TabebekLerin sohbet yeri ;)

senemiiiim görüşürüz tatlım anneni de öp bizim için muuuuuuuuuccccccccccccckkkkkkk

yormam merak etme kikikikikik

oooooooo hande daha şimdiden kikirdemeye başladı bırak yormayı üstünden geçecek gibi adamcazın :))))

puahahah siboşum yaa yine kopardın beni. kuzum işe gitmiş benimki dayanamayıp biliyor musun. bir de bana söölemedi. geç çıkıcakmış çok iş varmış. daha yeni kalktı ayağa beni delirtcek bu adam yaaaaaaa.

şimdi yorgun gelir fikirdeme falan hak getire peeeh.

kızarsın diye söylememiştir tabi ama kızılmayacak gibide değil yani bu kocişler dinlensene iyice yokk hemen ayaktalar ,, du bakalım hemen ümitsizliğe kapılma eve gelince dinlenir biras fikfik için yeterli zatiiiii gerisinide sen aşılarsın

dün keşke uyandırsaydım kendimi offf yaaa tutturdum uyuycam uykum var diye peeeeeh.

al sana uyku ahahahahah.

sende durumlar nasıl siboşum tablo neyim yok anlamıyoruz fikfik durumlarını :))))))))))))))))

illa uyanmanımı istiyokine o devam etseydi bazen benimki beni şişme bebek zannedebiliyo :kedi:

bak bak meraklı senemim dayanamadı geldi. kısss siboş senem hakkında konuştuğumuzu çaktırma gelmiş havadan sudan bahset :))))))))))))

bende katılıyom cnm ama sonuna doğru hayır yakında sadece beni uyandırıp kalk duş al dicek ondan korkuyom :roflol: :roflol:

bende katılıyom cnm ama sonuna doğru hayır yakında sadece beni uyandırıp kalk duş al dicek ondan korkuyom :roflol: :roflol:

ayyy yarılcam ortadan ikiye koptum yaaaaaaa

ya da ben sana duş yaptırdım hayatım sabah oldu kalk işe gidiyoruz falan diyormuş puahahahah :roflol:

e bigün "kendi işini kendin görme" başlıklı seminer altında buluşturalım canımmmmm kaydirigubbakcemile3

kendin pişir kendin ye cokacimcoook puahahahahahahahah

başladık yine siboşum yaaa :roflol:

heee bak bu daha güsel oldu kızzzzzz önce pişiriyo sonra yiyoooooo :roflol:
ay evet yine civatalarım gevşedi,, çişimde geldiiiiii daha bi saat önce yaptım yaa

uyuz çiş yaaa aynen öyle oluyor. yaptıkça yapası geliyor insanın yaaaaaa :))))))))))))

tut kuzum tut. ben bu ayki günüme kadar hiç 4 saat tutmamıştım. ne zamanki 4 saat tuttum iki gün üst üste kopkoyu çıktı siboşum yaaa.

X