Tacize uğradı, adli tıp 'sağlığı iyi' dedi, intihar etti, soruşturma bile açılmadı!

Büyük konuşmayın bence.

Boşanmak için adamın "kötü" olması gerekmez, birisiyle anlaşamıyor hale gelmeniz o kişinin kötü olduğunu göstermez. Evliliğin ilk yıllarında insanların anlaşabiliyor olduğu, hayatları boyunca anlaşabilecekleri anlamına da gelmez.

Ha şahsen boşanmış bir aile çocuğu olarak, kavga gürültü olan, annemle babamın devamlı tartışacağı bir evde büyümektense huzurlu mutlu evlerde büyümüş olmaktan gayet memnunum.

Birbiriyle anlaşamamaları ne annemin kötü olduğu anlamına gelir ne babamın. Boşanma davaları boyunca da ikisinin söylediği şey aynıdır, "biz annenle/babanla boşanıyor olabiliriz ama bu annenin/babanın kötü olduğu anlamına gelmez" diye.

Her neyse, dilerim hayatınız boyunca bu tip problemler hiç uğramaz size.

hayir büyük konusma degil bu mantik sadece,...( adam kötüyse lafi konuyla alakaliydi tabiki genelleme degil! ama kaldiki adam sonradan kötü olacagi yok cocuk yapmasinlar bunu yine idda ediyorum ..

genelleme olarak bakildiginde evliligin artik kutsal bir müessese oldugu sayilamaz ,
illa evli olmak icin evlenmek , olmazsa bosanirim cocuk olsun belkii düzelir ( yok cocuk sanki tamir aleti) veyahut yok degisir , karsindaki insani tanimadan herseye sadece dudaklarin evet demezi vs bastan kokan baligi taze diye hayel etmek bunlar bu tür insanlarin benim gözümde loser kiliyor ...kaldiki bosanmis bir anne ise cocugunu düsünmek zorunda ve buda bir sans---- istatiklere bir bakin bence belki nedemek istedigimi anlarsiniz siz sadece kendinizden ötürü yazmissiniz ...

gerek isim geregi gerek bosanmis "sözde aile" cocugu olarak benim düsüncelerim bunlar, bile bile lades diyip yok olur böyle seyler diye gecemiyorum ...bazi tercihler akilda biter oda akil varsa ....
tabiki kimin ne olcagi bilinmez ama akil var fikir var kullanmamis icin var ki suanki devir buna elverisli ve insanlarin tercihi sacma olursa bunu kendisi ödemeli ama pratikte cogu cevresi dahil maalesef...

ve hayat taki tek iddam bu tür problemlerle asla karsilasmiyacagim

Bu hükümet altinda görev yapan cogu savcilar, hakimler, psikologlar vs. vs nedense kadin düsmanligi seziyorum.
Bir cocugun psikolojik durumu nasil iyi olabilir.
Bir savci o sapik adami nasil, hangi mantikla tekrar disariya saliyor ? Taciz etmek cok agir suclarla yüklü olmali, olmaliki baska cocuklari korumali, toplumu Temiz tutmali.
Neden hükümetimiz bu gibi konulari ciddiye almiyor, umursamiyor, ilgilenmiyor ?
Acaba sokaklar tehlikeli lursa biz kadinlar dahami cok evimizde oluruz ? Mantik bumu acaba ?
Yani bu sapiklara agir ceza verilmemesinin nedeni ve yine tahliye edilmesi daha cok sarkintilik yapsin, kadin kiz tecavüz etsinlerki, kizlarimiz, cocuklarimiz, kadinlarimiz sokaklardan korksunlar, evinde otursunlar, evinden disari adim atmaya güvenleri kalmasin ve hatta hatta fazla acik giyinmesinler cünkü etraf ac, sapik ve tecavüzcü insanlarla dolu.
Mantik ve hedef galiba bu ?
Yoksa hangi ülke istese basit kanunlarla, agir cezalarla bu olaylari coktan bastirmisti ve sokaklarimizda huzur icinde yasiyor olacaktik.

bu haberden sonrada hak adalet yok demiştim

X