- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 32
-
- Konu Sahibi Vernalagnia
Ahh bu takım çok şııık! İnsan kullanmaya kıyamaz bence. Ben de bu takımı dekorazonda gördüğümde vurulmuştum. Acaba makinede yıkanınca bir problem olur mu, bir tek o konuda titizleniyorum.
neden olmasın canım, nasıl yaparsan öyle olur.ayrıca takımlar gayet şıklar. noble life porselenleri incecik, narin. günlüklerimi ondan düşünüyordum, sadece kaseleri bana çok küçük gelmişti, o yüzden vaz geçtim. senin modeldekinin kase boyu nasıl? şahsen çok büyük de sevmiyorum, çerez kasesi gibi ufacık olanı da
alacaklarını netten alacaksan, fiyat araştırmasını iyi yapmanı öneririm. bazen 100 liralık bir ürünü, güvenilir bir siteden yarı fiyatına bulmak mümkün olabiliyor. bu da bir ayrıntı canım
yakından görebileceğin bir züccaciye bulmaya çalış canım. çünkü noble life ürünlerinde genel olarak kaseler biraz küçük. ama porseleni gerçekten çok güzel. şahsen yakından görmediğim hiç bir ürünü netten almadım, cesaret edemedim. bir nevresim dahi olsaMorlu olandan mı bahsediyorsun acaba? :) Eğer öyleyse desenli modeller bilmiyorum bir süre sonra herhalde aşınabilir ama dümdüz olmadığı sürece bu ihtimal hepsinde var sanırım. :/
Açıkcası canlı olarak görmedim takımları, artık üretilmiyor olabilirler kendi sitelerinde yok çünkü. Ama fotoğraftaki diğer objelere göre kıyasladığımda küçük değil gibi gözüküyor. :)
Evet fiyat araştırmasını yapmak lazım, şu aşamada 10 liranın bile önemi var. :)
yakından görebileceğin bir züccaciye bulmaya çalış canım. çünkü noble life ürünlerinde genel olarak kaseler biraz küçük. ama porseleni gerçekten çok güzel. şahsen yakından görmediğim hiç bir ürünü netten almadım, cesaret edemedim. bir nevresim dahi olsabazen fotoğraf tam rengi, deseni, parlaklığı yansıtmayabiliyor.
canım o şekilde takım düzmeyi düşünüyorsan, hisar'ın kendi bayilerinde de oluyor. kütahya porselen mağazalarında da. hem de bone chine.Doğru diyorsun aslında görmeden almak da büyük risk olur. En iyisi biraz daha dolaşıp bakmak olacak sanırım. Teşekkürler. :)
canım o şekilde takım düzmeyi düşünüyorsan, hisar'ın kendi bayilerinde de oluyor. kütahya porselen mağazalarında da. hem de bone chine.
kendi mağazalarında oluyor, yengem kendine düzdü. bakü serisiydi galiba. ama ara ara ziyaret etmen şart. her zaman olmuyor diye biliyorum. kütahya porselenin büyük mağazalarında her zaman bulabilirsin. çorba tenceresi, peçetelik, kürdanlık olmuyor. salata tabağına kadar düzebiliyorsun.Yani hisarda takım almak yerine kendim takım oluşturabiliyorum öyle mi? Bu güzel bi haber oldu öyle ise. :)
Çünkü takımlardaki bazı parçalar gerçekten çok gereksiz gözüküyor.
kendi mağazalarında oluyor, yengem kendine düzdü. bakü serisiydi galiba. ama ara ara ziyaret etmen şart. her zaman olmuyor diye biliyorum. kütahya porselenin büyük mağazalarında her zaman bulabilirsin. çorba tenceresi, peçetelik, kürdanlık olmuyor. salata tabağına kadar düzebiliyorsun.
olur tabi ki canım. ben öyle kıyıda köşede kalmış züccaciye dükkanlarından neler aldım. stok eritmeye çalışıyorlar, hemen yarı fiyatına markası güzel, ürünü güzel şeyler de bulabiliyorsun. en son kütahya porselen'in bardaklı fincan takımını 40 liraya aldım mesela. internette bile 55-60 tli idiAnladım çok teşekkür ederim güzel bir bilgi oldu. :)
Gerçi ben öyle büyük marka olmayan züccaciyelere de bakmayı düşünüyorum. Cazip fiyata hoşuma giden bir şeyler bulursam neden olmasın öyle değil mi? :)
Aynen öyle. Markalar biraz da isimleri olduğu için ederinden çok pahalıya satıyorlar maalesef. Araştırmakta fayda var :)olur tabi ki canım. ben öyle kıyıda köşede kalmış züccaciye dükkanlarından neler aldım. stok eritmeye çalışıyorlar, hemen yarı fiyatına markası güzel, ürünü güzel şeyler de bulabiliyorsun. en son kütahya porselen'in bardaklı fincan takımını 40 liraya aldım mesela. internette bile 55-60 tli idi
tabakları takım değil de ayrı ayrı almak fikri cok güzelmiş.. bende öyle yapmayı düşünüyorum artıkdediğiniz gibi yaa o takım icinde gereksiz çok şey var en iyisi böyle. hem istediginiz model oluyo hemde daha uygun fiyat . bende kesinlikle bu şekilde yapcam
Yani illa 85 parça takım olması gerekmiyor, geri kalan ürünleri kendi zevkinize göre farklı farklı da alırsınız mis gibi. :)
Açıkcası aynı takımların daha uygun fiyata satıldığı siteler de buldum. Toplam 24 kişilik takım bana 755 lira gibi bir paraya mal olacak. Ki Biri kütahya porselen biri de noble life. Gayet iyi duruyor bakalım. :) Bu akşam sipariş vereceğim muhtemelen, gelişmeleri paylaşırım sizinle. :)
Çok teşekkür ederim. :) Tecrübeleri paylaşmakta fayda var çünkü zorlu bir süreç :) Keyifli ama zorlu..herşey cok güzel :) verdiğiniz fikirler icin de teşekkür ederim gercekten faydası olcaktır şahsım adına