• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz eden hoca lütfen yardım edin aklınıza çok ihtiyacım var

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
577
103
Kızlar konu açmıstım bununla ilgili. Actıgım konularda detaylı bilgiler var.

Üniversitede beni fiziken taciz etmeye calısan hocanın sonra odasında arkadaslarımla bitirme tezi mecburiyetinden otururken onlar kalkıp gittiğinde ben de kapıdan çıkarken bana “ vize puanın çok düşük, sana ayriyetten vize daha yaparım ama kimseye söylemeyeceksin” demişti. Ben de “ben diğerlerinden farkım olsun istemiyorum finalde çalısır yaparım tesekkür ederim deyip çıkmıstım. Beni o dersten çok iyi bir kagıt verdiğim halde bırakmıstı. Yarım dönem o ders yüzünden uzadı. Şimdi az önce sınav açıklanmıs yine 5 puan sebebiyle kalmısım büt için gireceğim yine sınavına.

Ben bütte de çok iyi kagıt verip yine bırakırsa ben hukuki olarak ne yapabilirim. Lütfen bilen biri yazsın. Bu adamı okula gidip boğacagım artık o raddedeyim. Kimi idari mahkemeye gidin diyor kimi taciz için sikayet et diyor. E benım kanıtım yok ki. O fiziki tacizden sonra gece yazmaları vardı faceden felan gereksiz yere hep tersledim onlar kanıt sayılır mı ? Bilen biri yazsın bu durum beni çok çıkmaza düşürdü.

Üniversitede beni fiziken taciz etmeye calısan hocanın sonra odasında arkadaslarımla bitirme tezi mecburiyetinden otururken onlar kalkıp gittiğinde ben de kapıdan çıkarken bana “ vize puanın çok düşük, sana ayriyetten vize daha yaparım ama kimseye söylemeyeceksin” demişti. Ben de “ben diğerlerinden farkım olsun istemiyorum finalde çalısır yaparım tesekkür ederim deyip çıkmıstım. Beni o dersten çok iyi bir kagıt verdiğim halde bırakmıstı. Yarım dönem o ders yüzünden uzadı. Şimdi az önce sınav açıklanmıs yine 5 puan sebebiyle kalmısım büt için gireceğim yine sınavına.

Ben bütte de çok iyi kagıt verip yine bırakırsa ben hukuki olarak ne yapabilirim. Lütfen bilen biri yazsın. Bu adamı okula gidip boğacagım artık o raddedeyim. Kimi idari mahkemeye gidin diyor kimi taciz için sikayet et diyor. E benım kanıtım yok ki. O fiziki tacizden sonra gece yazmaları vardı faceden felan gereksiz yere hep tersledim onlar kanıt sayılır mı ? Bilen biri yazsın bu durum beni çok çıkmaza düşürdü.
Abin ya da babana söyle köşede yakasını toplasın bu adamın, anca ondan anlar.

Abin ya da babana söyle köşede yakasını toplasın bu adamın, anca ondan anlar.
çok saçma yahu, liseli mi bunlar? konu sahibi hukuki yollara başvurabilirsin. gerekirse sosyal medya üzerinden sesini de duyurabilirsin. sosyal medya çok genişledi artık, hakkını aramalısın.

çok saçma yahu, liseli mi bunlar? konu sahibi hukuki yollara başvurabilirsin. gerekirse sosyal medya üzerinden sesini de duyurabilirsin. sosyal medya çok genişledi artık, hakkını aramalısın.
Valla hukuki yolla aramak daha saçma bu devirde, tek bir emsal dava gösterin öğretmen tacizinde mağdur olmayan,haklı bulunan öğrenci.

Resmi o zor gibi kim halledebilmis ki daha deneyimi olan avukat arkadaslar yardimci olabilir.

Gecmeniz gereken dersten bilerek birakiyorsa ki emin misiniz insan bazen baska seylerde suc ariyor.

Ama faceteki yazismalarda sizi tacizi aciksa hocayla konusup sizi ifsa ederim rezil ederim derseniz korkar belki yaptigindan vazgecer.

Insanlarin hoca ogretmen demeden sapiklastigi ve katillestigi bir zamanda dikkatli olun kimin icinden ne cikacagi belli degil.
Iyi dusunerek hareket edin.

Batsin oyle hoca.
Gorevi ogretmek mi sarkinti lik mi??

Bi avukata danışsanız?

Valla hukuki yolla aramak daha saçma bu devirde, tek bir emsal dava gösterin öğretmen tacizinde mağdur olmayan,haklı bulunan öğrenci.
evet orası da öyle. ama adam ciddiye almaz ki velisini çağıran öğrenciyi. bu daha semtçe bi olay. idari yönetime şikayet edebilir mesela, bu onu daha fazla korkutabilir. adının çıkma korkusu vs.

Babam il dısında abim yok. Yaka toplamakla olmaz ki yani çıldırıcam artık inanın.
Açık oynayacaksınız o zaman konu sahibi ya gidin şikayetçi olun ya da hocanın yüzüne direkt söyle "amacınızın ne olduğunun farkındayım ya benim hakkımı verir uzak durursunuz ya da sizi şikayet edeceğim rezil olursunuz "deyin.

