- 15 Temmuz 2013
- 4.384
- 1
- 5.605
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Merhabalaŕ kizlar benim sorunum kv. 8 yillik evliyim bir cocugum var esim de ben de memuruz.kv den ayri bir sehirde yasiyoruz.esimle ilgili bir problemim yok o yuzden direkt konuya geciyorum. kv normalde de benim dedigim olsun insanlari ben yöneteyim fikriyle yasayan karsisindakini hice sayan okumus cahillerden.nisanlanma doneminden bu yana kabullenmek icin ugrastim ama bir turlu olmadi. rahatsiz oldugum seyleri söyledim ben oyle demedim ben oyle yapmadım deyip zeytinyagi gibi uste cikanlardan. olmamis seyleri soylenmemis sozleri soylenmis gibi akrabalarla aramizi acmayi basardi. ben senin ve ailenin dedikodusunu kimlere kimlere yaptim diyecek kadar yuzsuz arsiz bir kadin. yaşi da epey var 75 yasinda ama emin olun hepimizden diridir. isine gelmeyince hadi gidin demez de kovarcasina yallah diyen birisi.cocugumuzun olacagini duyunca bile kuplere binmisti. hal boyleyken esimin hatri dedim gittim geldim ama beni huzursuz ediyor her seyi. evle hic alakasi yok gidince rahat edemiyoruz 1 2 gece kaliyoruz burnunuzdan geliyor cocukla da zor oluyor ben de duzene tertipe alismis biri olarak zorlaniyorum. cocugumu seviyormus gibi yapmalari dahi sinirimi bozuyor. onca lafi hamileyken soyledikten sonra gorsun dahi istemiyorum.evinde kimsenin isine karismasini istemez hicbiseye elimi surmuyorum orasi onun çöplüğü. yemek vs yapmaz cayla gecistirmeye bayilir hazira alismis yemege cagirir simitle karin doyurur.yapmak zorunda degil yapailmasini da istemiyor.ilginc iste. asil mesele su 2 yildir bayramlarda dahi gitmiyorum. cunku tahammul edemiyorum cenemi tutamiyorum karsilik verince malum is buyuyor. esimi bayramda seyranda yalniz birakmak istemiyorum. ama tabi boyle olunca ikimiz de üzülüyoruz.problemim kendimle kadini oyle kabullenip gideyim dedigim her cakit laf sokacak bor sey buldu. giytigimde kendimi sakinligimi koruyamiyorum. huzursuzum. ne önerirsiniz kendi hirsimi yenemiyoru detaylica yazmadim ama bir kez yazdigimda 6 sayfa yazmistim esime dedim bak benim problemlerim bunlar ilk tanistigimizdan beri bunlari yasadik istemiyorum katlanamiyorum diye.Allah bin kere razi olsun ki esim anlayisli bana hak veren bir insan. kv de oylesine ters ki kp e de hayati dar etmis adam antidepresanlarla yasiyor.esimin iyi niyetine anlayisina karsilik ben de kendimi yenmek istiyorum nasil yaoabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim.