Tacize uğradı, adli tıp 'sağlığı iyi' dedi, intihar etti, soruşturma bile açılmadı!

Yoo, ne benim avukatlık yapmaya ne de sep'in avukatlığının yapılmasına ihtiyacı var. İkimizin de ağzı dili var :)

Kişisel olarak sataşmayın lütfen, sizin yorumunuza istinaden soru sordum ben. Yanıtlayabiliyorsanız yanıtlayın, yoksa birebir diyaloga girmeye gerek yok :)

Hah avukatım da gelmiş. Sen gelmesen ben cevap veremeyecektim.
Hayır cevap vermeyen konuyu saptıran hakaret eden kendisi, üstüne beni birilerini çağırmakla itham eden yine kendisi. Yazık yahu.

Hah avukatım da gelmiş. Sen gelmesen ben cevap veremeyecektim.
Hayır cevap vermeyen konuyu saptıran hakaret eden kendisi, üstüne beni birilerini çağırmakla itham eden yine kendisi. Yazık yahu.
Yalnız vekalet ücretimi hesapta göremedim, lütfen yarın yatırıp dekontunu bana fakslar mısın? Bu şartlar altında seni daha fazla müvekkilim olarak kabul edemeyeceğim.

Yalnız vekalet ücretimi hesapta göremedim, lütfen yarın yatırıp dekontunu bana fakslar mısın? Bu şartlar altında seni daha fazla müvekkilim olarak kabul edemeyeceğim.

Ayv şu sıralar durum biraz sıkışık avukat hanım. Haftaya falan ertelesek, yarın çok erken... E sizin de ücret yüklü. Bi golaylık yapıver avkat apla.

Ne biliyorsunuz ki ne hayatlar var
bir komşu annemin kadın şiddet ve aldatma yüzünden boşandı o vakit çocuklar küçüktü sonra çocuklar ergenliğe girince kadın zapt edemediği adamla barıştı şimdi çocukların şıtı çıkmıyor 2 çocukta uçrumun kenarındaydı bir yorum yapıyorsak bunun gibi hayatlar yüzünden düz çizgide gitmiyor hayatlar

Yıllarca paylaştıyca ergenlikte niye boşanıyor bu bana mantıksız geliyor

vallaha hakli buldum sizi , hemen cuk diye cocuk yapip bosananlarin cocuklarini düsündügünü hic sanmiyorum, adam kötüyse niye cocuk yapiyorsun ...kücük cocugun veyahut ergen se ne diye hemen yeniden evlenilir ,tabiki iyileride cikar ama nadir ,,,
bu kiz cocugu saglikli bir ailede olsaydi suan hayatta olurdu , annesini kendi hayatini kuramamiski kizin hayatini yönlendirsin

Olanlar hep üzücü ergenlikte olan çocuğu boşanmamasıda gerek boşanacaksanız bebekken boşanın,
erke neyse o pek değişmiyor
sevgili Ema keşke senin dediğin gibi olabilse ama hayatımızdaki insan katlanılamayacak kadar kötü olmaya başladı ise yani mecbur isek ne yapalım .Önerin nedir?

Olanlar hep üzücü ergenlikte olan çocuğu boşanmamasıda gerek boşanacaksanız bebekken boşanın,
erke neyse o pek değişmiyor
Yemin ederim yorumlarını anlamıyorum.bir konuya bakıyorum bir senin yorumlara ve her konuda aynı şoku yaşıyorum.nereden nereye ne alaka bağlantılar kuruyorsun ilginç.

konuya gelince keşke şaşırabilmiş olsaydım.çok çok üzücü.

Beende başkalarının yorumuna şaşıyorum ,
Yemin ederim yorumlarını anlamıyorum.bir konuya bakıyorum bir senin yorumlara ve her konuda aynı şoku yaşıyorum.nereden nereye ne alaka bağlantılar kuruyorsun ilginç.

konuya gelince keşke şaşırabilmiş olsaydım.çok çok üzücü.

Çocuğa göre değişir , duygusal çocuk ise ve babayı seviyorsa boşanmamalı
sevgili Ema keşke senin dediğin gibi olabilse ama hayatımızdaki insan katlanılamayacak kadar kötü olmaya başladı ise yani mecbur isek ne yapalım .Önerin nedir?

vallaha hakli buldum sizi , hemen cuk diye cocuk yapip bosananlarin cocuklarini düsündügünü hic sanmiyorum, adam kötüyse niye cocuk yapiyorsun ...kücük cocugun veyahut ergen se ne diye hemen yeniden evlenilir ,tabiki iyileride cikar ama nadir ,,,
bu kiz cocugu saglikli bir ailede olsaydi suan hayatta olurdu , annesini kendi hayatini kuramamiski kizin hayatini yönlendirsin
Büyük konuşmayın bence.

Boşanmak için adamın "kötü" olması gerekmez, birisiyle anlaşamıyor hale gelmeniz o kişinin kötü olduğunu göstermez. Evliliğin ilk yıllarında insanların anlaşabiliyor olduğu, hayatları boyunca anlaşabilecekleri anlamına da gelmez.

Ha şahsen boşanmış bir aile çocuğu olarak, kavga gürültü olan, annemle babamın devamlı tartışacağı bir evde büyümektense huzurlu mutlu evlerde büyümüş olmaktan gayet memnunum.

