TA TA TOP BİKİNİ YENİ ÇILGINLIK

hayatiyasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
6.243
1.958
248
PROTESTONUN BÖYLESİ
Sırf kadın göğsünün görünmesinden rahatsız olanları protesto etmek için bir başka deyişle feminizm uğruna üstsüz dolaşır mısınız. Büyük olasılıkla bunu yapabilecek kişi sayısı çok azdır.
Son dönemde özellikle sosyal medyada kadın göğsünden rahatsızlık duyanlara tepki olarak yeni akımlar doğdu. Aralarında bazı ünlülerin de bulunduğu çok sayıda kişi üzerinde "Göğüs uçlarına özgürlü" yazan tişörtlerle çekilen pozlarını paylaştı. Ama hiçbiri, ilk bakışta çıplak izlenimi yaratan bu bikini üstleri kadar ilgi görmedi.
"Ta ta top bikini" adı verilen bu "protesto" giysisi adına sosyal medya sayfaları da açıldı. Birçok kişi özellikle bu isimle açılan Instagram sayfasına bazen bikini üstü bazen de iç çamaşırı olarak kullanılan Ta ta top'larıyla çekilen fotoğraflarını paylaştı. İşte bunun en çarpıcı örnekleri.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.t...68/1/27039012/ta-ta-top-bikini-yeni-cilginlik

Son düzenleme:
ama ALLAH tan gönlümce verdin cevabı

niyemiii be bim

bu alttan laf dokundurman hoşuma gitmiyor amine.
gönlünce vermesem ne değişecekti ki sapık olduğumu mu düşünecektin
ben yapılanın gereksiz olduğunu düşünüyorum beni alakadar etmez isteyen açsın isteyen kapasın memesini ama gereksiz bi çaba.
bi taraf açılsın bi taraf kapansın diyor
herkes kendini yaşasa problem kalmayacak

gönlümce dedim kararımca veya kuralımca değil(çünkü mantıklı bi insan olduğunu düşünüyorum protesto değil benim için saçmalık abidesi çünkü)
evet gönlümce vermesen bişey değişmeyecekti
ki bütün forumu gezzem bin tane çıkar beni ilgilendirmez zaten hoşuna gitmiyorsada yazmam bir daha olur biter sorun değil
evet herkes dilediğince yaşamakta özgürdür
gerçekten ilgilenmiyorum hesabı kitabıda bana değil neyse
alttan bi laf dokundurmam yoktu açık bi şekilde yazdım
neyse boşver hoşcakal

benim yorumumu merak etmişsin ya sebebi ne olabilir diye düşündüm
muhtemelen inancım falandır ya da özgür düşünmemdir
alınganlık yapıp boşver hoşçakal demene gerek yok
dünkü mesajımda da sen yanlış anlamıştın hatırlarsan benim kastettiğim pür olmaktı..
nedense senin tarafından yargılanıyormuş hissine kapılmadan edemiyorum

çünkü önyargılı yaklaşan sensin hoşcakal derken bi yere gitmiyorum konuyu kapatalım rahatsızsan babında
ki onu ciddi anlamda yanlış anlasaydım cevabım farklı olurdu emin ol
kendimi şımartmak adına cümle içinde kuraydın dedim
aman neyse boşver
seni neden yagılayım ben hakimmiyim
alınganlık yapmıyorum ama sen benim her sözüme alınıyosun çok nazlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…