Sizi fiziken taciz etmeye çalışması önemli bir durum.
Önce dekanlığa, sonra da savcılığa dilekçe yoluyla şikayet edebilirsiniz.
Eğer böyle bir durum yaşanıyorsa sizin gibi tacizi yaşayanlar da şikayet edecektir ya da bu kişi hal ve tavırlarından zaten mimlidir.
Tek siz değilsinizdir ve muhakkak bu kişinin tavırları kendini belli ediyordur.
Tacizden okuldan atılan hoca tanıyorum zorluydu ama sen Prof olmuşsun diyip de kollamadılar.
Notuna itirazı hemen etmelisin. Çünkü ilk aşamada kaldığın için iftira atıyor görünürsün. Ki yaşanan şeylerdir.

evet orası da öyle. ama adam ciddiye almaz ki velisini çağıran öğrenciyi. bu daha semtçe bi olay. idari yönetime şikayet edebilir mesela, bu onu daha fazla korkutabilir. adının çıkma korkusu vs.
Nereye ciddiye almiyo , okula çağırsın demedim zaten adamın evinin orada bekleyecek köşeye çekip önce ağzını yüzünü kırarım sonra karına çocuğuna ailene rezil ederim diyecek x'ten uzak dur diyecek, bir daha sıkar kızla uğraşamaz o hoca müsveddesi.

Sizi fiziken taciz etmeye çalışması önemli bir durum.
Önce dekanlığa, sonra da savcılığa dilekçe yoluyla şikayet edebilirsiniz.
Eğer böyle bir durum yaşanıyorsa sizin gibi tacizi yaşayanlar da şikayet edecektir ya da bu kişi hal ve tavırlarından zaten mimlidir.
Tek siz değilsinizdir ve muhakkak bu kişinin tavırları kendini belli ediyordur.
Tacizden okuldan atılan hoca tanıyorum zorluydu ama sen Prof olmuşsun diyip de kollamadılar.
aynen tacizden okuldan atilan bizzat benim dersime de giren hoca vardi. sizin onceliginiz dersten gecmekse once lutfen notunuza itiraz edin. kurul degerlendirsin notunuzu. idari mahkeme falan uzun is. sonrasinda eger tacizden eminseniz bir hoca ogrencisine faceden mesaj atmamali mesajlarin ciktilarini goturursunuz. ama lutfen once notunuzu halledin ki geleceginiz zarar gormesin.

KIZLAR BÖLÜM BASKANI KADINA SÖYLEDİM ZATEN GECEN SENE BU DA HOCANIN KULAGINA GİTMİSTİ AMA HİÇBİR ŞEKİLDE BOLUM BASKANI YARDIM ETMEDİ. HOCAYLA KAVGALIYIZ

Öğrenci işlerine sınav kağıdında itirazda bulunun. Itirazda sınavı cevap anahtarına göre başka hoca okur.

KIZLAR BÖLÜM BASKANI KADINA SÖYLEDİM ZATEN GECEN SENE BU DA HOCANIN KULAGINA GİTMİSTİ AMA HİÇBİR ŞEKİLDE BOLUM BASKANI YARDIM ETMEDİ. HOCAYLA KAVGALIYIZ
Dekanlıga git yahu
Sekreterlik yokmu elinde face yazısmaları var
Kagıdınada güveniyorsun
Eger sizden sonuc alamazsam tek care mahkemeye basvurucam falan da de

Akademisyenim.
İşlerini dilekçeyle yapacaksın. Kime şikayet edersen et dilekçen olacak. O dilekçe yazı işlerine girecek ve dilekçen için numara alacaksın şaklayacaksın.
Sen bölüm başkanına söylediysen kadın çıkıp söylemedi derse yine kurtarır kendini.
Sen dilekçe yazsaydın şu an o kadın da işlem başlatmadığı yani üst makama durumu bildirmediği için suçluydu. Elindeki kozları (gerçekleri) kaybetmek istemiyorsan lütfen hemen dilekçe yaz ve yazı işlerinden numara al.
Ayrıca notlarına itiraz ettin mi? 5puan düşük aldım diye bile tonla öğrenci itiraz dilekçesi yazıyor. Oradan birşey çıkmadı mı?

Abine babana söyle diyenler hukuk sistemini islevsiz hale getiren sizlersiniz farkında mısınız?!! Diyelim babası görüşmeye gitti arbede çıktı ve yaralanma ya da ölümle sonuçlandı. Bu nasıl bir öneridir nasıl bir düşünme sekline sahipsiniz. Bu tarz yaklaşımlar erkek siddetini besleyen, çözümsüzlük üreten ve insanların hukuka inancını azaltan dağ yöntemleri. Saka gibisiniz!!!

Yapacağınız sey cok basit. Gecmeniz gerektigi halde kasitli bir sekilde sinavdan gecirilmediginizi dusunuyorsaniz sınav kagidinizin incelenmesi icin dekanlığa başvuracaksınız ve bunun icin bölümde heyet kurulacak. Taciz icin ise ekran görüntülerini alacaksınız ve karakola gidip ifade vereceksiniz. Bunun dışında baska yollar denerseniz siz de zor durumda kalırsınız.

Cok yazık. Genclerin geleceği, psikolojisi, eğitim sistemi... Gitgide umudum yitiyor.

Akademisyenim.
İşlerini dilekçeyle yapacaksın. Kime şikayet edersen et dilekçen olacak. O dilekçe yazı işlerine girecek ve dilekçen için numara alacaksın şaklayacaksın.
Sen bölüm başkanına söylediysen kadın çıkıp söylemedi derse yine kurtarır kendini.
Sen dilekçe yazsaydın şu an o kadın da işlem başlatmadığı yani üst makama durumu bildirmediği için suçluydu. Elindeki kozları (gerçekleri) kaybetmek istemiyorsan lütfen hemen dilekçe yaz ve yazı işlerinden numara al.

Nasıl yol izlicem dilekçe de ne yazacagım söyler misiniz gercekten okulda kimse yardım etmedi

Back