar artarak devam ediyordu.

Bende alerji kısmına gittim kan kaka testi verdim alerji ilaçi içtiğimden kolumda yapılan test çıkmadı cumaya randevü verdiler (bugün) işte gittim ama 2 gündür kriz şeklinde kaşınıyordum hatta dün ellerim vücudum titremeye başladı kaşınmaktan dedim bayılıyorum heralde
Neyse gıda testi yapıldı ama sağlıklı sonuç alınamadı kalemle çizdiği yerler bile şişti çünkü artık vücudum herşeye reaksiyon veriyormuş düşünün halimi hiç bir yerime dokunmadan yaşamaya çalışıyordum yoksa kriz şeklinde kaşınma

Evet sonuçlar d vitamini ve folik asit eksikliği ve TSH yuksekliği (b12 sınırda dedi) sonuçları eklicem bakıp bilgi vermek isteyenleri bekliyorum dr endokrine yönlendirdi bakalım 5 ekimde gidicem ama tabi alerji hapınıda kullanıcam ozamana kadar çünkü bu şekilde yaşamak mümkün değil

Merak eden arkadaşlar için açtım özellikle konumu thanks beybiler
Laale apranxx

Eklentiler

• 2016-09-23 22.47.34.png
    60,5 KB · Görüntüleme: 450
  • 2016-09-23 22.46.51.png
    229 KB · Görüntüleme: 740
  • 2016-09-23 22.46.12.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 451
Son düzenleme:
Canım benim merak ediyodum tabi çok sağol
Off alerji çıktı dimi...ne uyuz bi kaşıntıdır o...ilaçlar fayda ediyor etmesine de sürekli kullanmak zararlı dedi bana adam...karaciğer çöp olur,burun koku almaz olur dedi...
Aşı için bile son zamanların dedi...
Tahlillerden pek anlamam ama bakayım bakalım bi

Alerji çıktımı çıkmadı mı dr da bilemiyor herşeye şiştiğinden tenim sağlıklı sonuç değil dedi işte endokrinden sonra devam ederse gene alerji bölümünün yolunu tutucam
İlaç eminim öyledir 5mg olduğu halde hemen kesiyor kimbilir nasıl bişey ama şimdi kullanmamam mumkün değil cinnet geçirmeye kadar gidiyor dün eşime dedim beybi lütfen etrafimda olup bana dokunma çok sinirliyim benden uzak dur çekileyim dedi gözünün önünden
Canım geçmiş olsun
En azından teşhisin konuldu.
Bu arada şekere dikkat et
Sonucun üst sınıra yakın
Canım zaten gizli şeker var bende orda bakma ac karnına diye yemek yedikten sonra düşmüyor düşmesi gerektiği zamanda sağol canım daha teşhis falan koyulmadı aslında bundannolabilir dedi dr bakalım

Karaciğer enzimlerin normal canım triodin yüksek biraz
Acaba tüm dünyayamı allerjin var

Geçmiş olsun , kaşıntı bi illettir diyebilirim , annem yazık en son ambulansla götürmüşlerdi , annemin de tahlillerinde hiç bir şey çıkmıyordu , en son Ege Üniversitesi'ne gitti psikolojik dediler ve ilaçlar iğneler geçti şimdi çok şükür .
Tekrar geçmiş olsun .

Çok geçmiş olsun..
Bu sıkıntıların hepsi bende de var..
İlaç kullanıyorum...İlaç kullandığımdan beri çok iyiyim...
Tiroid ilacını kullanmadığını okudum umarım doğru değildir..O ilacı mutlaka kullanman gerekiyor..Kendimden biliyorum..İlacı içmediğim zaman adet düzensizliği,kilo problemi,asabiyet ve gerginlik yaşıyorum...Mutlaka kullanmanı öneriyorum...
Folic asit ve D vitamini ilaçlarıda çok önemli lütfen doktorunu dinle ve ilaçlarını mutlaka iç....
Nacizane düşüncelerim

Deme deme dün dedim hastanelik oluyorum galiba banyoda saldırdım kendime vücudum titremeye başladı bayılıyordum sağol canım

Geçmiş olsun bibellacım
nazar ettiler seni :))))
Ayy evet ya gözü olanın gözü çıksın sagol canım

Annemin mayalı hamur gibi , arı sokmuş gibi şişiyordu , kaşına kaşına yara oluyordu valla , Ege Üniversitesi ne git istersen bi de .
Deme deme dün dedim hastanelik oluyorum galiba banyoda saldırdım kendime vücudum titremeye başladı bayılıyordum sağol canım

Ayy evet ya gözü olanın gözü çıksın sagol canım

ya neden böyle ama kendimi bildim bileli d.kontrol hapı içtiğiden ilaclardan tiksindim ve hiç birşey içmemeye çalışıyorum şeker troid için ilaçlar kaç kere verildi en fazla 3 gün içtim unuttum kaç gun sonra aklıma geliyor aa ben ilaçları içmiyorum diye oda psikolojik heralde beyin unutuyor bana regliden hiç bahsetme olmuyorum ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…