- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi kedikedi84
-
nedense bir an benim hiç saten nevresimim olmayacak gibi gelmişti ama oldu simsiyah ama ben çok beğendim beyaz yatak odası takımında güzel duracağına inanıyorum. umarım öyle olur. bayanlar nasıl buldunuz?:kedi::kedi:[/QUOseni iyorum.. bende ilk almaya başladığımda çeyiz nevresim krizleri geçiriyodum.. bi tane bile yok diye :) ama aslında en kolay ve çabuk alınabilecek bi parça:))))
ama sor hala bohçaya konulanlar hariç 1 tane bile almadım:))) alıcam inş:))
nedense bir an benim hiç saten nevresimim olmayacak gibi gelmişti ama oldu simsiyah ama ben çok beğendim beyaz yatak odası takımında güzel duracağına inanıyorum. umarım öyle olur. bayanlar nasıl buldunuz?:kedi::kedi:
Ben bugün day in colors un newresim takımını aldım.çeyizimde taç ın uyku setini almıştım.Renkler yıkamadan sonra bi tuhaf oldu.Taç diye tutturmaktansa yeni çıkan markaları da daha uygun ve kaliteli olarak deneyin. Kumaşı mükemmel.Yıkadım renkler taş gibi.İlk yıkamada tersinden yıkayın çok önemli....Dokunması bi harika.55 liraya aldım her yerde 80 den aşağı bişey yok.Tavsiye ederimmm....bide sarevin kampanyalı nevresim takımı 99 liraya 1 alana 1 bedavası var...
kötü alıp bir kaç tane alacağına iyisinden 2 tane al yeterli sonra gene alırsın değişmeli de kulllanırsın hem iyi olur kesinlikle pamuklu saten al derim ben
kötü alıp bir kaç tane alacağına iyisinden 2 tane al yeterli sonra gene alırsın değişmeli de kulllanırsın hem iyi olur kesinlikle pamuklu saten al derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?