Tabaklardaki çukurlar nasıl geçer ?

nurkubus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
29
2
24
Kızlar benim yanaklarımda çukurlar var ve gözenekli bir cilde sahibim bu çukurlar git gide büyüyor neden büyüyor anlam veremiyorum .. Nasıl geçer çukurları olupta geçirebilen var mı ? Geçirdiyseniz ne kullandınız veya ne yaptırdınız ? Şimdiden teşekkür ederim

Tonik nemlendirici ve güneş kremi kullanmalısın. Ne olursa olsun gece yüzünü temizleyip uyumalı, yastık kılıfını max 2 günde bi değiştirmelisin. İşin ahb kimyasal boyutu falan da var ama en basiti bu şekilde.

Cildiye uzmanına gidip esas sorun ne öğrenirsen daha doğru bir yol izlersin gibi. Sonuçta cilt bu, doğal şeyler de sürsen ters tepti mi tepiyor. Bir de yüzün dikkat et. Her şeyi yapma

Cildiye uzmanına gidip esas sorun ne öğrenirsen daha doğru bir yol izlersin gibi. Sonuçta cilt bu, doğal şeyler de sürsen ters tepti mi tepiyor. Bir de yüzün dikkat et. Her şeyi yapma
Haklısız ama belki bir uygulama yaptıran vs vardır araştırırım diye konu açtım :/

Tövbe ya rabbi çukur tabak nasıl düzelsin demeye gelmiştim oysa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…