Tae Bo ile zayıflayalım mı ?

visnereceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
77
48
Arkadaşlar uzun süredir araştırmalarım ve okuduğum yazılar sonucu tae bo yapmaya başlıyorum . Benimle birlikte tae bo yapcak arkadaşlar arıyorum var mı benimle tae bo yapcak birileri .

Arkadaşlar uzun süredir araştırmalarım ve okuduğum yazılar sonucu tae bo yapmaya başlıyorum . Benimle birlikte tae bo yapcak arkadaşlar arıyorum var mı benimle tae bo yapcak birileri .

merhaba uzun zaman olmuş ama sorayım yine de yaptın mı bu sporu faydalarını gördün mü ?

Kesinlikle ise yarıyor canım denemelisin ben yaptım faydasını gördüm sonra bıraktım eğlenceli bir spor stres atmaya da birebir denemelisin

Peki basenlerde incelme olur mu sizce ? vücudun hangi bölgesini daha çok çalıştırıyor ?

Vücudun her bölgesini çalıştırıyor denilebilir yumruk atarken zaten bel bölgesinin yandığını hissedersiniz tekme atma hareketi felan olduğundan bu da basenlerin erimesinde yardımcı oluyor denemeni tavsiye ediyorum hemen hangi sporu yaparsam yapayım yanımda biri olmayınca sıkılıyorum onun için bıraktım bunun yanında zamanın olursa zumba da yapabilirsin o da çok eğlencelidır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…