Taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş yine sen bilirsin ama o kocadan eş olmaz benimde kızım var dunyayı yakarim kızım icin Allah evlatlarimizi korusun kızının basina bi iş gelmeden gerekirse bütün gemileri yak ortaligi yık gecir ama evladina bişey olmasin

Ya kocasının da aynı olduğunu bilseniz? Küçük yaşta kız fotoları indiriyormuş. Hatta konu sahibi bir link verdi, kızın yaşı küçükmü anlayamamış bir de siz bakın dedi. İçim şişti, yuh ki ne yuh.

Offf Allah belasini versin boyle adamlarin midem bulaniyo erkeklerden artik inşallah kızına bişey yapmamistir Allahim evlilikten nefret ettim erkeklerden de keşke bu dunyaya cocuk getirmeden önce bi daha düşünsek hergün boşanmak var aklmida okdr cikmazdayim ama boşanamiyorum hayattan nefret ediyr insan

Ben ne okudum ya ortam kalabalıksa eşiniz yerine adamı kenara çekip ağzının payını verip defetseydiniz. Size çok kızdım.

Şunu sormak isterim eşiniz ne yapabilirdi?

Misafirlerle vedalaşması da cabası
Bu olay bir kere olsa anlamaya çalışmış geç hareket etmiş diyebilirim. Aynı gün içerisinde iki dere ve bunun öncesinde bir kere olmuş. Çok rahat hareket ediyor ve bu beni çıldırtıyor

Bu olay bir kere olsa anlamaya çalışmış geç hareket etmiş diyebilirim. Aynı gün içerisinde iki dere ve bunun öncesinde bir kere olmuş. Çok rahat hareket ediyor ve bu beni çıldırtıyor
Bir anne bile çocuğunu koruyamıyorsa yabancılardan ne bekleyebiliriz. Aşırı rahatsız etti beni bu konu içim karardı.

Siz olsanız ne yapardınız
geçenlerde kızim okuldan gelip bir çocugun poposunu elledigini söyledi ertesi gün okulun kapısındaydım tek tek kayıtları açtırdım, çocuğun ailesine kadar çağırttırdım olay taciz değil ama taciz olsaydı kalabalıkmış okulmuş dinlemem hepsini gömerdim oraya.
gözünüzle gördüğünüz şeye susar tepki göstermezseniz çocuğunuz bunu normalleştirebilir.
bir dahaki sefere kalabalik vs dinlemeyin tepkinizi gösterin

Kendini savunamayacak bacak kadar kız çocuğunun kalçasını sıkıyorlar ya siz nasıl o çocuğu yanınıza oturtamıyorsunuz da bir daha dedesinin yanına gidip o herife sarılabiliyor?

Benim kız kardeşim var 7 yaşında ve Allah korusun ama bi adam kardeşime öyle sarılacak hadi çok yakınsa sarılır ama kalçasını falan sıkacak ortalığı ayağa kaldırırdım ailemle o adama yapmadığımızı bırakmazdık.Siz kendi çocuğunuzu iki defa görüp nasıl susuyorsunuz kalça sıkmak tacizdir bide okşamak var okşamak var yani gözümle gördüm diyorsunuz nasıl annesiniz o çocuğu alamadınız mı o adamın elinden.Yazıklar olsun size başka bişey demiyorum.

Ayy hamileyim lisede cocuk gelisimi okudum bu konuda öğretmenlerimiz bizi çok uyardi asla kimsenin kucağına çocuklar oturtulmaz vs diye evet ortalik çok kötü henuz cinsiyetini bilmiyorum ama kizim olursa ozellike çok pimpirikli olurum çünkü çocukken istismara maruz kalmıştım hemde öz akrabam tarafından bu konuda cok hassasim eşinizin rahatlığı beni de çıldırttı lütfen sarıldığı anda müdahale edip tepki gösterin çocuk seviyorum vs demesinler poposunu tutmak alenen taciz

ya ben bu türk ailelerindeki sarılma öpme vs olaylarını anlamıyorum bir türlü. kızınıza da çekirdek aile dışında kimsenin ona sarılamayacagını öğretin. gerekirse tepkisini versin. siz de söyleyin. çocuğuma sarılnılmasına karşıyım diyin. ne var bunda? eşinizi odaya çekip söylemek yerine neden o anda tepki verip kızınızı çekmediniz? benim çocugum sarılmanı istemiyorum demediniz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…