• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz (yardımcı olun lütfen)

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Kızlar 23 nisan günü akşam saatlerin evimin önünde tacize uğradım bunu yapanı tanımıyorum ve benim yanımda motorla benim hızımda ilerliyor ben yavaşladıkça yavaşlıyor en sondada gidip motoru ileriye park ediyor ben aslında işkilleniyorum ama motoru park edince bu civarda oturuyor diye yoluma devam ediyorumki arkamdan gelip taciz ediyor.Olayın şokuyla arkama dönüyorum bana bir şeyler deyip gülümsüyor ama benim kullaklarım çınlamaya başladığı için anlamıyorum (ben korkunca çoğunlukla kulaklarım çınlar gözlerim kararır ve bayılırım)bende çantamı suratına atıp çığlık atıyorum ve tekme savuruyorum bu sırada ayakkabım çıkıyor peşinden koşamıyorum tabi ama plakaya bakmak aklıma geliyor uzunca bakıyorum ama dediğim gibi buseferde gözlerim kararıyor binanın duvarına yaslanıyorum.Olay polise intikal etti ama 4 gün oldu hala bir sonuç yok kızlar kafayı yemek üzereyim her şey şaka gibi bin tane kamera var zaten olay bizim apartmanın diğer blokunun önünde oluyor tam olay yerine bakan kamera var ama hareket sensörlüymüş kameranın dibine gelmeden kayıt yapmıyormuş.Birde marketin önünden geçmiştik marketteki kamerada da o güne ait saat 17 den sonrası yok her şey şaka gibi çıldırmak üzereyim dışarı çıkamıyorum psikolojim bozuldu.Annem vazgeç şikayetten diyor ama vazgeçmek istemiyorum bugün bunu bana evimin önünde yapan kim bilir başkalarına neler yapar.Pazartesi günü savcılığa şikayette bulunacağım sanırım o zaman süreç daha hızlı işliyormuş bilen varsa bana yardımcı olabilir mi kızlar

dipnot: Taciz lafla değil fiziksel olarak oldu

Son düzenleme:
Malesef ben de boyle bi sikayette bulunmustum ama guvenlik kameralari olmadigi icin sonuc alamadik. Bide yaralanmistim yani evimin onunde oldugu ve tek kaldigimdan korktugum icin can guvenligi talep etmistim.. can guvenligi cikti sikayet sirasinda size sormadilar mi? Okula giderken eslik ediyorlardi bana 1 ay kadar.. cok gecmis olsun plakayi alsaydiniz cozum kolay olurdu

Plakayı hatırlamıyorsunuz, kamera görüntüsü de yoksa bulunması zor. Görseniz tanır mısınız o kişiyi, o konuda sabıkalı kişiler arasındaysa fotoğrafından tanırsanız öyle bulunabilir.

Pislikler ya ! Anasi bacisi da boyle seylere maruz kalsn diycem de gene bi kadin icin dilim varamiyor.
Allah versin insallah cezasini. Biliyorum cok kotu bir his. Yillar boyu gecmeyecek belki etkisi. Ama zamanla azalicak. Allaha dua edin cezasini smdi bulmazsa da bi gun bi sekil bulsn. Dunya temizlense keske bunlar gibi yaratiklardan. Analar cocuklarina terbiye ahlak ogretse artik!

Sikayetiniz asilsizsa geri alin degilse asla geri almayin bide karakola gidip son durum ne onu sorun sıkıstırdıgınizda isler ilerliyo.. bana kimse sabikalilari gosterme zahmetine girmemisti ama cok sahip ciktilar okula giderken..

aslında kamera görüntüleri var motorla dolmuşu takip ettiği benim iç yola girdiğimm peşimden geldiği falan gözüküyor ama karanlık olduğu için plaka yok belli olmuyor ama takip ettiği belli.ilk başta polisler böyle biri var mı yok mu diye bakacağız demişlerdi ya yok tabi bende uyduruyorum zaten bir de sürekli bu kişiyi tanıyıp tanımadığımı sordular neredeyse her gün ısrarla tanımıyorum dememe rağmen sordular artık bunaldım her gün olayı baştan baştan anlatmaktan yoruldum birde ifademde olayı çok ayrıntılı anlatamadım karşımdaki memur erkek olunca ağlayabildim kalçalarımı sıktı dedim ama daha ileri boyutta aslında bayan memur olmadığı için kalçalarımı sıktı diyebildim

aslında kamera görüntüleri var motorla dolmuşu takip ettiği benim iç yola girdiğimm peşimden geldiği falan gözüküyor ama karanlık olduğu için plaka yok belli olmuyor ama takip ettiği belli.ilk başta polisler böyle biri var mı yok mu diye bakacağız demişlerdi ya yok tabi bende uyduruyorum zaten bir de sürekli bu kişiyi tanıyıp tanımadığımı sordular neredeyse her gün ısrarla tanımıyorum dememe rağmen sordular artık bunaldım her gün olayı baştan baştan anlatmaktan yoruldum birde ifademde olayı çok ayrıntılı anlatamadım karşımdaki memur erkek olunca ağlayabildim kalçalarımı sıktı dedim ama daha ileri boyutta aslında bayan memur olmadığı için kalçalarımı sıktı diyebildim

Taniyosun da soylemekten cekiniyosun diye dusunuyolar sanirim bana da sormuslardi.. eski sevgilin vs olabilir mi demislerdi..

Vazgeçmeyin şikayetinizden. Size bunu yapanın yanına kar kalmamalı. Mutlaka ama mutlaka savcılığa gidin. Ayrıca sizi korkutmak istemem ama o sapık bulunana kadar yalnız kalmamaya çalışın. Çok geçmiş olsun.

Tecavuz edenleri serbest birakan ulkede laf attigi icin ceza verecegini sanmiyorum.

hatta siz tepki verdiginiz icin bunu saldiri olarak algilayip sizi bile suclu bulabilirler, sasirmam.
Tecavuzcuyu kim serbest birakmis?
Cinsel taciz suclarina cok agir cezalar var.plaka olsaydi o tacizci yanmisti

Pislikler ya ! Anasi bacisi da boyle seylere maruz kalsn diycem de gene bi kadin icin dilim varamiyor
Allah versin insallah cezasini. Biliyorum cok kotu bir his. Yillar boyu gecmeyecek belki etkisi. Ama zamanla azalicak. Allaha dua edin cezasini smdi bulmazsa da bi gun bi sekil bulsn. Dunya temizlense keske bunlar gibi yaratiklardan. Analar cocuklarina terbiye ahlak ogretse artik!
Tamam bende savunmuşgibi olmim bu tacizcilerin tecavüzcülerin anadi babasi git oğlum şunun bunun kizina taciz tecavüz mi et der hangi ana baba evladina kötü nasihat verir biz de anayiz hanginiz evladiniza git bikizi taciz tecavüz et yada öldür vur kir der kikimse evladinin kötüyola gidip kötü olmasını istemez
simdi analarin ne suçu var bu konuda herkes kendi hatasindan sorumlu

Back