taç madam yatak örtüm

ozgesinan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
1.435
1.998
133
merhaba arkadaslar bu yatak örtüsünü çok begenerek almıstım hala cok begenmekteyim.ama evimiz belli oldu ve benm yatak odam çok küçük ve camımızda normal cam boyutlarına göre çok daha küçük camımız binaların arka yüzüne baktığı için odamız çok karanlık olucak.örtünün renk seçimi bizim odamıza uygun olmuyor.odayı acık renklerle kullanmaya karar verdik modelini ve rengini hala cok seviyorum ama nişanlımın kendi evinde oturucagmız için uzunca bi süre ordan ayrılamıcaz kullanamıcagım içinde satmaya karar verdim ilgilenenlere durulur...

ben taksitle 209 liraya almiştim ama 150 liraya veriyorum düşünürseniz ben size hesap numarası yollıcm para adrese yattktan sonra ürünü kargoyla verdginz adrese size göndericem

yalan sölicek halim yok istanbuldaysanız bulusabilirzde.sonucta hiç kullanılmamıs ürün ve renginden dolayı bu sorunu yasıyorum yada örenecegniz secenek varsa siz söleyin

bu yatak ortusunu 2012 yılında kuzenıme ındırımden aldık 130 tl ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…