Tablo yapamıyorum deli oldum

turkuazkebelek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
3.225
2.142
448
Merhaba arkadaşlar. Günlerdir geçmiş konuları mi okumadım, tablo oluşturulmuş konulara yazıp yardım mi istemedim, özel mesaj mı atmadim, yok Allah yapamadım. Cok anlamam zaten bilgisayardım ama herkesten yapıyorsa bu kadar zor olmamalı. Biri el atsın şu tablo nasıl yapılır anlatsın sevabina :) şu gebelik icin açılan konulardaki 4 5 sütunlu tablolardan yapmak istiyorum hani excel de word te yapılanlar gibi

Excel de mi tablo yapmak istiyorsun foruma mı tablo ekliceksin tam aydınlatırsan sorununu yardımcı olalım kardeşim. Sevgiler

Excel de mi tablo yapmak istiyorsun foruma mı tablo ekliceksin tam aydınlatırsan sorununu yardımcı olalım kardeşim. Sevgiler
Supersin tabloyu word te yapılan sütunlu satırlı tablolar var ya oyle istiyorum. Word te yaptım ama eklenmiyor. Ekle diyorum boş görünüyor. Muhtemelen word olmadan direkt buradaki mesaj kısmından hallediliyordur ama yok yapamadim

Şu üye imzalarında bulunan gebelik takvimlerini diyorsan profiline girip doğum yapacağın tarihi yazman yeterli...
Yok daha gebe değilim hani şu gebelik konularında var ya anne adı sat bat falan yazılır konuyu takip edenlerin hepsi eklenir tabloya öyle bişey. Gebelik bölümünde ay ay anneler var Ocak anneleri Şubat anneleri vs. Onların her birinde var mesela tablo

deneme1
deneme2
Kod:
[table]
[tr][td]deneme[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td]deneme[/td][td]2[/td][/tr]
[/table]
icerigi istedigin gibi degistir. eklemek iatedigin satir kadar kopyalarsin
vala belki daha kolayi vardir kodla boyle yapiliyor.

Arkadaşın dediği gibi de olur baktın kodlarla uğraşamıyorsun word de oluşturduğun tablonun pscr tuşuna bas ekran gor uyu ntusunu al onu fotoğraf formatında paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…