Taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadı annesi şaşıramaz ama şaşırdı, şok oldu lal oldu vs ama babanın yaptığına ne demeli? yani kendi kızını taciz eden adamı koruyor, hem de sakin kafayla
Babaya diyecek bi şey yok zaten alıntı yapmışlar kendi de yaşı küçük kızlara bakıyormuş. Belki öyle bir arkadaşlıkları var o yüzden sesini çıkarmadı, bu tarz adamlardan beklenir her şey.

Ya diyorsun ki bütün kk üyeleri birlik olup kadına yol gösterelim, çok tehlikeli yanlış bir şey olduğuna uyandıralım, korksun çocuğunu gözünün önünden ayırmasın, eşine kayınvalidesine kafa tutsun sonuna kadar gitsin diyoruz, biri çıkıp diyor ki ya bi kereden bişey olmaz yüklenmeyin anneye bu kadar. Kendileri otobüste ellense yakar yıkar ortalığı ama söz konusu kendinin olmayan çocuksa gitmeyin annesinin üstüne. Olur gitmeyelim.

Sinirlerimi zıplattı bu konu isteyen devam etsin ben çıkıyorum. Bildiğim her şeye yalvarıyorum o çocuğa bir şey olmasın diye. Başka da yapacak bir şeyim yok.

Kal gelmiştir eli ayağı tutmamıştır” demezmi bir de

Ben link mink bilmiyorum da beni daha da küfrettirtmeyin bu adama. Ben kimseye boşan demem ama kendi öz kızına taciz uygulayan adamı savunuyor. Konu sahibine boşan dememek için zor tuttum kendimi.

Gördüğünüz anda tepkinizi belli edip o pislige her şeyin farkında oldugunuzu belli etmeliydiniz rezilligini yaptigi an niye bekliyorsunuz adama haddini bildirsenize kim oluyorda çocugunuzun poposunu sıkıyor?Sakın o adamın oldugu ortama çocugunuzu yollamayın eşinizin zaten hic bir sey umrunda degil.

Annelik 101 resmen. Çocuğu dış tehlikelerden korumak asli görevimiz. Bunu beceremeyen de hiç başına geçmeyecek.
Karnını doyurunca iş bitmiyor işte, gözün açık olacak sürekli. Çocuk tacize uğrarken etini kesseler susmamalısın.

Böyle babaya gelde kızını emanet et şimdi...

Aşk olsun lütfen ben bir kereden bir şey olmaz mı dedim? Çarpıtmayın lütfen. Anne belki de şok olmuş o an ne yapacağını bilemedi ama çok üzülmüş, belki de kendini suçluyor diye üzerine gitmeyin dedim. Ha ayıp olmasın diye susmuşsa o ayrı tabi o zaman suçlarım anneyi ama bilmiyoruz o an ne yaşadı. Allah göstermesin hepimizin başına gelebilir o anda soğuk kanlı şekilde telefonu bul da dur delil olsun diye foto çek falan. Bunlar gerçekçi öneriler değil. Herkesin içinde çocuğa ikinci travma yaşatmak da akıl işi değil... hepimiz o anda adamı parça pincik yapmak rezil etmek isteriz tabi ki ama geç kalmış da değil yine yapabilir.

Haberlerde, sabah programlarında görüp şaşırıyordum. Yani bu kadar kör olmak mümkün mü, hiç mi anlamıyorlar çocuğun hal hareketlerinden, hiç mi çocuğunun çevresine bi bakmıyorlar diye. Bakıyorlarmış da sesleri çıkmıyormuş, anladım şimdi.

Ortam çok kalabalıktı dedi, o yüzden bir şey yapmamış işte.
Kalabalık olsun, isterse bin kişi olsun. Çocuğa bir travma daha derken? Oldu o zaman yanına kar bırakalım adamın.
Çocuğu gidip alacaksın adamın elinden, sonra kızım sen çık diyeceksin. Sonra X eline koluna sahip ol, o elini kırarım, ağzını yüzünü dağıtırım diyeceksin, bizim millette kim daha çok bağırırsa üste çıkar. Çıkaracaksın bir cıngar, bir cinnet her şeyi çözecek. O olay da tüm sülaleye yayılacak, o adam mimlenecek. Herkes çocuğunu sakınacak. Hem sen kızını korumuş olacaksın hem de sülaledeki tüm çocukları. Mission completed.

Aynı ortamda hele görmemek imkansız.
Bir sabah programında bir kadın vardı. Genç kızlarının olduğu eve imam nikahı ile koca getirmiş. Adam da kızlarını taciz etmiş. Bu adamla aynı evde devam etmiş, başka bir sebepten araları bozulmuş. Utanmadan bir de programa çıkmış hak arıyor. Müge sen kızlarını taciz ettiğinde şikayetçi oldun mu diyor. Hanım hala bana bunu etti şunu etti diyor. Umurunda değil.

söylediklerinize katılıyorum ben çocuğun yanında yapmasın demek istemiştim zaten.

Ay ne pasıf annesı yaa merak etme kızımı koruyorum o benim canım evladım ciğerim

Aldım zaten herkes benı suçluyor

9 ay karnında taşı, binbir zorluklarla doğur. Maddi yükünü söylemiyorum bile, hastalandığında sabaha kadar başında bekle, onun canı 1 acısa seninki 11 acısın. Sonra? Kayınvalideye söyledim, o adam öyle yapmaz dedi... Şöyle bi durumda kayınvalideyi arayıp hasbihal edilebileceği bir aileyi aklım almıyor

Tersledım kı kvyı konuşmuyoruz

Orange ben çok makul davranabilen bir kadın değilim. Pire için yorgan yakarım, fevriyim, çabuk sinirlenirim.
Ama şunu net söylüyorum, evladım yok ama olsa saçma sapan konuşan kayınvalidemin elini yüzünü yolarım. Evladımın tek tırnağına kocamı da anasını da kurban ederim. Bak öyle mecazen falan demiyorum, 31 senede kimseyi dövmüş değilim, evladıma uzanan el varsa uzatanı uzatılmasına müsaade edeni bayağı bayağı fiziken darp ederim. Diyeceklerim bu kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…