• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tahammülsüzlük , kabullenememek..

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.384
1
5.605
358
Merhabalaŕ kizlar benim sorunum kv. 8 yillik evliyim bir cocugum var esim de ben de memuruz.kv den ayri bir sehirde yasiyoruz.esimle ilgili bir problemim yok o yuzden direkt konuya geciyorum. kv normalde de benim dedigim olsun insanlari ben yöneteyim fikriyle yasayan karsisindakini hice sayan okumus cahillerden.nisanlanma doneminden bu yana kabullenmek icin ugrastim ama bir turlu olmadi. rahatsiz oldugum seyleri söyledim ben oyle demedim ben oyle yapmadım deyip zeytinyagi gibi uste cikanlardan. olmamis seyleri soylenmemis sozleri soylenmis gibi akrabalarla aramizi acmayi basardi. ben senin ve ailenin dedikodusunu kimlere kimlere yaptim diyecek kadar yuzsuz arsiz bir kadin. yaşi da epey var 75 yasinda ama emin olun hepimizden diridir. isine gelmeyince hadi gidin demez de kovarcasina yallah diyen birisi.cocugumuzun olacagini duyunca bile kuplere binmisti. hal boyleyken esimin hatri dedim gittim geldim ama beni huzursuz ediyor her seyi. evle hic alakasi yok gidince rahat edemiyoruz 1 2 gece kaliyoruz burnunuzdan geliyor cocukla da zor oluyor ben de duzene tertipe alismis biri olarak zorlaniyorum. cocugumu seviyormus gibi yapmalari dahi sinirimi bozuyor. onca lafi hamileyken soyledikten sonra gorsun dahi istemiyorum.evinde kimsenin isine karismasini istemez hicbiseye elimi surmuyorum orasi onun çöplüğü. yemek vs yapmaz cayla gecistirmeye bayilir hazira alismis yemege cagirir simitle karin doyurur.yapmak zorunda degil yapailmasini da istemiyor.ilginc iste. asil mesele su 2 yildir bayramlarda dahi gitmiyorum. cunku tahammul edemiyorum cenemi tutamiyorum karsilik verince malum is buyuyor. esimi bayramda seyranda yalniz birakmak istemiyorum. ama tabi boyle olunca ikimiz de üzülüyoruz.problemim kendimle kadini oyle kabullenip gideyim dedigim her cakit laf sokacak bor sey buldu. giytigimde kendimi sakinligimi koruyamiyorum. huzursuzum. ne önerirsiniz kendi hirsimi yenemiyoru detaylica yazmadim ama bir kez yazdigimda 6 sayfa yazmistim esime dedim bak benim problemlerim bunlar ilk tanistigimizdan beri bunlari yasadik istemiyorum katlanamiyorum diye.Allah bin kere razi olsun ki esim anlayisli bana hak veren bir insan. kv de oylesine ters ki kp e de hayati dar etmis adam antidepresanlarla yasiyor.esimin iyi niyetine anlayisina karsilik ben de kendimi yenmek istiyorum nasil yaoabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim.

Anlattıklarına göre sen zaten yapabileceğin şeyleri yapmışsın. Ama istersen bir kez daha dene kadını duymamayı dikkate almamayı. Baktın yapamıyorsun kendini zorlama derim. Eşinde zaten anlayışla karşılamış. Hiç gidip gelip sinirini bozma.

Esinle aran iyise sanada hak veriyorsa takma derim. Anlatiklarin zaten kv delerin genelinde var . Ayri sehirde oturuyorsunuz üstelik.
Bayramlarda esinizle gidin 1 2 gun kaliyormusunuz zaten sabredin bu kadar zor olmamali.

inanin ben de kendime diyorum. bu kadar zor olmamali diye. bayrama 4 ay var dusunuyorum dusunuyorun gideceginiz vakit yaklasinca yapamiyorum. kalbim hizli carpiyor kendimi kontrol edemiyorum sanki. panik atak var bende onu asmaya calisiuorum bir taraftan da. diyorum ya kendime soz geciremiyorumm okuyan arkadaslar da demesin sen kendine soz geciremiyorsun biz napalim diyr. gercekten bu konuyu asmak istiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum.. Benim kayınvalidem de eğitimli bir kadın ama her türlü fitne fesatlık onda. Ben çözümü görüşmemek de buldum. Son 3 senedir eşim telefonla bile görüşmüyordu. Ama en son kayınpederim iş yerine kadar gidip ağlayınca nadir de olsa görüşmeye başladılar. O da şu şekilde ayda bir kez eşim çocukları alıp onlara gidiyor. 2-3 saat kalıyorlar sonra o günü benim ailemin evinde geçirip kendi evimize dönüyoruz. Bence süper bir çöZüm.

