- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
- 163
- Konu Sahibi hayatiyasa
Bu konuda bile polemik çıkmış..![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Ben giyermiyim giymem.Yaratıcı mı?Evet.![KK75 :KK75: :KK75:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk75.gif)
![KK75 :KK75: :KK75:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk75.gif)
![KK75 :KK75: :KK75:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk75.gif)
Ben giyermiyim giymem.Yaratıcı mı?Evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü önyargılı yaklaşan sensin hoşcakal derken bi yere gitmiyorum konuyu kapatalım rahatsızsan babında
ki onu ciddi anlamda yanlış anlasaydım cevabım farklı olurdu emin ol
kendimi şımartmak adına cümle içinde kuraydın dedim
aman neyse boşver
seni neden yagılayım ben hakimmiyim
alınganlık yapmıyorum ama sen benim her sözüme alınıyosun çok nazlısın![]()
ben sana küstümbelki de kk alışkanlığıdır çok başıma geldiği için
hem dindar hem yargılamadan yaklaşan insan sayısı çok nadir malum
ama problem olmamasına sevindim, seni severim bilirsin
saf olduğun için
tamam tamam şaka![]()
ben sana küstümEki Görüntüle 1222598 Eki Görüntüle 1222599
çatla söylemicembu smileyleri nerden buluyosun daha önce de sormuştum ama şu marr yapan bebeyi özellikle ne kadar gıcık bir şey o![]()
Neyse konuyu tatlıya bağlamışsınız
Kurallarım ve sınırlarım çerçevesinde, aklıma yatan konularda protesto yapabilir, eleştirebilirim ama bu protesto şekli bana 5-10 beden büyük![]()
Polemik olarak değerlendirseydim şu an ikinizde gitmiştiniz değil mi justmune abla arada yanlış anlaşılmalar da olabilir ama ya tatlı tatlı tartışadabiliriz polemik değil ki bu![]()
Polemik olarak değerlendirseydim şu an ikinizde gitmiştiniz değil mi just
Tatlıya bağladığınız için güzel sonuçlandığına sevindiğimi belirtip, konuyla ilgili yorumumu yapıp çekildim![]()