- 15 Temmuz 2013
- 4.384
- 1
- 5.605
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
sorun ic huzursuzlugum. nankor hissediyorum kendimi esimin anlayisina boyle karsilik vermek huzursuz ediyor. misafir agirlatacak durumu da yok ki geleni gideni yok cunku..Evine gidip hiç bir şeye elini sürmeyip 2 gün kalmak zor değil bence neden bu kadar rahatsız oldun?
Sorun ne anlamadim tam olarak
Gidince iş güç çıkarsa başına misafir ağırlatsa neyse de, git elini ise güce sürme. Gerekirse 2 gun simit ye. Otur çayını iç tv telefon zaten geçer zaman.
2 bayramdır gitmiyormuşsun.
Gitmeyince sorun olmuyorsa gitmeyedebilirsin.
Sanırım ben sorunu anlamadim
Sizin hatanız kv ile zıtlaşmanız olmuş.esime diyorum cok acik konusabiliyoruz onlar senin ailen sen git gorus istedigini yap ama bizi karistirma beni de cocugumu da istemediler. ben gidip huzursuz olduktan sonra ne yapayim o bayrami ha evde kalmak da cozum degil ama. olmuyor iste. aslinda yaptiklarini yuzune vurunca dedim madem bizi boyle huzursuz edecektin oglum evlenme deseydin deyince ben keske deseydim diyor.ben ilk kez tirnaklarimi cikardigimda kabullenemedi kimse ona hayir sememis o deveyi gütmüşler. ama ben güdemiyorum..
onu da yaptim ilk baslarda. esim kardesi ve babasi sessiz insanlar sustutulmus diyelim inanin kv ile kekeleyerek konustuklari okur.kadin boyle bir kadin. rahatsizligimi dile getirdiğimde babasiyla konustuk ama cozum olmadiSizin hatanız kv ile zıtlaşmanız olmuş.
Siz rahatsızlığınızı eşinize söyleyip çekilecektiniz.
Şimdi 4 ay sonrası için sıkıntıya girmemiş olurdunuz
Boşuna vicdan yapıyorsunuz.onu da yaptim ilk baslarda. esim kardesi ve babasi sessiz insanlar sustutulmus diyelim inanin kv ile kekeleyerek konustuklari okur.kadin boyle bir kadin. rahatsizligimi dile getirdiğimde babasiyla konustuk ama cozum olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?