Birbiriyle anlaşamamaları ne annemin kötü olduğu anlamına gelir ne babamın. Boşanma davaları boyunca da ikisinin söylediği şey aynıdır, "biz annenle/babanla boşanıyor olabiliriz ama bu annenin/babanın kötü olduğu anlamına gelmez" diye.

Her neyse, dilerim hayatınız boyunca bu tip problemler hiç uğramaz size.

Onun cevabını verdim ayrıldıktan sonra birleşen çiftler var ,çünkü ergenlikte kadın 2 ergene başedemedi ve adamla tekrar birleşti yorumlarıma şaşırıyorsunuz ama ben yaşananlara göre yazıyorum olması gerekenlere göre değil , kadese bazı şeylerde mantık uymuyor , yaşananları ve gördüklerimizi yazıyoruz hoşunuza gitmeye bilir
Ya anne şiddet görüyor aldatıliyor ise?

Büyük konuşmayın bence.

Boşanmak için adamın "kötü" olması gerekmez, birisiyle anlaşamıyor hale gelmeniz o kişinin kötü olduğunu göstermez. Evliliğin ilk yıllarında insanların anlaşabiliyor olduğu, hayatları boyunca anlaşabilecekleri anlamına da gelmez.

Ha şahsen boşanmış bir aile çocuğu olarak, kavga gürültü olan, annemle babamın devamlı tartışacağı bir evde büyümektense huzurlu mutlu evlerde büyümüş olmaktan gayet memnunum.

Birbiriyle anlaşamamaları ne annemin kötü olduğu anlamına gelir ne babamın. Boşanma davaları boyunca da ikisinin söylediği şey aynıdır, "biz annenle/babanla boşanıyor olabiliriz ama bu annenin/babanın kötü olduğu anlamına gelmez" diye.

Her neyse, dilerim hayatınız boyunca bu tip problemler hiç uğramaz size.
seninkiler gayet medeni insanlarmış shot
çok da şanslısın ,ne mutlu sana.
Aile mahkemesi duruşmalarında duruşma solunun kapısında polisin beklediği illerimiz var.
Her yöre bunu sindirmiş değil.
Öyle ki duruşmalar daha başlamadan orospu ,pezevenk lafları havada uçuşuyor.
Mübarekler kendileri boşanmıyor da aileleri boşanıyor sanki.

herkesin sen ben gibi düşünmesi çok zor.
keşke o aşamaya gelsek.

Bu ruh sağlığı iyi raporunu hangi ruh sağlığı yerinde olmayan kurul düzenliyor , çok merak ediyorum .

Ya tacize , tecavüze uğramış bir kadın nasıl ruh sağlığı yerinde olur , kaldı ki bu daha çocuk .

Mahkeme devletin sunduğu psikolojik danışmanlık hizmetlerine yönlendirse , hatta hem mağduru hem ailesini .

Ama o rapor çıkarsa , sapık ceza alır değil mi ? pardon .

Onun cevabını verdim ayrıldıktan sonra birleşen çiftler var ,çünkü ergenlikte kadın 2 ergene başedemedi ve adamla tekrar birleşti yorumlarıma şaşırıyorsunuz ama ben yaşananlara göre yazıyorum olması gerekenlere göre değil , kadese bazı şeylerde mantık uymuyor , yaşananları ve gördüklerimizi yazıyoruz hoşunuza gitmeye bilir
Ema ben senin konu ile bağlantısız yorumlarına şaşırıyorum bunlara değil.

Sana göre mantıklı gelen bana çok mantıksız geliyor şu an mesela.

Geniş çaplı bakıyorum ben olaya
Ema ben senin konu ile bağlantısız yorumlarına şaşırıyorum bunlara değil.

Sana göre mantıklı gelen bana çok mantıksız geliyor şu an mesela.

Herkes aynı fikirdede olmak zorunda değil değii

seninkiler gayet medeni insanlarmış shot
çok da şanslısın ,ne mutlu sana.
Aile mahkemesi duruşmalarında duruşma solunun kapısında polisin beklediği illerimiz var.
Her yöre bunu sindirmiş değil.
Öyle ki duruşmalar daha başlamadan orospu ,pezevenk lafları havada uçuşuyor.
Mübarekler kendileri boşanmıyor da aileleri boşanıyor sanki.

herkesin sen ben gibi düşünmesi çok zor.
keşke o aşamaya gelsek.
Tabii ki öyle. Boşanmaya namus davası gözüyle bakıldığı, gelinlikle çıktın kefenle dönersin mantığı olduğu sürece normalleşmesi de zor.
Bizimkiler de zorluk yaşadı mı yaşadı, çok sakin bir boşanma olmadı onlarınki de ama tartışmaları hep birbirleriyleydi, bana yansıtmadılar. Boşandıktan sonra mesela gerektiğinde arkadaşça bir araya geliyorlar, telefonda konuşuyorlar, annem babamın memleketine her gittiğinde rahmetli babaannemi de ziyaret ederdi, anneannemin vefatında babam çelenk gönderdi vs. Boşandıktan sonra daha da medeni oldular.

Tüm çocukluğumu, ergenliğimi, gençliğimi kavga ortamında, aralarında kalarak geçirdiğimi düşünüyorum da, iyi olmuş ayrılmaları diyorum.

X