Ben görüşmüyorum, seslerini duymuyorum, bayram dahi olsa arayıp sormuyorum. Benim açımdan problem yok. Size de aynısını öneririm. Gitmeyin, bayram bile olsa gitmeyin. Sevmek ve görüşmek zorunda değilsiniz. Onlar sizin aileniz değil. Eşiniz görüşsün yeter.

Evine gidip hiç bir şeye elini sürmeyip 2 gün kalmak zor değil bence neden bu kadar rahatsız oldun?

Sorun ne anlamadim tam olarak

Gidince iş güç çıkarsa başına misafir ağırlatsa neyse de, git elini ise güce sürme. Gerekirse 2 gun simit ye. Otur çayını iç tv telefon zaten geçer zaman.

2 bayramdır gitmiyormuşsun.
Gitmeyince sorun olmuyorsa gitmeyedebilirsin.

Sanırım ben sorunu anlamadim:bicak:

esime diyorum cok acik konusabiliyoruz onlar senin ailen sen git gorus istedigini yap ama bizi karistirma beni de cocugumu da istemediler. ben gidip huzursuz olduktan sonra ne yapayim o bayrami ha evde kalmak da cozum degil ama. olmuyor iste. aslinda yaptiklarini yuzune vurunca dedim madem bizi boyle huzursuz edecektin oglum evlenme deseydin deyince ben keske deseydim diyor.ben ilk kez tirnaklarimi cikardigimda kabullenemedi kimse ona hayir sememis o deveyi gütmüşler. ama ben güdemiyorum..

Evine gidip hiç bir şeye elini sürmeyip 2 gün kalmak zor değil bence neden bu kadar rahatsız oldun?

Sorun ne anlamadim tam olarak

Gidince iş güç çıkarsa başına misafir ağırlatsa neyse de, git elini ise güce sürme. Gerekirse 2 gun simit ye. Otur çayını iç tv telefon zaten geçer zaman.

2 bayramdır gitmiyormuşsun.
Gitmeyince sorun olmuyorsa gitmeyedebilirsin.

Sanırım ben sorunu anlamadim:bicak:
sorun ic huzursuzlugum. nankor hissediyorum kendimi esimin anlayisina boyle karsilik vermek huzursuz ediyor. misafir agirlatacak durumu da yok ki geleni gideni yok cunku..

esime diyorum cok acik konusabiliyoruz onlar senin ailen sen git gorus istedigini yap ama bizi karistirma beni de cocugumu da istemediler. ben gidip huzursuz olduktan sonra ne yapayim o bayrami ha evde kalmak da cozum degil ama. olmuyor iste. aslinda yaptiklarini yuzune vurunca dedim madem bizi boyle huzursuz edecektin oglum evlenme deseydin deyince ben keske deseydim diyor.ben ilk kez tirnaklarimi cikardigimda kabullenemedi kimse ona hayir sememis o deveyi gütmüşler. ama ben güdemiyorum..
Sizin hatanız kv ile zıtlaşmanız olmuş.
Siz rahatsızlığınızı eşinize söyleyip çekilecektiniz.
Şimdi 4 ay sonrası için sıkıntıya girmemiş olurdunuz ;)

Sizin hatanız kv ile zıtlaşmanız olmuş.
Siz rahatsızlığınızı eşinize söyleyip çekilecektiniz.
Şimdi 4 ay sonrası için sıkıntıya girmemiş olurdunuz :KK66:
onu da yaptim ilk baslarda. esim kardesi ve babasi sessiz insanlar sustutulmus diyelim inanin kv ile kekeleyerek konustuklari okur.kadin boyle bir kadin. rahatsizligimi dile getirdiğimde babasiyla konustuk ama cozum olmadi

onu da yaptim ilk baslarda. esim kardesi ve babasi sessiz insanlar sustutulmus diyelim inanin kv ile kekeleyerek konustuklari okur.kadin boyle bir kadin. rahatsizligimi dile getirdiğimde babasiyla konustuk ama cozum olmadi
Boşuna vicdan yapıyorsunuz.
İyi niyetli olan insan sırf oğlu için bazı şeyleri tolere eder.
Bayramda gitmek zorunluluğunuz yok.
Eşiniz birkere yalnız gitsin bir dahaki bayrama gidelim diye teklif bile etmez :KK66:

İlişkiyi kesmişsiniz görüşmüyorsunuz öyleyse beyi dert ediyorsunuz.
İçim huzursuz demişsiniz. İçiniz huzursuzsa bir yanlışınız olmalı. Yanlışınız yoksa içiniz huzurlu olmalı.

yanlis olarak degerlendirmiyorum ben esime karsi huzursuz hissediyorum onun tutumuna karsi boyle olsun istemezdim o bunu haketmiyor

Back