• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülsüzlük!!!!

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Ne oluyor bana gitgide anlayamıyorum .... zaman geçtikçe nasılda ayrışıyor.... yanında olduğumuz herkesin karşısında olmaya başlıyoruz... Hakkaten zaman ne çok şey götürmeye başladı böyle... Herkesin farklılaşması uzaklaşması beni iyice yordu.. Herkesin her yaptığı batmaya başladı.. Çok tahammülsüzüm gıcık oluyorum artık herşeye. O eski mutluluğumda yok herşey beni mutsuz ediyor:((((

Sanki uzun zamandır anlatmak isteyipte anlatamadığım yada,kendi durumumu açıklayamadığım halimi açıkladınız bende arıyorum eski mutluluklarımı herşey anlamsız,ve değerini yitirmiş halde.Kimseye Tahammül edemiyorum Bazen kendime bile..

Birden ortaya çıkan bir durum değil bu
elimizde olmadan değişiyoruz çevremizde ki değişimleri görüyor ve duraksayıp düşünüyoruz.
Bizi neler buraya getirdi,dostlukları arkadaşlıkları aşkları neler değiştirdi.
Tanıdıkça güvensizleşiyoruz bazen insanları ve güvensizleştikçe kendimize duvarlar örüyoruz.
Yeni dostlar edinmek istemiyoruz mesela,eskisinden dil yanınca.
Yalnızlaşıyoruz bilerek ve bilerek umursamazlaşıyoruz da.

elimizde olmadan değişiyoruz çevremizde ki değişimleri görüyor ve duraksayıp düşünüyoruz.
Tanıdıkça güvensizleşiyoruz bazen insanları ve güvensizleştikçe kendimize duvarlar örüyoruz.

eveç cok dogru demişsin bilerek umursamazlaşıyoruz.. çünkü hayat boyunca umursadıgımız ve onlar için tüm varlıgımızla didindiğimiz insanların gün gelıyorkı size verdiği değer ortaya çıkıyor..bu biraz verdiğin değerin karsılıgını alamamak ve yorulmuşlukla alakalı.

Bende uzun zamandır yaşıyorum ve gitgide daha da kötü olmaya başladım.İnsan ilişkilerinin bu kadar basitleşmesi ve ucuzlaması da beni üzüyor...

eveç cok dogru demişsin bilerek umursamazlaşıyoruz.. çünkü hayat boyunca umursadıgımız ve onlar için tüm varlıgımızla didindiğimiz insanların gün gelıyorkı size verdiği değer ortaya çıkıyor..bu biraz verdiğin değerin karsılıgını alamamak ve yorulmuşlukla alakalı.

Kırıldıkça hep aynı soruyu sordum kendime
acaba bende mi hata,fazla değer dediğim ne,değer kime verilir ve neye göre verilir.
Sonra sormaktan vazgeçtim bir gün
neden bu kadar kafa yoruyordum ki

Markette bile büyük paranın üstü 5 kuruşu kasiyerden beklemeyen insan bendim işte.
İnsanlardan da o 5 kuruşluk değeri beklememeye başladım,ben gerekeni verdim onlar ise bana gerekmeyeni.
Basit denklemler kurmak lazımmış,belki çaresizce ama ben artık öyle yapıyorum.

Ne güzel içinizi dökmüşsünüz ya,ben de sizdenim yani değer verip karşılığını göremeyenlerden.İçimi okuyor gibisiniz.Herşeyi gereğinden çok takıyorum,verdiğim değerin karşılığını göremeyince fazlasıyla üzülüyorum aslında üzülmek istemiyorum ama bu elimde olmuyor her zaman.Bazen;hiç arkadaşım,dostum vs. olmasın ve kafam hep rahat olsun diyorum ama bunu bi türlü beceremiyorum.Daha anlatacak o kadar şey var ki bunu cümlelere dökemiyorum...:50:

Ne güzel anlatmışsın,hepsine katılıyorum.:26:

İnsan artık yapacak ,birşey söyleyecek söz bulamıyor üzenlerin karşısında çaresizlik istemediği şeyler yaptırıyor bazen düşünüyorum benim maneviyatımmı ölüyor diye Asla ben benim yine sadece karşımdakilerin tavırlarına karşı böyle davranıyorum..Ama şunu iyi biliyorum ki çok yorgunum namkörlükler karşısında.Değer bilmezler karşısında hergün başım ağrıyor düşün düşün değermi değmez olmuyor işte insanın elinde olmuyor düşünmemek tam boşverdim diyorsun pat bişey daha dayanamıyorum heralde depresyona girdim..Hayat işte

Son düzenleme:
Back