Merhaba, belki konunun yeri burasi degildir tam bilmiyorum ama canım sıkıldı, bu usta milletiyle basa cikabilen, idare edebilen insanlar bunu nasil yapiyor merak ediyorum. Mutfak yaptiriyoruz, anlastik oncesinden ama daha once gelecekleri halde evvelki gun geldiler, mutfaklari söküp tekrar olcu aldilar falan. Yer biraz dar, neyi nereye koyacaksin kafamda tam oturmadi rahat olur mu diye, adam tekrar cizim yapacagim dedi, tamam dedim dedim oyleyse yeni cizimi de görelim, kafama takilan bir iki seyi de konusalim diye atolyelerine gittik, bu arada adam biraz kibirli, iyi yerlere is yapiyormus falan diye. Gittik kagida cizim yapmamis, zaten oyle 3 d cizim falan yok, onu kendi imkanlarimla ben cizdim. Bir plakanin ustune sadece alt dolaplari cizmisler. Neyse o olmaz bu olmaz ( bunlari benim onerilerime cevaben soyledi) dedim ki acaba cekmecelerden biri dortlu mu olsa, iki hafta da sure verdiler bu arada. Tamam dörtlü olsun dedi. Diger her sey ayni kaldi onceki konustugumuzla. Bugun de benim kafama takildi, biraz da gec dank etti, iki cekmece de uclu olsun, cok dar isime yaramayabilir, tabaklari tencerelerifalan belki cekmeceye koyarim dedim. Yarin da belki sabahin korunde baslarlar, bugun yapmamislardir diye dusundum ve aksam 9 da mesaj attim. Usta kusura bakmayin bu saatte rahatsiz ediyorum ama gec olmasin diye yazayim dedim, cekmeceleri 4 tane demistim ama gec degilse yine 3 lu olabilir mi deyip yolladim. Biraz gecti mesaj geldi, kardesim dun geldin karar verdin bi seyler soyledin simdi karar degistiriyorsun, karar ver de biz de isimize bakalim diye. Yani ben anlamiyorum bu ustalara nasil davranmak gerek, cok gec kaldigimi dusunmuyorum bu kadarcik bir fikri degistirmek icin, dun aksam konustuk bugun aksam yazdim. Tamam usta kusura bakmayin desem belki sonrasinda yine uste cikmaya calisacak, bir de buna banyo ve baska seyler de yaptirmayi dusunuyordum, canim sıkıldı. Bu konuda becerikli arkadaslar bir yol gosterin, bir suru ustayla ugrasacagim ezik olmak da istemiyorum, ama ses cikarmayip kafalarina gore davransinlar da istemiyorum, daha bu baslangic çünkü.