• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç ın mikrofiber yorganları nasıl_?

sempatikcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
218
0
96
37
İstanbul
Slm kızlar çeyiz için daha önce taç ın mikrofiber yorganından aldım yarın 2 adet daha alıcam ama kararısızım henüz kullanmadığım için yıkanınca bozuluyormu sıcak tutuyormu bilmiyorum o yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi..

biz kullanıyoruz taç ın yorganını ve çok memnunuz. alırsan pişman olmazsın. yalnız kaz tüyü almayın derim. kaz tüyü yorgan ile ilgili yorumlar pek içaçıcı gelmiyor bana

bende iki tane çift kişilik mikrofiber yorgan aldım çeyizime ama benim kullanmama da çok var daha. Çok hoşuma gitti.
Ben de 2 tane daha almayı düşünüyorum tek kişilik.

bende alıcam ama pahalı mı acaba dıe dunuorum dısarıda 50 tl ye yorgan var bellona yatas gıbı yerlerde ? tac pahalı mı acaba ?

mıkrofıberı bılmem ama tac da gecen gun nano teknolojı olan yorganı baktımm
o kadar yumusakdıkı ınsan elını cekmek ıstemıyor cocukda baya met ettı alıcam bır ara
hee tac da satılıyo ama markası tac deıldı yabancı bır marka ıdı :26:

kızlar bende tacın mikrofiber yorganını aldım çeyizime daha kullanmadım haliyle ama umarım iyidir. indirm vardı aldığımda çok uygun geldı bana fiyatı aldım bende :):1:

annem kullanıyor taçın mikrifiber yorganını
ki annem hazır yorganları pek sevmezdi
ama bunlardan memnun kalmış baya
bana da çift kişilik ve tek kişilik taçtan aldı ikişer tane sağolsun canım annişim benim :16:

pahalı mı diyen arkadaş bende merak edip baktım :80:

fiyatı 109 dan 89a inmiş. 89 pahalı gelmedi bana ...

Eklentiler

• $1212838207216058_b.jpg
    $1212838207216058_b.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 451
Son düzenleme:
benim kayınvalidem almış tac tan mikrofiber daha görmedim ama 2 ay sonra kullanıcaz 2 tane de yün var ama onlar kullanılmıyor 1 tanede ben mi alsam diye düşünüyorum 2 tane olsun diye yada eskiyince mi alırım nevresim gibi degil ya napıyım kızlar...

bende gecen gun tac krıstal dıye gecen bı yorgan aldım 109 lıraya bı alana bı bedavaydı hemde.... elledıgımde yumusacık bı yorgan ama daha kullanmadım ceyızde duruyor nasıl oldugu konusunda fıkrım yok fakat ben cok uzun zamandır hazır yorgan kullanıyorum. cok memnunum umarım bunlardada bı sorun yasamam

Back