T25 ilk haftam bitti

dr27

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
41
48
36
Focus T25 ilk haftamı bitirdim. Bu gün Cardio'yu yapıp ikinci haftaya başladım.
Boy: 166
Kilo: geçen hafta 73,3 iken şimdi 72,1 oldu. :)
Geçen hafta yediklerime hiç dikkat etmeden 1 kilo verdim.
Bu gün yediklerime dikkat etmeye başladım. Yeşil çay da içiyorum.
Bir de spordan önce fındık yağı kullanmaya başladım. Sıkılaştırıyormuş diye duydum. Umarım faydasını görürüm.
Bu programda ilerlemiş ve faydasını görmüş olan var mı?

Canim ölçülerin var mi? Ben kilo değilde sikilasmak istiyorum. Birde günde kac dkni alıyor. Cok guzel sonuç almışsin.

yarın ikinci haftam bitiyor. Ölçüm günüm de yarın. O yüzden ilk hafta sonuçlarına göre cevap vereyim. Yarın ikinci haftamın sonuçlarını da yazarım.
İlk hafta incelme olarak sadece kollarımdan 3 cm inceldim. Ama direncim inanılmaz arttı. ilk gün kardiyo egzersizini 15. dakikada bırakmak zorunda kalmıştım. Bu hafta cuma günkü iki egzersizi yapamayacağım için bu gün kardiyoyu bitirip hemen arkasından ab intervals yapabildim. Ki bu benim için inanılmaz bir gelişme. Daha önce hiç spor geçmişim yok. Oldukça da hareketsiz bir hayatım vardı. Şimdi tazelendiğimi hissediyorum. Hayatım düzene girdi.
Bu spor tam olarak 25 dk. sürüyor. En sonda da 3 dk bir dinlenme bölümü var. Toplamda en fazla 30 dakikaya işim bitiyor.

Kolda 3 cm gerçekten çok iyi. Bende baslamayi düşünüyorum. Gercekten cok iyi sonuç alacaga benziyorsun. 30 dk olmasi cok ideal.

Kolda 3 cm gerçekten çok iyi. Bende baslamayi düşünüyorum. Gercekten cok iyi sonuç alacaga benziyorsun. 30 dk olmasi cok ideal.
Umarım alırım canım ya. Ama bu sabah tartildim. İlk hafta beslenmeme dikkat etmeden 1 kilo vermiştim bu hafta o kadar dikkat ettim 100 gr vermişim.
Belim çok kalın benim. 89 cm ile başladım bu gün 82 ölçüm belimi. Yanlışlık da olabilir yanı 7 cm çok gibi ama en az 5 cm fln incelmisim belden sanırım. Kalça 104 ile başladı su an 100. Simit bölgesine ne deniyor bilmiyorum ama ben orayı da olcuyorum. O bölgede 2 cm bir incelme var 2 haftada. Yâni 102den 100e düştü.
Ama neden kilo veremiyorum anlamıyorum. Normalde başta fazla kilolar hızla gider deniyordu. Benimki duruyor. :'(

Bence ölçülerin cok iyi. Birde o kilo verme isine cok takma. Ben bir ara 50 kiloya dustum. Cok sagliksiz bir sekilde. Ama göbek tum ihtisamiyla duruyor. Simdi 55 ama gorsen daha zayiflamis gibiyim. Birde kas kazanmis olabilirsin. Kas ağır çeker. Bence tartı çok kesin sonuç değil. Tartida kilo vermiş olabilirsin. Ama o su kaybi kas kaybida olabilir. O yüzden ölçü alman daha iyi. Bence çok guzel sonuclar aliyorsun devam edin.

Önemli olan yağ kas orani. Kilo sadece bir sayı gibi.

Eklentiler

• images.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 137
Canim daha yeni veriyorsun. Ayrica tartidaki kilo ya su kaybi ya da kas kaybıda olabilir. O yuzden ölçü alman daha iyi. Cok iyi incelmissin.

Önemli olan yağ kas orani. Kilo sadece bir sayı gibi.
Çok teşekkürler. Bu resim motivasyonumu tam anlamıyla yerine getirdi. Sizin kilonuz benim hayal ettiğim kilo. Umarım hepimiz istediğimiz gibi girebiliriz bu yaza.

İncelmeniz önemli olan ve epey incelmişsiniz kısa sürede önemli olan da bu . Bir haftada olan incelme epey fazla , ilk ölçü aldığınızda ödemli olmuş olabilirsiniz.

Kilo veremiyorum diye üzülmeyin. Anladığım kadarıyla bir haftadır dikkat ediyormuşsunuz beslenmenize, genelde yediklerimizin ödem olarak ve bağırsaklarda kalmalarıyla hemen kilo aalınmış ya da tersi az yendiğinde verilmiş gibi görünsede, gerçek yağ yakımı veya kilo alma yağa dönüşme, deneyimlerime göre 4,5 gün en fazla bir hafta sonra ortaya çıkıyor. Yani bir haftadır dikkat ettiğinize göre kilonuzu, önümüzdeki hafta az görürsünüz, tabi bu haftada dikkat etmelisiniz ki ödem ve şişlikler azalmanızı farketmemize engel olmasın..

Programınoza devamınızı ve sağlıklı kilo vermeler dilerim :)

Çok teşekkürler cevaplarınız için. İlk tartıldığımda gerçekten moralim çok bozulmuştu ama cevapları da okuyunca rahatladım. Dediğiniz gibi incelme özellikle bana da fazla göründü. Özellikle bel kısmında 7 cm gibi bir fark çıktı ki çok fazla bu. Sanırım ilk ölçtüğümde ödem olabilir vücudumda. Suyu da fazla içmeye başladım yediklerime dikkat ettikçe. Ödem atmış olabilir vücudum.
Umarım verdiğim kiloları da buraya yazacağım günler gelir. :)

Bu arada T25 yapıp bitiren ya da yapmakta olan yok mu? Olsa güzel olurdu birbirimize motivasyon olurduk...

Kilo verme yarışmasına katilacagim. Teşekkürler davetin için.
Bu arada spora başladığım günden beri ara ara ayağımda ağrı duyuyordum ama ihmal ettim. Bu gün speed 01 i resmen zor bitirdim. Sol ayağımın tarak kemiği çok agriyor ziplayinca. Bir de parmak ucunda zipliyoruz ya incittim sanırım. Spor ayakkabiyla yapmadım ihmal ettim. Ama yarın lower focus var. Ne yapacagimi bilemiyorum. Yarına kadar geçme ihtimali var mı. Bir de tedavi amaçlı onerebileceginiz bir şey var mı acaba. Sporu böyle bir sebepten yarım bırakmak istemiyorum.

Ayagında sorun varken yapmaya devam etmen sorunu buyutur. Strechin videosunu yap bir kaç gun istersen. Birde ayakkabısız asla yapma ki dersini almışsın zaten. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…