Mutfak Dekorasyonu Tabak Takımı Hakkında

Canım aldıkların çok güzel ben de karacadan çeyiz seti alırken görmüştüm beğenmiştim 6kişilik takımları. Ama 12kişiliği karaca alınca 6kişilik farklı olsun dedim ve pink&more markasını tercih ettim. Keramikadan kahvaltı takımı bende aldım kırmızı olanlardan iyiki almışım diyorum hatta herkes cok begendi. Şimdi sana sorum. Keramikadan 1 tane 6kisilik takımın kalmıstı. Sonra 2takım 6kişilik karaca ve 2takım 6kişilik misafirlik almışsın. Toplam 5 takımın mı var yani? Benim suan 12 kisilik misafirlik ve 6 kisilik günlük var. Bi cok kişi yeter daha fazla alma dedi. Ben bir tane daha 6kisilik alsam mı diyorum kararsızım. 5takım fazla degilmi yaa

Yok canım onu şu anda ailemle birlikte kullanıyorum. :) Pink&more lar da çok sevimli ya, çatal kaşıkları falan da süper.
Ben 12 kişilik misafir, 12 kişilik günlük takım yapmış oldum ama seninki yeterli bence. Çünkü çok güzel farklı tabaklar oluyor, zamanla bir iki bir iki alırken bir sürü olurlar yine :)

Boşver zaten zamanla alınıyor yine bir şeyler onun yerine başka bir şey alırsın şimdilik :)

Merhaba, üstündne baya zaman geçmiş ama sorayım dedim :) Karaca'nın mor ve pembe günlük yemek takımından memnun musunuz? Makinede yıkadıkça renk solması vs oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…