• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç'ın Bornoz takımı ve uyku seti

deryaist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
155
0
0
İstanbul
$105_vendita_kirmizi_ranforce_uyku_seti.webpEki Görüntüle 291329 Taçın Bornoz takımı Ve Uyku Setiiiii Nasılllllllll?????

çok güzel canım iyi günlerde kullan inşallah:34: bizde sabah annemle bornozu nasıl ne renk nereden alsak diye konuşuyorduk :) bana da fikir saol:)

bornoz takımının fiyatını öğrenebilirmiyim canım:26:

Bayıldım vallahi ile güle güle kullanın nerden aldınız bende almak istiyorum hemen birde fiyati nedir?ayy dehşet yaa:16:

Bende Taçın sitesinde bu uyku setini beğenmiştüm
Güle güle kullan canım çok güzel. :31:

çok güzel canım iyi günlerde kullan inşallah:34: bizde sabah annemle bornozu nasıl ne renk nereden alsak diye konuşuyorduk :) bana da fikir saol:)
Canım Sevindim begenmenize tereddütte kalmıştım Annem renkli almaa solar zamanla falan dedi:S:S

bornoz takımının fiyatını öğrenebilirmiyim canım:26:[/QUOTi
Canım 330 tl Amaa uyku setini begenmediz mi?

Canım Sevindim begenmenize tereddütte kalmıştım Annem renkli almaa solar zamanla falan dedi:S:S

bornoz takımının fiyatını öğrenebilirmiyim canım:26:[/QUOTi
Canım 330 tl Amaa uyku setini begenmediz mi?

Beğendim tabiki canım ya tam benim renklerimde almışşsın:46::46: bu sıralar bi bornoz takımıdır tutturduğum için hemen ona yoğunlaştım:30: kaliteli yerden aldığın için solucağını hiç sanmıyorum canım renklerinin çok güzel her ikiside fiyatıda iyimiş:46:

bu arada english home da nevresim takımlarında %50 indirim var. çok güzel üstünde pike tarzı örtüsüde var 89 dan 45 tl ye düşmüş eksiğin varsa orayada bak derim..

Beğendim tabiki canım ya tam benim renklerimde almışşsın:46::46: bu sıralar bi bornoz takımıdır tutturduğum için hemen ona yoğunlaştım:30: kaliteli yerden aldığın için solucağını hiç sanmıyorum canım renklerinin çok güzel her ikiside fiyatıda iyimiş:46:

Evettt canım iyi fiyatı Ben birde uyku setinin aynı modelinde nevresim takımı aldım. Sırff yastık sayısını dördeee cıkarmak için:46::46:

canım güle güle güzel günlerde kullan:nazar: bu arada bornoz setimiz aynı. bende çok beğenerek almıştım:34:

Ben de bu uyku setinden sipariş vercektim çok beğeniyorum zaten.bornozlar da harikaymış güle güle kullan

Back
X