• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç Aşkı Memnu Bornozları ve Fiyatları

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
BAMBU COSMOS EKRU BRN.TK. (AŞK-I MEMNU)
232.00 TL
1 AD. M BEDEN BAYAN BORNOZ
1 AD. L BEDEN BAY BORNOZ
2 AD. 50X90 BAŞ HAVLUSU
2 AD. 85X150 VÜCUT HAVLUSU
2 AD. TERLİK (ÇİFT)


1258374752262432_b.jpg



BAMBU ELYAFININ DOĞASINDAKİ BAMBU KUN MADDESİNDEN ÜRETİLEN BAMBU HAVLU, ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİĞİ VE PARLAK DOKUSUYLA SİZ VE MİSAFİRLERİNİZ İÇİN GÖZALICI VE SAĞLIKLI BİR SEÇİMDİR.HAFİF VE ELASTİK BİR DOKUYA SAHİP OLAN BAMBU HAVLU, KONFORUNUZU ARTTIRMAK İÇİN TÜYLENMEYİ ÖNLEYİCİ ÖZEL İŞLEMDEN GEÇİRİLMİŞTİR.
BAMBU İPLİĞİNDEN ÜRETİLEN BU HAVLU, SUYU ÇABUK ÇEKME VE YIKANDIKÇA YUMAŞAKLIĞINI KAYBETMEME ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR.


RHYTHMIC MOR&LİLA BORNOZ TK.(AŞK-I MEMNU BORNOZU)

160.00 TL
1 AD. M BEDEN BAYAN BORNOZ
1 AD. L BEDEN BAY BORNOZ
2 AD. 50X100 BAŞ HAVLUSU
2 AD. 100X150 VÜCUT HAVLUSU


1255946589466731_b.jpg
 
kaydirigubbakcemile3 kendimi Aşk-ı Memnuya adamışım galiba... bornozlarımda ilk resimdeki bambu sersinden ancak erkeğin deseni filan aynıda bayanın ki biraz daha farklı bir desenden bunuda Taç kartıyla peşin aldığında 209 a geliyor.. Altta yazdığı gibi hakikaten parlak bir dokuması var. hatta annem buna su çekmez fila demişti.
 
özdilekten almıştım ama bu da çok güzelll fiyatıda iyiymiş bundandamı alsam çok mu olur acaba??? bide boyu ve kolları nasıl alan arkdaşlar bilgi verebilirmi?:uhm:
 
biz ilk setin çok benzerini kullanıyoruz bambu olmasının avantajı yıkandıkça yumuşaklığını korumasıymış yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum.zaten set olunca bayanınkinin bedeni m erkeğinki L oluyor galiba standart bu.uzun boyluyum fakat yine de m bedenin kolları biraz uzun bana göre kısa olmasından iyidir amakaydirigubbakcemile3
 
Back
X