• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç Aşkı Memnu Bornozları ve Fiyatları

jua bornoz takımlarını da çok beğeniyorum ben.onlarda bambu liflerinden yapılıyormuş.resim ekleyemiyorum ama jua bornoz takımları yazarsanız bir sürü çeşidi çıkıyor.ben de taç ile jua arasında kaldım.

Bende 1. resimdeki bornoz takımını aldım.Orda bakınca modelini çok beğendim.Boyutları da güzel gelmişti.Ama ben biraz kısa ve zayıf olduğum için:( bornozum bana olmadı..Çok mutsuzum...Ama bornoz çok güzel...

bende taçtan aldım bambulardan dün aldım. Evet biraz pahalı olabilir ama değer bence. Sonuçta taç kalite farkı var. Memnun kalmicağımı düşünmüyorum.alkisalkisalkis

bende 1. takımdan aldım. ekru rengi benimkii.
çok yer gezdim. baştaa kadife takımlardan istioodum modeleri güzel olduğu için ama taçta bu bambu bornuzu görünce resmen vuruldum.zemuszemus

ilk resimdeki seti aldım maalesef.ürünü 3 defa değiştirmek zorunda kaldım dokuma hatası yüzünden. ve hiç memnun değilim en ufak dokunuşta sökülüyor :kızgın:

anlaşma yapmak lazım bir sorun çıkarsa getirmek ,için benden bunda nalacağım hem bambu hem terliği var,banyodan çıkınca insan ayağına geçirecek birşey arıyor

bende aldım çeyizim için eve gittim birde üstümde görim dedim giydim :) sanki çuval giymiş gibi oldum:) yani tamam bornoz sonuçta ama tv lerde gözüktüğü gibi üste hiçte estetik durmuyor. aldığım yeregittim değiştirmeye bedenlimi bunlar die sordum hayır standart dediler bende geri verdim onun yerine başka bişey aldım:D
almaya gittiğimde üstüme giyip öyle alcamkaydirigubbakcemile4

Back
X