- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
Kızlar 23 nisan günü akşam saatlerin evimin önünde tacize uğradım bunu yapanı tanımıyorum ve benim yanımda motorla benim hızımda ilerliyor ben yavaşladıkça yavaşlıyor en sondada gidip motoru ileriye park ediyor ben aslında işkilleniyorum ama motoru park edince bu civarda oturuyor diye yoluma devam ediyorumki arkamdan gelip taciz ediyor.Olayın şokuyla arkama dönüyorum bana bir şeyler deyip gülümsüyor ama benim kullaklarım çınlamaya başladığı için anlamıyorum (ben korkunca çoğunlukla kulaklarım çınlar gözlerim kararır ve bayılırım)bende çantamı suratına atıp çığlık atıyorum ve tekme savuruyorum bu sırada ayakkabım çıkıyor peşinden koşamıyorum tabi ama plakaya bakmak aklıma geliyor uzunca bakıyorum ama dediğim gibi buseferde gözlerim kararıyor binanın duvarına yaslanıyorum.Olay polise intikal etti ama 4 gün oldu hala bir sonuç yok kızlar kafayı yemek üzereyim her şey şaka gibi bin tane kamera var zaten olay bizim apartmanın diğer blokunun önünde oluyor tam olay yerine bakan kamera var ama hareket sensörlüymüş kameranın dibine gelmeden kayıt yapmıyormuş.Birde marketin önünden geçmiştik marketteki kamerada da o güne ait saat 17 den sonrası yok her şey şaka gibi çıldırmak üzereyim dışarı çıkamıyorum psikolojim bozuldu.Annem vazgeç şikayetten diyor ama vazgeçmek istemiyorum bugün bunu bana evimin önünde yapan kim bilir başkalarına neler yapar.Pazartesi günü savcılığa şikayette bulunacağım sanırım o zaman süreç daha hızlı işliyormuş bilen varsa bana yardımcı olabilir mi kızlar
dipnot: Taciz lafla değil fiziksel olarak oldu
dipnot: Taciz lafla değil fiziksel olarak oldu
Son düzenleme: