Alerji çıktımı çıkmadı mı dr da bilemiyor herşeye şiştiğinden tenim sağlıklı sonuç değil dedi işte endokrinden sonra devam ederse gene alerji bölümünün yolunu tutucamCanım benim merak ediyodum tabi çok sağol
Off alerji çıktı dimi...ne uyuz bi kaşıntıdır o...ilaçlar fayda ediyor etmesine de sürekli kullanmak zararlı dedi bana adam...karaciğer çöp olur,burun koku almaz olur dedi...
Aşı için bile son zamanların dedi...
Tahlillerden pek anlamam ama bakayım bakalım bi
Canım zaten gizli şeker var bende orda bakma ac karnına diyeCanım geçmiş olsun
En azından teşhisin konuldu.
Bu arada şekere dikkat et
Sonucun üst sınıra yakın
Karaciğer enzimlerin normal canım triodin yüksek birazAlerji çıktımı çıkmadı mı dr da bilemiyor herşeye şiştiğinden tenim sağlıklı sonuç değil dedi işte endokrinden sonra devam ederse gene alerji bölümünün yolunu tutucam
İlaç eminim öyledir 5mg olduğu halde hemen kesiyor kimbilir nasıl bişeyama şimdi kullanmamam mumkün değil cinnet geçirmeye kadar gidiyor dün eşime dedim beybi lütfen etrafimda olup bana dokunma çok sinirliyim benden uzak dur çekileyim dedi gözünün önünden
Canım zaten gizli şeker var bende orda bakma ac karnına diyeyemek yedikten sonra düşmüyor düşmesi gerektiği zamanda sağol canım daha teşhis falan koyulmadı aslında bundannolabilir dedi dr bakalım
Endokrine git dedi canım aslında onceden verildide ben kullanmıyorumTsh yüksek canım ilaç verdi mi ?
OlabilirKaraciğer enzimlerin normal canım triodin yüksek biraz
Acaba tüm dünyayamı allerjin var
Biz sana bayılıyoduk çokEndokrine git dedi canım aslında onceden verildide ben kullanmıyorum
Olabilirgıcık oluyorum hepinize
Aa neden gece klüplerinemi gitmiş gene
Aa neden gece klüplerinemi gitmiş gene
Bende bende
Hannaz ordan sessiz sessiz beğeni yapma gel buralara
Deme deme dün dedim hastanelik oluyorum galiba banyoda saldırdım kendime vücudum titremeye başladı bayılıyordumGeçmiş olsun , kaşıntı bi illettir diyebilirim , annem yazık en son ambulansla götürmüşlerdi , annemin de tahlillerinde hiç bir şey çıkmıyordu , en son Ege Üniversitesi'ne gitti psikolojik dediler ve ilaçlar iğneler geçti şimdi çok şükür .
Tekrar geçmiş olsun .
Ayy evet yaGeçmiş olsun bibellacım
nazar ettiler seni :))))
Deme deme dün dedim hastanelik oluyorum galiba banyoda saldırdım kendime vücudum titremeye başladı bayılıyordumsağol canım
Ayy evet yagözü olanın gözü çıksın sagol canım
Çok geçmiş olsun..
Bu sıkıntıların hepsi bende de var..
İlaç kullanıyorum...İlça kullandığımdan beri çok iyiyim...
Tiroid ilacını kullanmadığını okudum umarım doğru değildir..O ilacı mutlaka kullanman gerekiyor..Kendimden biliyorum..İlacı içmediğim zaman adet düzensizliği,kilo problemi,asabiyet ve gerginlik yaşıyorum...Mutlaka kullanmanı öneriyorum...
Folic asit ve D vitamini ilaçlarıda çok önemli lütfen doktorunu dinle ve ilaçlarını mutlaka iç....
Nacizane düşüncelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?